2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044715 بازدید | 684406 پست

سلام دوستای گلم.... 

خیلی دلم براتون تنگ شده.... 

امیدوارم همه این مدتی که نبودم اینجا پر از خبرای خوب بوده باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ساق پام درد میکنه ..به حساب خودم شش هفتم طبیعیه؟؟؟ گاهی رانمم درد میگیره

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دوستان اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه به نظرت من بیمارستان عرفان تهران چه جوریه براین ای وی اف

عرفان یا عرفان نیایش؟ اگه عرفان رو میگی من شنیدم جنین شناسش عالیه. البته اگه عوض نشده باشه. اما جنین شناس عرفان نیایش رو دیدم اسفند به دلم اصلا ننشست انگار هیچ توضیحی برای هیچی نداشت. اگه خود دکتر حسینی موقع پانکچر و تشکیل جنین تو عرفان نیایش بود شاید بهتر بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستای گلم....  خیلی دلم براتون تنگ شده....  امیدوارم همه این مدتی که نبودم اینجا پ ...

آنا جون خودم سلام به روی ماه خودت و دردونه هات. خوبی؟ دلمون برات تنگ شده بود حسابی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

─═इई 🌸🍂🌼🍂🌸ईइ═─

تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشی، چرا ناامید می شوی؟!...

تو که میدانی روزهای سخت نمی مانند چرا باز هم نگران و ناآرامی؟! ...

تو که بهتر از من می دانی ...،

پس چرا باز هم ...؟!

می دانم که می دانی،

اما دیگر، ولی و اما و اگر ندارد!

آرام و استوار به مسیرت ادامه بده ...

ذهن زیبایت، زندگی را زیبا خواهد کرد؛

آنگاه تو میان خوشبختی غرق خواهی شد،

آنقدر که هیچکس نتواند نجاتت دهد ...!

خیالت راحت،

من هم می دانم،

تو هم می دانی،

بی اما و اگر؛

خدا همیشه هست ...

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم همه چیو دست دکتر ها نسپار من برای بار سوم گفتم آزمایش  انعقادی و ژنتیک و کاریوتاپ هر چیزی ...

هزینش‌چقدرشدعزیزم؟؟

خداهیچ‌بندشودست‌این‌دکترهانسپاره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
هزینش‌چقدرشدعزیزم؟؟ خداهیچ‌بندشودست‌این‌دکترهانسپاره

ژنتیک که نفری ۵۰۰ تومن انعقادی  فکر کنم ۳۰۰  یادم نیست ولی همه آزمایش  های لازم دادم فکر کنم  ۲ تومن شد 

توکل به خدا 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من ۳۹ سالمه عزیزم خوب درکت میکنم واقعا خدا هیچکس رو محتاج دکترها اونم تو ایران نکنه  هیچ حق ...

دقیقا همینطوره...

فوق دکترای بداخلاقی دارند.

ان شاء الله به زودی دست و پامون دور بشه از این مراکز ناباروری با سبز شدن دامانمون🤲

میدونی همین که فهمید من سقط مکررم گفت سنت بالاس ذخیرت پایینه بهم گفت تو نهایت ۴ تا تخمک پوچ میدی ...

دکتر من برای افراد بالای ۴۶ یا ۴۵ سال و یا افرادی اف اس اچ بالایی دارند میگه احتمال پوچ بودن تخمک زیاده...

کاش برای مشورت میومدی پیشش...

البته دکتر من هم اخلاق نداره ولی حرفای مهم رو گوش میده و حرفای مهم رو میزنه..

طبقه ی ویزیتش کلا مرد اجازه ورود نداره به لحاظ بحث حجاب و .. 

ژنتیک که نفری ۵۰۰ تومن انعقادی  فکر کنم ۳۰۰  یادم نیست ولی همه آزمایش  های لازم دادم ...

تازگیا‌آزمایش‌دادی؟؟

ژنتیک‌لازمه‌به‌نظرت‌بدم؟چون‌یه‌بچه‌دارم‌میگم

خودمم‌میگم‌انعقادی‌وایمنی‌بدم..

من‌دوسالی‌هس‌سرمانمیخورم

اگه‌هم‌بخورم‌خیلی‌ضعیف

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻