2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684410 پست
میبخشید چند سالتونه؟ دکتر نصر رو نمیشناسم ولی خدا برخی از این دکترا رو لعنت کنه 😣 من هم اوایل برا ...

من ۳۹ سالمه عزیزم

خوب درکت میکنم

واقعا خدا هیچکس رو محتاج دکترها اونم تو ایران نکنه 

هیچ حق انسانی واسه آدم قایل نیستن

خودشون رو خدا میدونن و بیمار رو پول یا رزومه بدون اینکه ذره ای به احساسات طرف اهمیت بدن

ایشالا شما هم جواب میگیری نگران نباش اصلا

وااا ۳۹ که سنی نیست... من ۴۰ سالمه...دکتر من برای ای وی اف اصصلا تا حالا نگفت سنت بالاست و.. خوب ت ...

میدونی همین که فهمید من سقط مکررم گفت سنت بالاس

ذخیرت پایینه

بهم گفت تو نهایت ۴ تا تخمک پوچ میدی

الان باز بغضم گرفت😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه الان وقت دکتر عوض کردن نیست دارو ویتامین دی و فولیک اسید داد که انداختم دور چون خودم دارم است ...

منظورم دارو ها ای وی اف چیا داد؟ 

به حرفاش فکر نکن یادت باشه منم گفتم یکم حرف زدنش رکه 

احتمالا اون روز هم عصبی بوده به چیزا مثبتش فکر کن حالا که باهاشی وگرنه انرژی منفی بدی به ضرر خودت میشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ببخشید شما چقدر طول کشید ک ب این‌مرحله رسیدین ؟منظورم چند ماهه ؟

من اوایل  برج چهارشنبه بود تقریبا امپولامو زدم ۱۸ چهار تخمک کشی ولی چون های پر شدم افتاد الان ولی یه خانوم دیگه بامن بود های پر نشد ۲۳چهاروزدن انتقال براش که متاسفانه جنین پسر نداشت وسیکلو کنسل کرد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
میدونی همین که فهمید من سقط مکررم گفت سنت بالاس ذخیرت پایینه بهم گفت تو نهایت ۴ تا تخمک پوچ میدی ...

عزیزم منم شاید تعیین سلامتی جنین رو انجام بدم؟؟؟ چه بیماری هایی رو نشون میده؟؟؟ 

میدونی همین که فهمید من سقط مکررم گفت سنت بالاس ذخیرت پایینه بهم گفت تو نهایت ۴ تا تخمک پوچ میدی ...

راستش کلی تعجب کردم، آخه من ۴۲ سالمه بهم گفت میتونیم بهت وقت بدیم طبیعی باردار شی؟ من خودم گفتم نه میکرو کنیم. قرار بود برم که دیدم ذخیره آهنم در حد وحشتناک پایینه. گفتم اونو درست کنم بعد برم میکرو

یکی دیگه از دوستامونم همینجا دکتر نصر بهش گفته برای اهدایی تا ۵۰ سالگی وقت هست، خودت پانکچر کن شاید تخمک خوب دادی. سنش ۴۴ اینا بود. البته اسمشون یادم نیست اما خیلی وقته سایت نیومده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

عزیزم دکترهای ایران همینن. نه فقط پزشک ها، استادهای دانشگاه هم همینن. چیزی از روابط انسانی نمیفهمن. فقط باید یه گوشت در باشه یکی دروازه. متاسفانه به علمشون نیاز داریم و مجبوریم فقط تحمل کنیم... هی با خودت تکرار کن من به خاطر خودم میبینمش، همین چند ماهه و بعدش برام میره تو سطل زباله! پس تحمل میکنم تا به چیزی که میخوام برسم. 

باور کن من هر بار با استادم جلسه داشتم همین ها رو میگفتم. بعدش کلا فراموش میکنی این آدم های عقده ای رو.. به چند ماه بعد فکر کن، همه چی برات بی ارزش میشه. گور باباشون...

راستش کلی تعجب کردم، آخه من ۴۲ سالمه بهم گفت میتونیم بهت وقت بدیم طبیعی باردار شی؟ من خودم گفتم نه م ...

لیلا جان خدارو شاهد میگیرم که دقیقا همین رفتار رو کرد و همین حرفارو زد

خودم از دیروز تو شوکم کلی گریه کردم سرم داره منفجر میشه

تا صبح نتونستم بخوابم

اینم در نظر داشته باشیم دکتر هم مثل ما روز بد و خوب داره شاید گاهی اگه تندی میکنن روز خودشون خیلی بد بوده 

به دل نگیرید مثبت فکر کنید یا دکتر رو عوض کنید 

چه میدونیم اون روز دکتر چش بوده 

ان شاالله که خدا حفظشون کنه، برای منم خیلی مادرم و همسرم کمک میکنن واقعا بدون کمک تقریبا غیر ممکنه ا ...

زینب جان حتما باید کمک مادر باشه؟شما رفتی خونه مادرتون یا ایشون اومدن خونه شما؟آبجی نداری؟

من همش فکر میکنم‌کاش نیاز نباشه که اصلا از کسی کمک بگیرم.البته غیر از همسرم.

خدایا شکرت  
اینم در نظر داشته باشیم دکتر هم مثل ما روز بد و خوب داره شاید گاهی اگه تندی میکنن روز خودشون خیلی بد ...

عزیزم تو امریکا روز بد و روز خوب واسه بی احترامی به دیگران هیچ توجیهی که نداره هیچ ، تازه میتونن به خاطر همین رفتار کارشون رو به راحتی از دست بدن و بدبخت بشن 

نمیدونم عزیزم خیلی از بیماری‌ها رو نشون میده از جمله مشکلات کوروموزومی

اومدی ایران پیش خانوادت شاد باش عزیزم 

دکترم روز بدی داشته بد حرف زده وگرنه در این حدم بی پروا نبود تو حرفاش تو به دل نگیر 

با انرژی خوب سیکل رو شروع کن از بودن کنار خانوادت لذت ببر تو حتما با جواب مثبت بر میگردی