2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044787 بازدید | 684410 پست
زینبی جون و مامان هایی که تجربه دارین میشه کمکم کنین من پسرم دوماه نیم ش  هس انگار بینیش میگیره ...

عزيزم گاهي وقتها بچه ها اينطوري ميشن براش قطره سديم كلرايد بگير و روزي ٢ الي ٣ بار به خصوص موقع خواب بريز داخل بينيش اينطوري بهتر ميشه .

نگران نباش تلاشتو کن ان شاءالله که خدا خودش برات خیر بخواد بالاخره این همه راه اومدید اینم امت ...

ممنون عزیزم

من که تلاشم رو کردم و دارم میکنم و میخوام حتما ای وی اف رو انجام بدم

فقط بدجور دلم شکست تا الان بیدارم همینجور اشک‌هام سرازیره

حداقل تو امریکا یه احترامی واسه بیمار قائل هستن

اینجا یا به چشم پول بهت نگاه میکنن یا به چشم رزومه

دکتر نصر از پول شاید اشباع شده باشه ولی از نظر من تشنه اسم در کردن و رزومه خوب داشتنه

رفتارش با من که برخلاف بقیه نه با روی باز و گشاده بود نه احترام امیز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

مگه عزيزم چند سالتون هست ؟ خواهر شوهر من كه با دكتر نصر ٤٩ سالگي آي وي اف انجام داد و الان كه ٥٠ سالش هست دخترش ٣ ماهش شده .

مگه عزيزم چند سالتون هست ؟ خواهر شوهر من كه با دكتر نصر ٤٩ سالگي آي وي اف انجام داد و الان كه ٥٠ سال ...

۳۹ سالمه

چی بگم عزیزم لابد من خیلی بدشانسم😭😭😭

اصلا نمیتونم جلو گریم رو بگیرم

بیشتر از برخوردش ناراحتم 

اینکه بهم میگه اشتباهی اومدی خیلی دلمو شکوند، کلی خودم رو کنترل کردم نزنم زیر گریه

آخرش هم نمیدونی چطوری بهم نسخه داد. پشتش به من بود در حالیکه داشت میرفت به دستیارش گفت بنویس واسش و رفت

نه خداحافظی ای نه چیزی

۵ سال تو امریکا بهم گفتن به خاطر سنت احتمالا سقط میکنی یکبار دلم نشکست حرصم میگرفت ولی دلم نمیشکست گریه نمیکردم

چون خیلی خوب با بیمار رفتار میکنن، خیلی محترمانه ،خیلی هاشون حتی دلداری میدن و میشینن مثل یه مشاور روانشناس باهات حرف میزنن و آرومت میکنن

من بعد از سه ساعت معطلی با نیش باز رفتم تو با یه چشم پر از اشک اومدم بیرون

۳۹ سالمه چی بگم عزیزم لابد من خیلی بدشانسم😭😭😭 اصلا نمیتونم جلو گریم رو بگیرم بیشتر از برخوردش ...

عزيز دلم ميفهمم چي ميگي من خودم هم خيلي بدم مياد نتونم با دكتر ارتباط برقرار كنم ، ٣٩ سال كه سني نيست من هم الان ٣٩ سالم هست ، بيخود خودت رو ناراحت نكن حالا كه ديگه اين همه راه رو اومدي اصلا بهش فكر نكن و برو توي سيكل آي وي اف ان شا الله كه نتيجه ميگيري ، نميدونم احساس ميكنم به خاطر اين قضيه كرونا اعصاب دكترها هم خورد شده ، من ديروز بعد از يك مدت زياد پسرم رو بردم دكتر اطفالش احساس كردم خيلي كلافه هست و با اينكه برخورد بدي با ما نكرد ولي اصلا حال و حوصله هميشه رو نداشت .

عزیزم به منم چرت و پرت زیاد میگفتن، منم با کمال اعتماد به نفس محل نمی‌دادم از دکتر هم نمی پرسیدم😇😇 ...

چشم عزیزم 😘😘😘 منم سعی میکنم بیخیال باشم اصلا فازشونو نمیفهمم😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزيز دلم ميفهمم چي ميگي من خودم هم خيلي بدم مياد نتونم با دكتر ارتباط برقرار كنم ، ٣٩ سال كه سني نيس ...

ممنون از دلداریت عزیزم 💕💕🙏🏻🙏🏻

نمیدونم شاید اینطور باشه

ولی من قبلا هم از خیلی‌ها برخورد بد از ایشون رو شنیده بودم، واسم مهم نبود، فقط چون انتقالش خوب بود رفتم پیشش 

انتظار داشتم ناامیدم کنه ولی انتظار نداشتم که با التماس قبول کنه منو ای وی اف کنه

دیگه توکل به خدا، میرم جلو ببینم چی میشه، نمیخوام دست از تلاش بردارم، با هر نتیجه ای حداقل از خودم راضیم که همه تلاشم رو کردم

ممنون از دلداریت عزیزم 💕💕🙏🏻🙏🏻 نمیدونم شاید اینطور باشه ولی من قبلا هم از خیلی‌ها برخورد بد ا ...

قطعا همينطوره عزيزم مطمئن باش نتيجه تلاشت رو هم حتما ميگيري اصلا هم به برخورد بد دكتر فكر نكن تا انرژي منفي نگيري و فقط به چيزهاي خوب فكر كن .

سلام  عزیزم خوبی کاکلی چطوره چند ماهه شده 😍

سلام الهام جون

دخترگلت خوبه..خودت خوبی؟

دو ماه ونیم تقریبا عزیزم

الهام جون به رفلاکسش چه دارویی میدادی؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون راست میگه دوستمون به وقت لس آنجلس زندگی میکنه وروجک. تورو خدا منو ببخش اما قیافه شیطون پسرت ...

😁😁

قربونت برم لیلا جون

ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼🏻

امشب یه کوچولو استامینوفن دادم بلکه بخابه بدتر سرحال شد .قیافشو 😑😐 نصفه شبی بازیش گرفته 😣

سارا جان بیدارش کن چند بار که تو روز بی خوابی بکشه، تنظیم میشه😁😁😁😁 منم دیدم چند بار پسرم روزا دا ...

زینبی جون بمب هم منفجر بشه بیدار نمیشه روزها که..فقط شبها بیداره.امروز چرخ گوشت و جاروبرقی رو هم روشن کردم بالا سرش بیدار نشد..چشام داره درمیاد از بیخابی.😣

عزيزم من همون حول و حوش 11،12 ميبرم  بخدا هممون دیوونه شدیم از بی خوابی  من سرگیجه خیلی ...

منم سرگیجه دارم ..درکت میکنم..پسرمن به جز دل دردش کلا روزو شبو گم کرده مرضی جون! روزها میخابه .ولی من نمیتونم روز بخابم که.کلی کار دارم.

راستی نکسیوم رو پیدا کردی امتحان کنی؟

زینبی جون و مامان هایی که تجربه دارین میشه کمکم کنین من پسرم دوماه نیم ش  هس انگار بینیش میگیره ...

عزیزم پسرمنم دقیقا همینطوره.به خاطر رفلاکسشه.من قطره بینی میریزم و با پوآر بینی شو تمیز میکنم..تا چهار پنج ماهگی همینه متاسفانه

خیلی دلم میسوزه به پسرم .چون خودم تو بارداری اینطور بودم خیلی سخت بود تحملش...

آره بابا طبیعیه  کبود فرق داره  مرضی جان موقع دادن قطره آد هم خیلی مراقب باش، من دوبار ن ...

زینب جون ایرانی میدادی یا خارجی قطره آ د رو؟

چندجا رفتم خارجی نداشتن.ایرانی رو هم به زور میخوره.

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

عزیزم ناراحت نشو.خدا بزرگه.دلم برات روشنه

استرس و ناراحتی سمه برات گلم..با اعتماد به نفس و انرژی مثبت داروهاتو مصرف کن و ان شاء الله تااخر سیکلت جواب ازمایش مثبتتو میبری میکوبی تو صورتش تا به کسی دیگه این حرفها رو نزنه و بدونه که همه چی  فقط و فقط دست خداست  💚💚👼🏻👼🏻