2777
2789
عنوان

دادگاه طلاق

84 بازدید | 13 پست

من برای خیانت شوهرم دارم طلاق میگیرم اما چون مدرکی نداشتم از طریق نفقه و مهریه اقدام کردم از اولم وکیل گرفتم ولی اینسری وکیل گفت خودمم باید تو جلسه دادگاه باشم و من الان نمی‌دونم باید چیکار کنم تا حالا تو عمرم دادگاه و قاضی ندیدم میترسم نمی‌دونم باید چیکار کنم چطوری برخورد کنم من مطمئنم موقع حرف زدن گریم میگیره قاضی بنظرتون چی می‌پرسه ازم؟؟چیکار کنم از اظطرابم کم شه اونوقت طرفم یه روباه مکاره که حتی قسم دروغ میخوره قرآن ولی من نمی‌دونم باید چیکار کنم آمادگی ندارم میترسم میشه برام صلوات بفرستین یا یه راهی نشونم بدین

اضطراب بی مورده بری اونقدر راحته. خصوصا که وکیل هم داری‌. استرس و کنترل کن. اول اجازه بده وکیل حرف بزنه. بعدم تا قاضی اجازه نداده حرف نزن. موقع حرف زدن از جات بلند شو و حرفاتو شمرده و آروم ولی با صلابت بگو. به حرف وکیل و قاضی نپر سخنش نو قطع نکن. صد درصد بدون طرفت عصبانیت میکنه عصبی نشو گریه که اصلا. خوش پوش باش. واخری که مهمه شب قبلش حرفاتو آماده کن چی میخای بگی وحتی بنویس و با خودت بگو اینو بگه اینو میگم اینم بگه اینو میگم. صداقت داشته باش. قاضی از در که میری تو همه چیو میفهمه. صداقت باعث میشه قلم قاضی به نفعت بچرخه. به خدا و امام حسین هم متوسل شو. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب بی مورده بری اونقدر راحته. خصوصا که وکیل هم داری‌. استرس و کنترل کن. اول اجازه بده وکیل حرف ب ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم همین اضطرابم و نمیتونم کنترل کنم زیادی احساسی هستم و گریم میگیره یعنی دلایل طلاقم پرسید بگم خیانت کرده یا بگم نفقه نمی‌داده یا هر چی پرسید فقط جواب اونو بدم 

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم همین اضطرابم و نمیتونم کنترل کنم زیادی احساسی هستم و گریم میگیره یعنی ...

واسه کنترل اضطرابت اگه واقعا نمی تونی کنترل کنی برو از داروخونه بگو یه جا مصاحبه دارم شدید اضطراب دارم بهت قرص بی ضرر یا کم ضرر موقت میدن. چون اضطراب لحظه ایی و ممکنه بگیره و نتونی حرفتو بزنی. گریه هم اومد چاره چیه گریه کن با گریه حرفاتو بگو. همه اشو بگو... 

من با دوتا بچه و دوسال عفونت شدید فهمیدم خیانت میکرده با همه بوده معتادم هست و بیکار اول یه پرونده ضرب و شتم درست کردم و هرچی بودو نبود نوشتم براش 

مهرو نفقمم گزاشتم اجرا دیگه نمیدونم چی میشه 

ظبط صدا داشتم تو گوشیش قشنگ همه چیو شنیدم 

خودش انکار میکنه مثل همیشه 

واسه کنترل اضطرابت اگه واقعا نمی تونی کنترل کنی برو از داروخونه بگو یه جا مصاحبه دارم شدید اضطراب دا ...

قضات اغلب آدمای شریفی هستن. بری پیششون حس آرامش میگیری. دادگاه از دور ترسناکه. فقط هر چقدر کم حرف بزنی چکیده حرف بزنی به نفعته. بعدم تا قاضی اجازه نداده حرف نزن بزار اونا حرف بزنن. بعد به شما که اجازه داد حرف بزنین. 

من با دوتا بچه و دوسال عفونت شدید فهمیدم خیانت میکرده با همه بوده معتادم هست و بیکار اول یه پرونده ض ...

همشون همینن فک میکنی میاد میگه نه خیانت کردم برای من کلا همه چی انداخت تقصیر من گفت زنم خیانت کرده بود منم از لج اون کردم بی غیرت بیشرف یه آدم خیالی ساختن و میگن من با اون بهش خیانت کردم باز تو میتونی بخاطر اعتیادش جدا شدی برا من معتادم نیست هر کیم میبینتش فک می‌کنه مظلوم تر و بیگناه تر از این نیست چون اشک تمساح میریزه

قضات اغلب آدمای شریفی هستن. بری پیششون حس آرامش میگیری. دادگاه از دور ترسناکه. فقط هر چقدر کم حرف بز ...

برام دعا کن لطفا من نمی‌دونم فردا باید چیکار کنم من حرف زدنم بلد نیستم گریم میگیره اما اون انقد خوب دروغ میبافه میترسم به نفع اون باش من فقط از خدا میخوام طرف حق باش 

برام دعا کن لطفا من نمی‌دونم فردا باید چیکار کنم من حرف زدنم بلد نیستم گریم میگیره اما اون انقد خوب ...

چشم دعا میکنم. فردا شما موفق میشی احساس درونیم میگه. دادگاه به حرف زدن نیست بیشتر. انرژی شما حس شما حضور شما صداقت شما. درد ایی که کشیدین  همه دست به دست هم میدن وخدا هم کمک میکنه. یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک حسین علی السلام. 

برام دعا کن لطفا من نمی‌دونم فردا باید چیکار کنم من حرف زدنم بلد نیستم گریم میگیره اما اون انقد خوب ...

منم مثل خودتم هرجا رفتم گریم گرفت مامانم میگه پس خیلی دوسش داری گریه میکنی براش حتی اومام درکم نمیکنن چقد عذاب میکشم