2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سه شنبه ۲۸ مرداد باهم انتقال دادیم هر دو هم بلاست. اون خانم جنینش فریز بود آمپول ...

خسته نباشی واقعا مامان عجول 😐 آخه کی پنج روز بعد انتقال بی بی چک میزنه؟! باید پنج روز قبلش میزدی🙄 

یکم صبر داشته باش مامان گل 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خیلی ممنون اره گفت۴۵روزه قرص ال دی رو برایه چی داده؟ شما هنوز انتقال ندادین

ال دی رو وقتی همراه با سوپرفکت میدن برای اینه که تخمدان و خاموش کنن که برای پذیرش جنین آماده تر باشه...کلا همه بچه ها تو تاپیک میگفتن سیکل لانگ خوبه برا انتقال...برای اکثر افراد سیکل لانگ درنظر میگیرن جای نگرانی نیست

نه من هنوز دارو مصرف میکنم فعلا دارم بوسرلین مصرف میکنم ال دی هم تازه تموم شده باید یازدهم برم سونو برای گرفتن بقیه داروهای انتقال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله حلق و بینی بیمارستان بهمن دکتر عارفی

جات بودم واقعا ناراحت میشدم 

انشالله این دفعه بدون مشکلی کارات انجام بشه 

الان دوماه پشت هم دارو استفاده کنی بد نیست؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
فردا پیش دکتر سقط مکرر نوبت دارم ببینم اون چی میگه من تلاشم رو کردم تا آخر هم ادامه میدم  ول ...

شوک شدم 😑

خوب میخوای دکترت رو عوض کن اگه دلت باهاش نیست نرو پیشش 

دارو بهت چیا داد؟ 

کاش میرفتی جای دیگه وقتی دیه بهش دیدت خوب نیست 

دکتر نصر گفت0.9

عزیزم اگه طبعت سرده حتما دم نوش دارچين. زنجبيل اویشن بخور  هفته ای چند بار  حلوا  خرما   بخصوص دارچين ذخيره رو بالا میبره حتما تو پریودی بخور  نا امید نباش تا 5 سال دیگم میتونی

@بهار213    

سلام عزیزم خوبی کی خبر میدن جنین تشکیل شده؟؟؟ باید دوباره بری مرکز وقتی جنین ها درست شد؟؟؟ تا پول فریز رو بدی 

شما ازمایش کووید ۱۹  ای رو دادید که یه روزه جوابش میاد یا ۳ روزه؟؟؟ 

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

میبخشید چند سالتونه؟

دکتر نصر رو نمیشناسم ولی خدا برخی از این دکترا رو لعنت کنه 😣

من هم اوایل برای اقدام بارداری میرفتم  که چرا باردار نشدم یک سره میکوبیدن تو سرم سنم رو ..با اینکه اون موقع اصصلا مشکلی برای بارداری نداشتم هییچ کدوم نمیگفتن همسرت باید ازمایش بده، تا اینکه یک دکتر به من گفت شما اوضاعت عالیه حتما همسرت مشکل داره که رفت ازمایش و ..فهمیدیم اوضاع همسرم خیلی بد هست تا دوا و دکتر و عمل جراحی بشه سیستم بدنی من به هم ریخت و..و هنوز اواره مراکز ناباروری ام...

توکل کن به خدا🙏🏻

مرکز امید ، مرکز خوبیه، خانمهای زیادی حتی تا سن ۵۰ باردار شدند و بچشون تو بغلشونه..

البته ۴۸ با بالا رو پیشنهاد تخمک اهدایی میدن..

۳۹ سالمه چی بگم عزیزم لابد من خیلی بدشانسم😭😭😭 اصلا نمیتونم جلو گریم رو بگیرم بیشتر از برخوردش ...

وااا ۳۹ که سنی نیست...

من ۴۰ سالمه...دکتر من برای ای وی اف اصصلا تا حالا نگفت سنت بالاست و..

خوب تو مراکز ناباروری همین گروه سنی میان دیگه...

خیلی برخورد بدی داشت دکتر متاسفم براش😣😣😣

😁😁 قربونت برم لیلا جون ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼 ...

وااای عزیزدلم😍😍😍چقد نانازه😍😍

بهش اصلا دارو خواب اور نده برای کارکرد مغزشون خوب نیست...

هر چند کاملا درک میکنم خستگی و خواب الود بودن خودت رو😊

😁😁 قربونت برم لیلا جون ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼 ...

عزیزم من نمیشناسمت پیامتم اتفاقی دیدم

ولی خواهشا استامینوفن الکی نده دور از جون شما فامیل ما همینکارو کرده الان بچه اش پنج ماهشه تشنج کرد تو کماست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دوستان تو ای وی اف تعیین سلامتی جنین چه چیز هایی رو میگن؟؟؟؟ چه مشکلاتی معلومه؟؟؟؟ منظورم همون کاریه مثل تعیین جنسیت انجام میدن رو جنین