2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044761 بازدید | 684409 پست
ن عزیزم نگفت میکرو انجام نمیده ،فکر کنم با توجه به شرایط ما که دفعه قبل جنین تشکیل نشده بود خیلی امی ...

امید ب خدا حتما تشکیل میشه❤ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه ماکروفره🤭🤭🤭🤭 عزیزم دیر بی بی چک زدیا 😁😁😁😁🤣🤣🤣 یه هفته قبل از انتقال، اون موقع باید می ...

سلام زینب جون خوبی عزیزدلم؟ من الان یه لک دیدم فکر کنم دارم پریود میشم دکتر گفته بود از اول تا سوم پری بیا خودشم فقط روزای زوج مطب هستن فردا نمیتونم برم پیششون میشه چهارشنبه برم ؟ اگه الان پریود شم چهارشنبه میشه روز سوم یا چهارم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خانما من ماه پیش روز دوم و دوازدهم پری رفتم سونو کرد بهم قرص تقویتی داد گفت روز ۳وم پری دوباره بیا ا ...

این سری که بری بهت بوسرلین میدن استفاده کنی...مطمئنا برات سیکل لانگ ۴۵ روزه واسه انتقال در نظر گرفتن،،،سیکل لانگ خوبه نگران نباش

منم سیکلم لانگه

عوارض تو خونه موندن به خدا.باید پاشم از فردا برم سرکار.اینقد از سر بیکاری این تاپیکهایی که بی بی زدن ...

آره واقعا حقم داری 

منم خیلی هفته دوم بهم ریخته بودم، ولی چه میشه کرد باید صبر کرد و تمرینش کرد، بعد از بچه داری شدیییییییید بهش نیازمند میشه آدم

چی سرچ کنم اسم امپولا؟تزریقش با بقیه امپولا فرق داره؟

بستگی داره چه آمپولی باشه من همه نوع آمپولی و آموزشش و دیدم یاد گرفتم مثلا پروژسترون و اچ ام جی و باید به با.سن بزنیم من خودم برا خودم جلو آینه میزنم..‌.سوپرفکت و اوویترل رو باید تو بازو بزنیم که اونم یاد گرفتم...سینال و گونال اف و....هم باید به شکمم میزدم ک اونم تو همون کلیپا یاد گرفتم

شمام با توجه به این که دکترت چه آمپولی بهت داده باید سرچ کنی مثلا بزن نحوه تزریق آمپول گونال اف یا آموزش نحوه تزریق آمپول پروژسترون

زینبی جان نمیدونم با شرایط سونوی زیر، دوفاستون رو چطور باید استفاده کنم فقط بهم یه نسخه دادن گفتن بع ...

گلی خدا خیرت بده بلند شدی رفتی سونو بیرون؟؟ میدونم قطعا ماسک زدی ولی احتمال انتقال به افراد دیگه هست، خیلی هم بالاست😱😱😱😱 کلی خانم باردار میرن سونو...

والا من 5 شب شیاف پروژسترون مصرف کردم و قطع کردم و روز 14 سیکل پانکچر شدم، روز 19 هم پریود اومد

اما من هایپر بودم

شما فکر کنم باید 14 روز استفاده کنی، ولی چون مطمئن نیستم حتما تماس بگیر مرکزتون 

و 14 روز تو خونه قرنطینه باش حتمااااا 

ممنونم عزیزم ،یچیزی بگم لطفا بهم نخندین ، ینفر بهم گفت بچه دوستش لب شکری شده ،من دیگه از اونروز استر ...

عزیزم به منم چرت و پرت زیاد میگفتن، منم با کمال اعتماد به نفس محل نمی‌دادم از دکتر هم نمی پرسیدم😇😇😇😇

مثلا گفته بودن هر کی سرکلاژ کنه بچه اش جاش تنگ میشه و پاهاش مشکل دار🤣🤣🤣🤣

ول کن گلی جان تو رو قرآن 

سلام زینب جون خوبی عزیزدلم؟ من الان یه لک دیدم فکر کنم دارم پریود میشم دکتر گفته بود از اول تا سوم پ ...

گلم هر وقت خون قرمز اومد، اون میشه روز اول، لکه بینی حساب نیست

حالا اگر خون قرمز صبح باشه اون روز رو اول حساب کن.

اگر بعد از ساعت 5 بعد از ظهر باشه اون روز رو صفر حساب کن و از فرداش شمارش رو شروع کن

سلام زینب جون خوبی عزیزدلم؟ من الان یه لک دیدم فکر کنم دارم پریود میشم دکتر گفته بود از اول تا سوم پ ...

روز سوم میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
این سری که بری بهت بوسرلین میدن استفاده کنی...مطمئنا برات سیکل لانگ ۴۵ روزه واسه انتقال در نظر گرفتن ...

خیلی ممنون اره گفت۴۵روزه قرص ال دی رو برایه چی داده؟ شما هنوز انتقال ندادین

گلم هر وقت خون قرمز اومد، اون میشه روز اول، لکه بینی حساب نیست حالا اگر خون قرمز صبح باشه اون روز ر ...

ممنون عزیزدلم خدا پسر نازتو حفظ کنه 

فکر کنم اولین باره از اومدن پری خوشحالم چون میدونستم iuiام منفیه دلم میخواست زود پریود شم برم تو سیکل میکرو 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن