2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044670 بازدید | 684402 پست
ب جز دکتر زنان، جنین شناس مرکز خیلی خیلی مهمه.  ولی در کل کسایی بودن ک مرکز دولتی نتیجه گرفتن ...

نمیدونم من خودم مشکلی ندارم شوهرم ازواسپرم هست تو مرکز خصوصی تسه داد گفتن برامیکرومناسبه و دکترگفت برامیکرو اقدام کنید.جنین شناس مرکز خصوصی را شنیدم خوبه دکتر زنان هم که همونه دکتر شوهرم ولی فقط خصوصی میاد

یا رب العالمین
میدونید دوفاستون الان چیکار میکنه؟ از امروز اصلا طوری هنگم که قدرت تحقیق و درکم فتیله اش کشیده پایی ...

ببین دوفاستون یا همون پروژسترون بخوری بعد نخوری، پریود میشی. نمیدونم روزی چندتا باید بخوری یا دستور داروییت چیه. واسه همین میگم امشب نخور فردا دکترت رو پیدا کن بهش بگو ببین طبیعی میتونی اقدام کنی و کلا دوفاستون نخوری.خدارو چه دیدی یهو دیدی با همین تخمک ها دو قلو سه قلو باردار شدی.فقط اگه من بودم تو این شرایط یه امشب رو صبر میکردم. الان بخوابی صبح قشنگ فرش میشی و قدرت تحلیلت برمیگرده عزیزم. نمیدونی چقدر دلم میخواد طبیعی باردار شی همین دوره و خدا دوباره قدرتش رو به نمایش بذاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش هیچی دراینباره نمیدونم مامای اونجا تو اون شرایطی که هیچی نمیفهمیدم یه نسخه دستم داد گفت دوهفت ...

بخورعزیزم

یک‌شب‌درمیون‌اقدام‌کن

به‌امیدخداباردارمیشی

شایدخدامیخاسته‌عوارض‌پانچرونداشته‌باشی

خودش‌برات‌انتقال‌میده...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من چند ماهی تو اقدام طبیعی با دارو بودم که دکتر برام دوفاستون تجویز میکرد میگفت اگر بارداری ات ...

ممنونم از راهنمائیت

با این اطلاعات خیالم راحت تر میشه که قدم اشتباهی برنمیدارم😘

چون سردرگمی کلافه ام می کنه

مهم خواست همونه که مارو بدنیا اورده، دکترا هم وسیله ان

سلام، کامنتات رو الان دیدم. دفعه پیش ک اصفهان بودید یا شهر خودتون؟

سلام دفعه اول اصفهان بودم دو تا جنین با مورفوی بین صفر ویک ولی باردوم شهر خودمون با مورفوی صفر جنین نداشتم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی جنین شناس رویان بهتون گفته با مورفو صفر، میکرو نمیکنه؟

ن عزیزم نگفت میکرو انجام نمیده ،فکر کنم با توجه به شرایط ما که دفعه قبل جنین تشکیل نشده بود خیلی امیدواری نداد ،البته گفت گاهی با همین مورفوی صفر اسپرم های خوبی پیدا میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیز دلم اینا خودشون آزاد نمیشن که طبیعی اقدام کنی؟ من امروز خودم روزم رو بد شروع کردم پیام تو روهم ...

ظاهرا آزاد که میشن، منم راه دیگه ای پیش پام نیس.

بازم عذرخواهی میکنم که باعث ناراحتی خواهرای عزیزم شدم. بهرحال نمیشد نگم و نخواستم هم طولانی بشه و بعد بیام از نشدن بگم. اون بدتر بود ان شا الله با خبرهای خوش تاپیک قلبهای همگی جلا میگیره.

نوشین عزیز خودتو بسپر بدست خدا  و غصه نخور، اینا همه اسبابه و بدون خواست اون اتفاقی نمیفته. من همین هم خیری برای خودم میبینم چون مطمئنم خدا بصیرتر از من به زندگیمه. پس راحتم. تو هم عزیز دلم غصه هیچی رو نخور بسپار بخودش

هنوز نرسیدم تاپیک و اخبار دوستان رو بخونم ولی هرچی که هست بلا دورباشه از تو و جوجه هات

من از اولم گفتم راضی به رضای خدا هستم الانم ناراحت نیستم فقط چون درست راهنمایی نمیکنن آدم سرگیجه میگیره

سلام عزیزم نه خاطرت جمع، پیش یه نفر دیگه برو قطعا اونا هم بد نیستن و جای خلوت برای خودت هم بهتره

ممنونم عزیزم ،یچیزی بگم لطفا بهم نخندین ، ینفر بهم گفت بچه دوستش لب شکری شده ،من دیگه از اونروز استرس بدی گرفتم وخیلی حالم گرفته شده از اون ادم که انقد بی درک و فهم بود جلو من چنین چیزی گفت ، حالا میخواستم این سونو برم به دکترم بگم چنین چیزی تو سونو دیده میشه😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
یه سوال دیگه  دوستان میدونم خیلی بهتون زحمت میدم شماها انوکسا ۴۵ درجه میزدین یا ۹۰ درجه؟ تار ...

من ۹۰ درجه عزیزم ،نه عزیزم چه زحمتی هر سوالی داری بگو اگه بتونیم خوشحال میشیم کمک کنیم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ان شاءالله که خیر بوده دوست عزیز واقعا ناراحت کننده هست ولی چاره چیه تو این راه بالاخره احتمال همه چ ...

قربونتون 

بله حق با شماست، منم ناراحت نیستم چون قبلش خودمو آماده هرچیزی کردم

دنیا همینجوریه دیگه نمیشه خیال ازش راحت باشه.

همینجور میریم جلو تا خدا چی بخواد. دکتر گفت یکماه دیگه بیا