2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
مگه ماکروفره🤭🤭🤭🤭 عزیزم دیر بی بی چک زدیا 😁😁😁😁🤣🤣🤣 یه هفته قبل از انتقال، اون موقع باید می ...

عوارض تو خونه موندن به خدا.باید پاشم از فردا برم سرکار.اینقد از سر بیکاری این تاپیکهایی که بی بی زدن روز ۸ ۹ و هاله داشته دیدم و وسوسه شدم زدم ریختم بهم.حالا ۳۰دقیقه ای هست دارم هی به خودم میگم تلاشتو کردی اگر خدا بخواد میشه اگر نه هم حکمتی هست دوباره تلاش میکنی.خوبی ما آ دما همین سازشه.مرسی از جوابت عزیزدلم.شبت بخیر

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۹ ۹ تا

۹تا کمه از دیدش؟عجب من با ذخیره۱.۵ ۹ تا داشتم تازه۵تاش پوچ بود سنمم ۳۳ هست بعد به ۹شما میگه کمه نمیشه.ولش کن اصلا به حرفهاش فکر نکن کار خودتو کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
۹تا کمه از دیدش؟عجب من با ذخیره۱.۵ ۹ تا داشتم تازه۵تاش پوچ بود سنمم ۳۳ هست بعد به ۹شما میگه کمه نمیش ...

عزیزم دردش سنم بود و سقطهام

میگه اگه بیست سالت بود با همین ذخیره ۴ تا بچه میذاشتم بغلت

ولی الان اصلا فکرش رو نکن

سلام عزیزم، خیلی قشنگ توصیف کردی، فقط میتونم بگم لعنت به کرونا😭😭😭😭 ازش متنفرم اون دکتر بیهوشی ...

زینبی جان نمیدونم با شرایط سونوی زیر، دوفاستون رو چطور باید استفاده کنم فقط بهم یه نسخه دادن گفتن بعد از قرصا پریود میشی. این سونو رو امروز دوباره ۶ ساعت بعد از بیمارستان خودم رفتم پیش یه دکتر سونوگرافیست گرفتم ببینم اوضاع چطور بوده

دوفاستون مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یا دفع نمیکنه؟

چندتا فولیکول ۱۰ و زیر ۱۰ هم گفت توی هردو تخمدان هست که اونا رو ننوشت.

امروز فکر کنم روز ۱۷ ۱۸ دوره ام بود

من با اینکه ندیده بودمش تقریبا شناخته بودمش  یه نفر دیگه تو همین نینی سایت میگفت با شوهرش رفته ...

خداروهزارمرتبه شکر این سری مثبت شدم چون برای دهم شهریور از نصر نوبت گرفته بودم صدرحمت به دکتر خودم که با اینکه سنم 36ساله ولی همیشه بهم میگه حداقل با میکرو دوسه تا بچه میتونی بیاری شاید اینقدرم وضعیتم خوب نباشه ولی مهم اینه ناامیدم نکرده هیچوقت

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم من همیشه برای بارداری که اقدام میکردم کنار داروهای تحریک تخمدان که استفاده میکردم چون تنبلی دا ...

ممنون عزیزم از راهنمایی و دلسوزیت 

پس اینطور که شما میگین دوفاستون برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه و اگه تخمکی ام باشه، احتمال باروری از بین نمیبره

درست فهمیدم؟

من که اخلاقی ندیدم، بدجور دلم رو شکست بهم میگه اگه بیست سالت بود ۴ تا بچه میذاشتم بغلت، تو دلم گفتم ...

عزیزم میشه بگی چند سالته؟ خیلی ترسیدم دو هفته دیگه پیشش وقت دارم. دارو چی بهت داد