2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044790 بازدید | 684410 پست
سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

وانیا جون مگه دقیقه نود آزمایش دادی؟ یعنی روز پانکچرت گفتن مشکوکی؟ چقدر سخته اینجوری😕😕😕

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچه ها کسی بوده تو پنج هفته لکه بینی قهوه ای داشته باشه ؟ علتش چی بوده ؟ من از صبح اینطوری شدم . چیک ...

منم فردای روزی که سونو شدم(شش هفته بودم) یه لک قهوه ای دیدم دیگه نمیدونم برای چی بود ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ان شا الله واسه شما مثه مال من نمیشه ولی توصیه میکنم دوستان همه کاراشونو زودتر و سر صبر و حوصله ...

تست حلق و بینی بود؟؟؟کدوم مرکز تخمک کشی داشتین ؟ با کدوم دکتر عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

دوستم خيلي خيلي ناراحت شدم.مي دونم الان چه حالي داري.الهي خدا دلت رو آروم كنه.آخه چرا اينجوري شد؟ آزمايش خون بود يا آزمايش حلق؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سه شنبه ۲۸ مرداد باهم انتقال دادیم هر دو هم بلاست. اون خانم جنینش فریز بود آمپول ...

عزیزم منم سه شنبه انتقال دادم جنینم سه روزه دیروز و امروز بی بی منفی بود هر روزم تا روز 14 میخوام بزنم از خیلی وقت پیش روش فکر کردم و رو خودم کار کردم که منفی شد روحیمو نبازم

سال پیش بی بی نزدم کلا روز 12 بتام 27 بود و روز 14 بتام یک بود به خاطر هاش سی جی بود که روز انتقالم زده بودن همه میگن تا یه هفته اثرش از بین میره از شانس من تا روز 12 بود صبن روز 14 مطمئن بودم که مثبتم دیگه اصلا نمیخوام حال اونروزم یادم بیاد واسه همین اینسری هر روز میخوام بزنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سه شنبه ۲۸ مرداد باهم انتقال دادیم هر دو هم بلاست. اون خانم جنینش فریز بود آمپول ...

عزیزم منم جنین فریز انتقال دادم اما hcg داشتم. احتمالا دوست شما هم زده وگرنه روز پنج خیییلی زوده

عزیزم میدونم خیلی بهم ریخته شدی ولی به حق پنج تن زودی همه چی اونجوری که میخوای بشه

اره عزیزم مشکلی نداره

سلام عزیزم یه سوالی

احساس باد و تورم بعد پانکچر طبیعیه؟

بعد اگه قرار باشه هایپر بشیم و حالمون بد میشه چقدر بعد عمل خودشو نشون میده؟

من به جز باد و تورم هیچ حالت دیگه ای ندارم