2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
عزیزم دردش سنم بود و سقطهام میگه اگه بیست سالت بود با همین ذخیره ۴ تا بچه میذاشتم بغلت ولی الان اص ...

زحمت کشیده معلومه کیس ۲۰ساله پوون مثبته.عجب

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش سقطهای زیادم و سنم بود همین که میفهمن سقط میکنی میگن سنت زیاده من به حرفاش هیچ اعتقادی ندارم ...

خودت آگاهی و خیلی مطالعه در این زمینه داشتی، ب حرفش اهمیت نده اصلا و کاری ک فکر میکنی ب صلاحتون هست رو انجام بده😍 هیشکی نمیتونه جلوی تلاشمون رو بگیره

مراکز دیگه هم میتونی سربزنی و هرجا ک حست گفت اقدام کنی

امیدوارم خوش خبر باشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم از راهنمایی و دلسوزیت  پس اینطور که شما میگین دوفاستون برای بارداری مشکلی ایجاد نم ...

عزیزم من چند ماهی تو اقدام طبیعی با دارو بودم که دکتر برام دوفاستون تجویز میکرد میگفت اگر بارداری اتفاق بیفته دوفاستون ازش حمایت میکنه. نه تنها مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه بلکه جلوی سقط رو هم تا حدودی میگیره 

بنظرم جاهایی که زیاد اسم‌در کردن مواردی که دیرتر جواب میده راقبول نمیکنن که درصد مثبت هاشون بیشترباش ...

بله کاملا هم عقیده ام و حتی اسم اهدایی هم ک میارن کاملا مشخصه برای بالابردن آمار مرکزشون هست ک برن تو سایتشون بنویسن چهل و هشت درصد موفقیت در بارداری مراجعین

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خودت آگاهی و خیلی مطالعه در این زمینه داشتی، ب حرفش اهمیت نده اصلا و کاری ک فکر میکنی ب صلاحتون هست ...

فردا پیش دکتر سقط مکرر نوبت دارم

ببینم اون چی میگه

من تلاشم رو کردم تا آخر هم ادامه میدم 

ولی از طرز برخورد خیلی ناراحتم

انگار با یه ربات که هیچ حسی نداره حرف میزنن

ذره ای فکر نمیکنن که اینی که جلوشون هست روح و روانش هزارتیکه هست بدترش نکنن

خیلی ملایم تر هم میشه در مورد شرایط یکی توضیح داد نه اینطور بیرحمانه و ...

بله کاملا هم عقیده ام و حتی اسم اهدایی هم ک میارن کاملا مشخصه برای بالابردن آمار مرکزشون هست ک برن ت ...

منم سرهمین بین دوتا مرکز شهرمون که یکیش دولتی ویکیش خصوصیه موندم مروز خصوصی دکترای معروف تری داره.البته من دکترم مثل بقیه معروف نیس ولی تو هردوجا انجام میده ودولتی خیلی هزینه ش کمتره دو دلم کجا برم

یا رب العالمین
فردا پیش دکتر سقط مکرر نوبت دارم ببینم اون چی میگه من تلاشم رو کردم تا آخر هم ادامه میدم  ول ...

کاملا بهت حق میدم

و هم نظرم باهات 

و همیشه این طرز برخورد و بیان برام غیرقابل توجیه هست

امید ب خدا

منم سرهمین بین دوتا مرکز شهرمون که یکیش دولتی ویکیش خصوصیه موندم مروز خصوصی دکترای معروف تری داره.ال ...

ب جز دکتر زنان، جنین شناس مرکز خیلی خیلی مهمه. 

ولی در کل کسایی بودن ک مرکز دولتی نتیجه گرفتن

شما طبق شرایطی ک داری اقدام کن

زینبی جان نمیدونم با شرایط سونوی زیر، دوفاستون رو چطور باید استفاده کنم فقط بهم یه نسخه دادن گفتن بع ...

عزیز دلم اینا خودشون آزاد نمیشن که طبیعی اقدام کنی؟ من امروز خودم روزم رو بد شروع کردم پیام تو روهم دیدم حسابی هوایی شدم