2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
عزیزم مگه روز چندمی؟؟ بی بی که اعتبار نداره این همه دوستان بودن با بی بی منفی ولی مامان شدن 

روز۹.با یه عالمه علایم از تهوع بگیر تا سردرد.نمیونم والا .بیشتر دلشوره ام اینه که جنین ندارم دوباره باید از۰شروع کنم با این هزینه ها

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من که اخلاقی ندیدم، بدجور دلم رو شکست بهم میگه اگه بیست سالت بود ۴ تا بچه میذاشتم بغلت، تو دلم گفتم ...

میفهمم چی میگی.من خودم۱بار پیشش رفتم ۳ماه لتروزول داد گفت اگه باردار نشدی بیا ذخیره ات کمه ما ۱تیری تو تاریکی میندازیم.قسمت بود که دیگه رفتم ابن سینا.اگر قسمت نباشه که ۲تا جوجه ام تو دبم بمونن این بار میرم پیش نصر.چون دستشو خیلی قبول دارم.ایشالله برای تو هم خیره عزیزم.حالا دارو چی داد بهت؟روز چندته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

سلام عزیزم

دلیلش چی بود؟

حالا میخای چیکار کنی؟

ای کاش شرایطمونو بهتر درک میکردن و اینقد سنگ جلو پامون نمینداختن

من نمیفهمم چرا با کیس هایی ک کمک بیشتری نیاز دارن این برخورد رو میکنن! منم برام پیش اومده. یه بار با کلی التماس از جنین شناس وقت گرفتم بعد تا پرونده رو دید گفت میکرو نکنید بعدم پرستارش رو صدا زد ک چرا ساعت باتری نداره و خودشم پاشد از اتاق رفت!

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
روز۹.با یه عالمه علایم از تهوع بگیر تا سردرد.نمیونم والا .بیشتر دلشوره ام اینه که جنین ندارم دوباره ...

مگه ماکروفره🤭🤭🤭🤭

عزیزم دیر بی بی چک زدیا 😁😁😁😁🤣🤣🤣 یه هفته قبل از انتقال، اون موقع باید میزدی الان دیر شده خواهر

آخه عزیزم منم با بتای 500 اگر روز 9 بی بی میزدم منفی میشد

اره عزیزم دکتر میگفت بهتره حتما سر یه ساعت تزریق کنی ،هر چند من رعایت نکردم 😟

یه سوال دیگه 

دوستان میدونم خیلی بهتون زحمت میدم

شماها انوکسا ۴۵ درجه میزدین یا ۹۰ درجه؟

تارا تیام شمام بگو چطور میرنی؟

خواهش 
سلام عزیزم دلیلش چی بود؟ حالا میخای چیکار کنی؟ ای کاش شرایطمونو بهتر درک میکردن و اینقد سنگ جلو پ ...

دلیلش سقطهای زیادم و سنم بود

همین که میفهمن سقط میکنی میگن سنت زیاده

من به حرفاش هیچ اعتقادی ندارم، ولی بالاخره آدم ناراحت میشه

به نظرم من خیلی از حرفاش چرت بود 

نمیگم من از همه نظر عالی هستم ولی وقتی هنوز ای وی اف نشدم خیلی احمقانه هست اینطور نظر دادن

کلا تو شوک هستم

عزیزم سابقه درخشانش واسه اینه که کیس هایی رو‌قبول میکنه که بالای نود درصد اطمینان داره

منم چندین مورد اینجا دیدم واقعا نظرم نسبت بهش عوض شد، احتمالا فقط فکر اینه که آمار مثبتاشو ببره بالا

یعنی با سونو ذخیرت رو گفت؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم چندین مورد اینجا دیدم واقعا نظرم نسبت بهش عوض شد، احتمالا فقط فکر اینه که آمار مثبتاشو ببره بالا ...

من با اینکه ندیده بودمش تقریبا شناخته بودمش 

یه نفر دیگه تو همین نینی سایت میگفت با شوهرش رفته بودن پیشش یه حرفی بهشون زده بود میگفت تا صبح با شوهرم گریه کردیم

متاسفانه فقط به فکر بالا بردن آمار مثبتشون هستن وقتی هم که اسم در میکنن خدارو بنده نیستن

بله با سونو گفت

من که اخلاقی ندیدم، بدجور دلم رو شکست بهم میگه اگه بیست سالت بود ۴ تا بچه میذاشتم بغلت، تو دلم گفتم ...

میگفتی اگه ۲۰ سالم بود ومشکل نداشتم خودم باردار میشدم نیازی به تو نبود

یا رب العالمین
بخدا از سردرد نگاه نکردم حالم خیلی بد شد فقط میدونم قیمتش شد ۲.۷۰۰

حالا بهش فک نکن به قولی اینا وسیله ان.دلتو بسپار به خدا راه برات باز میشه عزیزم