2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست
دقیقا پناه جون از همین ناراحتم . راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست ...

اخه روز 5 غیرممکنه...شاید امپول hcg زده که مثبت کاذبه...مگه بلاست الان نشون میده اخه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید عزیزم 

من باید سه تا شیاف اندومترین بذارم و آمپول انوکساپارین هم یدونه بزنم.

فاصله بین شیاف و انوکساپارین چقدر باشه؟

آخه همسرم ۷صبح میره سرکار (اون باید آمپول بزنه برام)

شیافم که باید صبح بذارم!چطوری هماهنگ کنم؟

بعد این هوایی که توی آمپول هست اگر خالی نشه و تزریق بشه مشکلی نیست؟

@زینبی_بابا    

بچه ها میشه بگید انوکساپارین رو چطوری بزنم؟ نوشتن ۹۰ درجه دور ناف فقط اینکه اون هوایی که داخلش هست ...

عزیزم  ایشالا که این انتقال  مامان میشی جنین چند روزه بوده 

منم روز پنجم انتقالمه 😊

آمپول آنوکسان  خیلی  راحته و نیاز  به هوا گیری  نداره آمپول  

سرو ته کن تکون بده و بزن و سر ساعت هر روز بزن عزیزم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
آره راست میگیا. اینکارم میشه کرد. فقط سونوی ساک بتا بالای چند شکمی معلوم میشه؟ میدونی لیانا جون؟

اونو نمیدونم لیلا جون من فقط میگم الکی زود نرو واسه ساک و اینا هم نرو فعلا یه آزمایش بتا بده کافیه بعد از روی تاریخ پریودت حساب کن ۸هفته بروسونو  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم  ایشالا که این انتقال  مامان میشی جنین چند روزه بوده  منم روز پنجم انتقالمه 😊 ...

ممنونم

پنج روزه

البته یکیش ضعیف بود

انشالله تا چند روز دیگه خبر خوب میدید

پس هواش تزریق بشه مشکلی نداره؟

اونو نمیدونم لیلا جون من فقط میگم الکی زود نرو واسه ساک و اینا هم نرو فعلا یه آزمایش بتا بده کا ...

باشه لیانا جون مرسی. همون نمیخوام برم الکی به خودم استرس بدم. از این ماشین حسابای بارداری اینترنتی چک کردم، این شنبه نه، شنبه دیگه میشه 8

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

خیلی سخته واقعا😔

منم هربار ک تلاشم بیشتر میشه، یه چیزایی پیش میاد ک انتظارشو ندارم... آدم کم میاره 

قبل از شروع سیکل هم آزمایش کرونا دادی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزيزم ، دكتر برام نوشت چون آزمايش غربالگري اولم ريسك سندروم داون رو بالا زده بود ، سل فري رو فك ...

ممنونم. جنسیت توntهم بهتون گفت ؟به نظرت تا 12 هفته توntمیشه تشخيص دقيق داد ؟چقدر خطا داره ؟به من گفت 85 درصد دختره و ازمایش نرمال بود اما گفت چون بالا 35 سالی بهتره سلفری بدی البته دکتر سونو گفت

ممنونم. جنسیت توntهم بهتون گفت ؟به نظرت تا 12 هفته توntمیشه تشخيص دقيق داد ؟چقدر خطا داره ؟به من گفت ...

خواهش ميكنم عزيزم ، عزيزم براي من در هيچ از يك بارداريهام توي سونوي nt تشخيص ندادن جنسيت رو ولي خيلي از دوستان اينجا تشخيص جنسيتشون توي nt درست بوده ، سل فري رو هم اگر دكتر خودت صلاح ميدونه انجام بده .

باشه لیانا جون مرسی. همون نمیخوام برم الکی به خودم استرس بدم. از این ماشین حسابای بارداری اینترنتی چ ...

انشاالله که میری و قلب نازش رو میبینی 😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷