2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

وای خدایا 😭😭😭😭

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم منم سه شنبه انتقال دادم جنینم سه روزه دیروز و امروز بی بی منفی بود هر روزم تا روز 14 میخوام بز ...

راستی سها جون روزی که انتقال دادم چهار نفر بودیم از همشون نفری ۶۰۰ گرفتن 

دیروز فهمیدم

دونفر دفعه اول و یکی دفعه دومش بود

نمیدونم چجوری از من کمتر گرفتن شاید چون قدیمی ام اونجا نمیدونم واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بوده تو پنج هفته لکه بینی قهوه ای داشته باشه ؟ علتش چی بوده ؟ من از صبح اینطوری شدم . چیک ...

عزیزم استراحت کن شاید هماتوم داشته باشی حالا بری سونو میگه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به نظره من بهتره آزمايش بديد و زود بريد زيره نظره يه دكتر خوب و با سواد.خيلي مواقع از هفته هاي اول م ...

دوست عزیزم ممنون از نگرانیت. راستش میترسم برم اصرار به سونو واژینال بکنن. وگرنه حتما تا حالا رفته بودم. گفتم بتام به حدی برسه که شکمی بشه سونو کرد. حالا نمیدونم هم از بتای چند به بالا سونو شکمی میکنن فقط

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوست عزیزم ممنون از نگرانیت. راستش میترسم برم اصرار به سونو واژینال بکنن. وگرنه حتما تا حالا رفته بو ...

لی لا جان من تا هفته هشت هم سونو واژینال میشدم. نگران نباش عزیزم سونو واژینال ضرری نداره برای جنین

ممنونم عزيزم ، نه خانمي توي سل فري پسره ولي منتظرم آنومالي هم برم بعد تيكرم رو رنگش رو عوض كنم .

خب تو سل فری درسته ایشالا صحیح و سالم بیاد بغلت دخترت دوتا داداش داره 💙💙

دوست عزیزم ممنون از نگرانیت. راستش میترسم برم اصرار به سونو واژینال بکنن. وگرنه حتما تا حالا رفته بو ...

لیلا جون برو آزمایش بده بعد تو ۸هفته برو سونو که شکمی هم هست اینجوری استرس هم نداری خیالتم راحت تره 

لی لا جون روز سوم؟ مگه میشه😐😐😐

اره شادن جون تو همین تایپیک بود واسه قبل عید اسمش فکر کنم افسانه بود

دقیق یادم نیست 

لی لا جان من تا هفته هشت هم سونو واژینال میشدم. نگران نباش عزیزم سونو واژینال ضرری نداره برای جنین

آخه من با یه شیاف واژینال هم به لکه بینی میوفتم عزیزم. واسه همین میترسم. 

لیلا جون برو آزمایش بده بعد تو ۸هفته برو سونو که شکمی هم هست اینجوری استرس هم نداری خیالتم راحت تره& ...

آره راست میگیا. اینکارم میشه کرد. فقط سونوی ساک بتا بالای چند شکمی معلوم میشه؟ میدونی لیانا جون؟

رها جون چطور میگی سر ساعت باید تزریق بشه؟ دکترتون گفت؟ 

اره عزیزم دکتر میگفت بهتره حتما سر یه ساعت تزریق کنی ،هر چند من رعایت نکردم 😟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘