2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشین جان منم قراره انتقال بدم.همش میگم ایندفعه از ته دل میسپرم دست خدا و میگم خدایا هرچی صلاحه.بعد ...

منم دقیقا همینم همش میگم خدایا به تو سپردم هرچی صلاح من هست بشه

بعد دوباره یه دعاکه میخونم در انتها میگم خدایا خواهش میکنم مثبت شه و برام بمونه

منم دقیقا همینم همش میگم خدایا به تو سپردم هرچی صلاح من هست بشه بعد دوباره یه دعاکه میخونم در انتها ...

من ایندفعه هم تعداد تخمکا منو شگفت زده کرد.هم تعداد جنین ها.همش میگم خدایا یعنی این شادی ادامه دار میشه؟خدا خودش کمکمون کنه.

خدایا شکرت  
بخاطر پارسال که نشد! خیلی دوره تلخی بود آرزو میکنم اون اتفاقا ازم دور شن و گم و گور و ناپیدا شن

الهی آمین🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میگم این قرص رو دکتر بهم داده بود تا این ماه که تموم شد برم واسه انتقال حالا من میخواستم ماه دیگه بر ...

عزیزم روکین ومارولین و کنتراسمین هر سه تاشون خوبه چاق نمیکنه وحالت تهوع نمیده ...یعنی روکین نایاب شده 😐

من ایندفعه هم تعداد تخمکا منو شگفت زده کرد.هم تعداد جنین ها.همش میگم خدایا یعنی این شادی ادامه دار م ...

انشالله که ادامه دار میشه و دلت شاد میشه و مصلحت خدا با خواسته دلت یکی میشه

ولی عزیزم دفعه پیش برای ما اسپرم پیدا نشد و جنین تشکیل نشد ،میترسم اینبار هم ....،تموم وجودم نگرانیه ...

سلام، کامنتات رو الان دیدم. دفعه پیش ک اصفهان بودید یا شهر خودتون؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینب جون برای شروع سیکل پانکچر باید از ارولوژی برای پزشک زنان نامه ببریم ؟واینکه لطف میکنی یه دارو ک ...

یعنی جنین شناس رویان بهتون گفته با مورفو صفر، میکرو نمیکنه؟

وای الان به روز آزمایش فکر کردم یه جوری شدم..

یاد بعد ای یو ای افتادم که رفتم جوابو بگیرم. خانمه نگاه کرد به جواب، همینجوری که داشت میذاشت تو پاکت گفت زنگ میزدی خوب، لازم نبود بیای. 

الان دلم برای خودم سوخت 😔

عزیزم علتش داروهای ivf هست، آسپرین رو یه مدت قطع کن درست میشه

زینبی جان ،من سونوها و غربالگریمو تا حالا پیش بهترین دکتر شهرمون رفتم ، الان سونو ۲۸ هفته رو قبول نمیکنه میگه خیلی شلوغه و نوبت نداریم فقط غربالگریها رو انجام میدیم😤 خیلی اعصابم خورد ، بنظرت سونو ۲۸ هفته خیلی مهمه ؟اگه پیش ینفر دیگه برم اشکالی نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
حتما عزیزدلم😙😙😙 من که میگم شما مامانی چون اصل کیفیت جنینه که خداروشکر خوب بودن

واقعا از همتون ممنونم حالم با دلگرمی هاتون خیلی خیلی بهتره 

میخوام امشب کلی تنقلات تهیه کنم با همسرم فوتبال ببینم بعدشم به نیت همه مون زیارت عاشورا