2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
منم مشکلم همینه  اونی که برام تزریق میکنه دقیق نمیتونه راس ساعت خاص بیاد، و گفته بین ۶تا ۸ عصر ...

عزیزم آنوکسان  خودت بزن کاری نداره که راحت که

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
همش حس میکنم منفیه. هرچد اگرم منفی باشه راضی هستم به رضای خدا

نوشین‌جان‌نبینم‌ازاین‌حرف‌هابزنیا

انقدراعتمادبه نفس‌داشتی‌چی‌شد‌پس؟؟

هرروزبرای‌جوجهات‌آیت‌الکرسی‌بخون

ازاین‌به‌بعدشم‌بسپر‌به‌دست‌خدا

سرنوشت‌هرچی‌باشه‌همون‌میشه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم ، بله خانمي جوابش اومد خدا رو شكر مشكلي نداشت حالا ١٠ شهريور هم بايد برم سونوي آنومالي و ...

خداروشکر عزیزم 😍😍

نی نیت دختر 💓💓💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😕😕😕حالا تخمک هارو بگیرن دیگه اذیت نمیشین اگه تخلیه نشن؟؟؟  منم از همین میترسم تست مثب ...

نه ان شا الله واسه شما مثه مال من نمیشه

ولی توصیه میکنم دوستان همه کاراشونو زودتر و سر صبر و حوصله انجام بدن که مثه من تو این شرایط یهویی قرار نگیرن 

من بس که خیالم از روند راحت بود،متاسفانه دیر اقدام کردم واسه ازمایشهام و دیروز جوابشم گرفتم

حتی دیگه فرصت تجدیدش رو هم نداشتم. و این اشکال از منه

نه ان شا الله واسه شما مثه مال من نمیشه ولی توصیه میکنم دوستان همه کاراشونو زودتر و سر صبر و حوصله ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ایشالا ماهه بعد ....کی ازمایش کزونا میگیرن؟نمیشه قبل از شروعه سیکل و گرفتنه دارو باشه

ایشالله که اینطور نیست و مثبته.نگران نباش من حسم میگه تو مامانی. من چی بگم که درد پریود اومده سراغم. ...

درد پریود که نشانه بسیار خوبیه اکثر کسایی که مثبت شدن این درد رو تجربه کردن. اگر ترشحات بی بو هستن و توی دفع ادرار مشکل نداری و سوزش و خارش نداشتی مهم نیست. اتفاقا اینم نشونه خوبیه بعضیا ترشحات لیمویی رو سه ماه اول و برخی سه ماه آخر تجربه مبکنن

نوشین جون  ایشالا مثبتی ....تو که روحیت عااالی بود ...سعی کن روحیت حفظ کنی عزیزم

دقیقا پناه جون از همین ناراحتم . راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست بود زنگ زد گفت بی بی چکم مثبت شده من متاسفانه بخاطر بلاست بودن جنین وسوسه شدم زدم کاملااااااااا منفی بود. میدونم مقایسه کردن اشتباهه و بدن با بدن فرق داره اما بهم ریختم انگار

بچه ها کسی بوده تو پنج هفته لکه بینی قهوه ای داشته باشه ؟ علتش چی بوده ؟ من از صبح اینطوری شدم . چیکار کنم ؟ زنگ زدم مرکز گفت استراحت کن . شیاف روزی دوتا دارم و قرص دوفاستون هم دوتا . گفتم امپول بزنم گفت نه . انوکسا و آسپرین هم دارم . چرا اینطوری شد اخه

نوشین‌جان‌نبینم‌ازاین‌حرف‌هابزنیا انقدراعتمادبه نفس‌داشتی‌چی‌شد‌پس؟؟ هرروزبرای‌جوجهات‌آیت‌الکرسی‌ب ...

راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست بود زنگ زد گفت بی بی چکم مثبت شده من متاسفانه بخاطر بلاست بودن جنین وسوسه شدم زدم کاملااااااااا منفی بود. میدونم مقایسه کردن اشتباهه و بدن با بدن فرق داره اما بهم ریختم انگار

دقیقا پناه جون از همین ناراحتم . راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست ...

نوشین دختر روز چند انتقال بی بی زدی؟ بعدم شاید اون خانومه آمپول اچ سی جی میزده. از تو بعید بود والا. ماهیتابه آنا رو گذاشتم داغ شه، باهاش میام خدمتت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم