2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
دقیقا پناه جون از همین ناراحتم . راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست ...

عزیزم شاید بی بی چک اون به خاطره داروها مثبت کاذب نشون داده ...اخه خیلییی زوده الان ....تازه ۶ روز انتقالته دختر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ان شا الله واسه شما مثه مال من نمیشه ولی توصیه میکنم دوستان همه کاراشونو زودتر و سر صبر و حوصله ...

اخه با حوصله یعنی چجوری انجام بدیم؟من سه شنبه براسونو شروع داروها میرم 

یا رب العالمین
انشالله‌ایندفعه‌تنش‌میکنی‌عریزم فاطمه‌زهراقسم‌میدم‌به‌پهلوی‌شسکستش‌‌‌ به‌محسنش‌ به‌حسن‌وحسینش‌‌‌پ ...

ای جانم ممنون عزیز دلم بخاطر دعای قشنگت

انشالله لباس خوشکل رو به زودی تن نی نی قشنگت میکنی و هر دفعه میبینیش عشق میکنی

دقیقا پناه جون از همین ناراحتم . راستش تو بیمارستان با یک خانمی باهم انتقال دادیم جنین اون هم بلاست ...

احتمالا اون خانم دو قلو داره که مثبت شده به این زودی 

شما هم انشاالله مثبت میشی عزیزم عجله نکن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سه شنبه ۲۸ مرداد باهم انتقال دادیم هر دو هم بلاست. اون خانم جنینش فریز بود آمپول ...

یعنی ۵ روز پیش؟!

به قول زینب جون دیر زدی باید یه هفته قبل انتقال بی بی میزدی. عزیزم به خودت استرس نده، امید به آینده است که آدم رو سرپا نگه میداره. یه دوستی بود اینجا روز سوم بی بی زد هاله انداخت، یه دوستی هم مثل تیاراجون اگه اشتباه نکنم روز ۱۲ بی بیش منفی بود چهاردهم آزمایشش مثبت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

خیلی زوده عزیزم 

شاید ایشون هاش سی ژ داشته

اصلا ناامید نشو توکل بر خدا کن

انشالله هممون مثبت میشیم

لکه بینی طبیعیه. فقط استراحت کن نگفت بهت آسپرین رو قطع کنی؟

نه عزیزم گفتن فقط استراحت کن من میترسم حتی پاشم از جام . 

نوشین جان غیر ممکنه بی بی چک انقدر زود نشون بده . من با بتای بالا روز ۱۱ نشون نداد چطوری میخوای روز ۵ برات نشون بده آخه ؟؟؟؟😩😒

عزیزم، جوجه هات طفلکا تازه الان جاشونو پیدا کردن فکر نکنم روز پنجم هورمون اونقدری باشه که آزمایش خونم نشون بده وای به بی بی چک

منم جنین بلاست داشتم روز دوازده بتام 162 بود روز پنجم فکر نکنم اصلا بتایی در کار بوده باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یعنی ۵ روز پیش؟! به قول زینب جون دیر زدی باید یه هفته قبل انتقال بی بی میزدی. عزیزم به خودت استرس ن ...

لی لا جون روز سوم؟ مگه میشه😐😐😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...