2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

😕😕😕حالا تخمک هارو بگیرن دیگه

اذیت نمیشین اگه تخلیه نشن؟؟؟ 

منم از همین میترسم تست مثبت کرونا😫😫😫😫😫

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم تو بروشورش نوشته سرساعت مشخص هرروز باید تزریق بشه و بهتره که طبق دستورش عمل بشه ،،، والا نمیخو ...

منم مشکلم همینه 

اونی که برام تزریق میکنه دقیق نمیتونه راس ساعت خاص بیاد، و گفته بین ۶تا ۸ عصر هر روز برات میزنم ولی دقیق نمیتونه راس ساعت بیاد، ساعت تزریقم تو این دو ساعت شناوره، 

شما از کی شروع کردی انوکسارو؟ با وجود همین بی نظمیا مثبت شدی؟

خواهش 
منم مشکلم همینه  اونی که برام تزریق میکنه دقیق نمیتونه راس ساعت خاص بیاد، و گفته بین ۶تا ۸ عصر ...

من بعد از بارداری فکر کنم حدود یک ماه که از مثبت شدنم گذشت شروع کردم قبلش نداشتم ،،، بازم تاکید میکنم که بهتره راس ساعت باشه ولی در کل من بعد از انتقال اولم سعی کردم با مواردی که واقعاً از دسترس من خارجه کنار بیام و استرس به خودم راه ندم ، مثلاً برای سیکلم به من آمپول اچ ام جی داده بودن و تاکید کرده بودن که ساعت 4 تا 7 عصر باید تزریق بشه و من چون شاغلم شرایطم جوری بود که مجبور بودم تمام اون روزهای تزریق قبل ساعت سه نیم عصر تزریق کنم ، تو انتقال اولم بابت این چیزا حرص میخوردم ولی تو انتقال دوم زدم به بیخیالی گفتم مگه قراره واقعاً بخاطر یک ساعت تزریق جواب چی بشه و خداروشکر مثبت شدم ، الانشم اوایل خیلی حرص میخوردم که برای جنین خیلی مضر باشه که راس ساعت تزریق نمیکنم ولی واقعاً دو الی سه ساعت جابجایی ساعت تزریق تو زندگی شخصی من اجتناب ناپذیره پس بازم کنار اومدم که این استرس ها مضرتر هستش ، یه چیز دیگه اینکه تو مراکز ناباروری تاکید دارن که راس ساعت باشه که البته کارشون درسته ولی مثلاً این دکتر معمولی که من الان تحت نظرشم همه چی رو آسون میگیره در آنوکساپارین ، چه زمان تزریقش چه محل تزریقش،، 

[QUOTE=152014924]سیکل پانکچر میگم ، من سیکل انتقال نداشتم چون هربار فرش انتقال دادم ولی شاید بشه این قضیه رو به سیکل ...[/QUOTEتیارا جان بسلامتی الان دیدم تیکرت رو 🥰🥰🥰🥰🥰

خانوما یهو خیلی دلم گرفت یاد پارسال خرداد افتادم با خانواده ها رفته بودیم مشهد  البته خانواده ...

انشالله‌ایندفعه‌تنش‌میکنی‌عریزم

فاطمه‌زهراقسم‌میدم‌به‌پهلوی‌شسکستش‌‌‌

به‌محسنش‌

به‌حسن‌وحسینش‌‌‌پیش‌خداضامنت‌‌بشه

منم‌دودست‌لباس‌دارم‌توکمد

البته‌برامن‌یکیش‌سوغات‌کربلاس‌یکیش‌‌مشهد

همین‌جوری‌توکمدموندن..

دلمم‌نمیادبدم‌کسی😔😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
همش حس میکنم منفیه. هرچد اگرم منفی باشه راضی هستم به رضای خدا

ایشالله که اینطور نیست و مثبته.نگران نباش من حسم میگه تو مامانی. من چی بگم که درد پریود اومده سراغم.نوشین جان ترشح لیمویی نمیدونی نشونه چیه؟میگم نکنه دارم پریود میشم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
همش حس میکنم منفیه. هرچد اگرم منفی باشه راضی هستم به رضای خدا

بار اول انتقال  هیچ حسی نداشتم بار دوم مطمئن  بودم مثبت هستم این سری سوم سعی کردم بیخیال باشم و فقط تو ذهنم  از خدا میخوام هر چی  صلاح همون بشه عزیزم بهتره  استرس از خودت دور کنی مراقب  خودت باش به قول خودت راضی هستیم به رضای خدا  چاره چیه 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊