2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
مامان ماهک میگم من اصلا تهوع ندارم مشکلی نیست؟ اون اولا خییییلی کم داشتم اما الان اصلا

عزیزم اینقدر نگران نباش من سر هر دو بارداری هیچ وقت حالت تهوع نداشتم حتی سینه درد نداشتم کلا با سینه شل رفتم برا زایمان میگفتم شیر ندارم که زینبی گفتن ربطی نداره که درست هم میگفتن 😊

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینقدر نگران نباش من سر هر دو بارداری هیچ وقت حالت تهوع نداشتم حتی سینه درد نداشتم کلا با سینه ...

مرسی آرزوجون😍😍😍

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون لیاناجون😙😙😙 خودمم تهوع دوست ندارم ولی میگم نکنه نبودنش مشکلی باشه😶

نه عزیزم یه روز داری یه روز نداری تو بارداری کلا هر روزت یه مدله 😂

خیالت راحت😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر 

عزيزم میگم دختر من معمولاً توی خواب، حالا چه روز چه شب، هر 30 ثانیه بمدت 30 ثانیه زور میزنه و به خودش میپیچه، طوری که کبود میشه، بیدار هم  نمیشه، دوباره میخوابه و باز هم 30 ثانیه دیگه اینجوری میشه، یعنی عملاً روانی شدم، اصلاً نمیتونم کنارش بخوابم، توروخدا بگید چکارش کنم، اینقدر زور میزنه که آخرش استفراغ هم میکنه، کک

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
منم میخوام آینده فسقلیمو ماساژ روغن بدم تا راحت بخوابه    

ان شاء الله عزیزم به امید خدا 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مامان ماهک میگم من اصلا تهوع ندارم مشکلی نیست؟ اون اولا خییییلی کم داشتم اما الان اصلا

وای شادن مسخره ام نکنیا، من که هنوز آزمایشم ندادم، همش میگم پس چرا تهوع ندارم! منتظرم تهوع بگیرم بعد برم آزمایش!!! موعدم 27،28 مرداد بوده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میشه بپرسم مشکله همسرت چی بود؟تعدادش و مورفولوژیش و تحرکش چه قد بود؟

گلم مورفولوژی و تحرک صفر ،تعداد هم مرتب بالا و پایین میشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وااي واسه چي ميخوري مگه كرونا داري؟ خيلي عوارض داره عزيزم من كه كرونا گرفتم خوردم اونم خيلي اذيتم ...

نه کرونا ندارم . همه تست هام منفی بود . اما تو ابن سینا تقریبا به همه دادن موقع انتقال . من قبلا پردنیزولون استفاده کردم که بهم نساخت و اذیت شدم همون موقع قطع کردن و اینو به جاش دادن اون موقع هنوز کرونا و این داستان ها هم نبود . الان هم برام سواله چیکار باید بکنم ؟ دکترم تو شهرستان میگه من اطلاعی ندارم با مرکز هماهنگ کن زنگ میزنم مرکز میگه باید حضوری بیای تا بگیم . منم گذاشتم هفته بعد بعد از تعطیلات بیام که جاده ها خلوت باشه . این مدت رو چیکار کنم ؟ و استرادیول هم روزی ۴ تا میخورم اونم ادامه بدم ؟؟؟