2777
2789
عنوان

دوس ندارم زندگی کنم

83 بازدید | 15 پست

دیگه خسته شدم از این زندگی... یه روز خوش ندیدم نه بچگی درست حسابی داشتم نه نوجوونی نه جوونی به خاطر خانواده بد همه موقعیتا و روزام رو سوزوندم .. هیچ خاطره شادی ندارم هر روزم بدتر میشه خدا نمیبینه منو اصلا 😭😭😭😭 نمیتونم ازدواج کنم از بس اعتماد به نفسم رو کشتن اصلا نمیتونم باور کنم کسی از من خوشش بیاد خواهرم سه بار طلاق گرفته عقده هاش رو سر من خالی میکنه میگه تو زشتی تو ترشیدی کسی تو رو نمیخواد من ۲۳ سالمه فقط 🥲😂 چند بار تلاش کردم برا خودکشی موفق نبود حتی یه دارو برداشتم از بیمارستان اونو تزریق کردم هیچیم نشد در حالی که سریع باید ایست قلبی میداد 😶😂😂😂

جوجه پرستار

از خودکشی هم شانس نیوردی بمیرم😐💔

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودکشی هم شانس نیوردی بمیرم😐💔

😂😂😂😂😂 دلیل اینکه امار خودکشی کادردرمان اینقدر بالاست چون دارو در دسترسه و میدونیم کدوم دارو باعث مرگ میشه ولی مردم چند ورق قرص میخورن فقط مسمومیت دارویی میده و خوب میشن 

بعد من خطرناک ترین دارو رو برداشتم که یک سی‌سی کافیه بعد هیچی به هیچی 😂😂😂 تزریقشم خیلی دردناک بود دهنم سرویس شد 

جوجه پرستار

این چه حرفیه آخه، ما درون زندگی بقیه نیستیم، نمیدونیم چه دردایی رو مردم دارن تحمل میکنن, من خودم دیدم و بودم 

شما هنوز اول راهین کووو تا آرزوهاتونو زندگی کنید،دیگه حرف ناامیدی نزنید، جملات و کلامت خیلی قدرتمندن

😂😂😂😂😂 دلیل اینکه امار خودکشی کادردرمان اینقدر بالاست چون دارو در دسترسه و میدونیم کدوم دارو باع ...

منم مثل توام پس خودکشی امتحان نکنم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بخدا همه همینیم، منم برا شما بگم شما هم از برا منو تعجب میکنید

من خانواده سمی و بدجنسی دارم که نمینونم از دستشونم راحت شم تو زندگی محبت ندیدم فقط تحقیر و دعوا نه گذاشتن زندگی کنم نه درس بخونم همش آبروریزی تو فامیل و همسایه ها 

جوجه پرستار

من مشکلاتم خیلی پیچیده و زیاده یه درد ندارم که

کسی هم پیدا نمیکنی مشکل و دردنداشته باشه

یکی مشکل خانوادشه‌ 

یکی سرنوشت ش 

یکی چم بیماری نا علاج داره

یا بچه طلاقه یا بدتر از اون اینکه بدونه پدر مادرش بخاطر اون زندگی و تحمل کردن و.... 

قرار نیس همه ب زندگی خاتمه بدن 

بر فرض اصلا دادن

ب نظرت بری اونور راحت تر از الانی؟ 

کسی هم پیدا نمیکنی مشکل و دردنداشته باشهیکی مشکل خانوادشه‌ یکی سرنوشت ش یکی چم بیماری نا علاج دارهیا ...

به اونور اعتقاد ندارم دیگه خدارو قبول ندارم 

منم دوس دارم زندگی کنم شاد باشم مث دخترای هم سن و سالم به خودم برسم بیرون برم شیطنت کنم برا اینده ام تلاش کنم ولی یه آدم مرده ازم ساختن هیچ دلخوشی ندارم 

جوجه پرستار