2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها 

خوبین همه ؟ 

یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین . کسی بوده زمان انتقالش هیدروکسی کلروکین استفاده کرده باشه ؟ تا چه زمانی باید ادامه بدیم این دارو رو ؟ من روزی ۲ تا یعنی هر ۱۲ ساعت یکی میخورم ولی نمیدونم تا کی . به مرکز زنگ زدم میگه باید حضوری بیای منم میترسم تو جاده باشم

والا یه سری من نخواستم کسی بفهمه، نمیخواستم غصه ام رو بخورن.  مهمون داشتم خواهر برادرام، رفتم ی ...

لیلا جون رفتی آزمایش ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نیلایی جون بله همسرم چربیش بالا بود و با پایین اومدنش شرایطش بهتر شد..... والا من وقتی به اورولوژ هم ...

سلام عزیزم می شه برای کسی که تنبلی تخمدان داره و همسرش تعداد اسپرمش ۵ میلیون و سرعتش  a+b  حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد یک  یا دوتادکتر خوب معرفی کنید  ممنون می شم 

عزیزم اگر مثل من محل کار شوهرت توی یه شهر دیگه بود و خودت تنها خونه بودی کسی هم از جریان بچه دار شدن ...

خوب خودت تنها چرا نمیری درمونگاه؟!

چرا فکر میکنی مثلا شرایط من خیلی متفاوت از شماست؟

منم مث شما بودم ولی دیگه دیدم مجبورم وقتی میرم خونه مامانم اینا نمیتونستم هرروز غروب پاشم برم بیرون ...

حالا من همیشه میترسیدم. ترجیحم هم همینه برم بیرون چون روز انتقال دیدم پرستار از اکثر کسانی که خودشون تزریق کرده بودن ایراد گرفت که یا کبوده، یا سفت شده یا ...

من فقط شهامت شما رو تحسین کردم. نمیخوام روال خودمو عوض کنم 😊

بچه ها اومدم یه چیزی بگم، وقتی از ۱۴۹۰ شماره داروخونه ای رو برای یه دارویی میگیرید، بعد تماس یه جوری عنوان کنید که از ۱۴۹۰ شماره شون رو گرفتین چون بعضی ها به دروغ میگن ندارن!!! من چندین بار برام اتفاق افتاده، حرفشونو عوض میکنن. البته بعضی ها هم ممکنه بگن داشتیم اما تموم شد، ولی احتمالا میتونید دارو رو پیدا کنید. 

الان یه دارویی میخواستم که اول گفت نداریم، گفتم آخه ۱۴۹۰ شماره تونو داد، فوری گفت داریم فکر کردم گفتی ماسک میخوام!!!! 😐