2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانم ها و مامانای قشنگ  برای دوستان انتقالی ( ۵نفر) موری۳۳ و نوشین جون و روژان (خودم) و تی ...

من من 

منو یادتون نره روز هفتمم

واسم دعا کنید لطفا دیگه جنین ندارم🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 
دوستان به جز خودم و نوشین جون و روژان جون و تی تی و الهام ۶۷ بازم انتقالی داریممممممم؟؟؟؟

آره عزيزم منم روز ١٠ هستم امروز از روز ٧ درداي شديد پريودي دارم

امروز اينقدر دردم زياده كه از صبح فقط گريه ميكنم 

همش گرفتگي شديد اخه امروز روز پريوديمه برا همين دردام خيلي شديده، اميدوارم علت منفي بودن نباشن😔

اميدوارم كسي بوده باشه با درداي من باردار شده باشه، 

اخه خيلي ميگيره زير دلم بدطور يهو ميگيره كه داغون ميشم دردام شديد ميشه دوباره ول ميكنه 

(من حالت عادي هميشه موقع پريوديام اينقدر درد دارم كه فكر ميكنم زايمان طبيعي انجام ميدم يه دور اينقدر اذيت ميشم مرتب شياف و مسكن استفاده ميكنم از درد گرفتي)

اميدوارم باردار باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی روژان جونم🤩🤩🤩 انشاالله که به حق عزای حسین هممون نتیجه بگیریم و مثبت بشیم

قربونت برم عزیزم ایشالا ایشالا 🙏😍

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
من من  منو یادتون نره روز هفتمم واسم دعا کنید لطفا دیگه جنین ندارم🙏🏻🙏🏻

ای جونم هشتمین نفر ۵ به حق همین  روزای عزیز همه به زودی مامان میشیم 😍🙏

آره عزيزم منم روز ١٠ هستم امروز از روز ٧ درداي شديد پريودي دارم امروز اينقدر دردم زياده كه از صبح ف ...

نهمین نفر  توکلت به خدا باشه عزیزم انقدر به خودت استرس نده بسپر به صاحب همین روزهای عزیز به حق طفل شیرخواره خدا معجزه اش نشونت بده😍🙏

سلام مهربونم خداروشکر که حالتون خوبه ❤️ماهم خوبیم عزیزم دختر منم نق نقو شده و شلوغ 😆  کاکلی چ ...

چهار روز دیگه ده ماهش تموم میشه و میره تو یازده ماه

وزنش نزدیک هشت کیلو هستش هفت و نهصد هستش.

تا چهار ماهگی وزنش خوب شد از چهارماهگی رفلاکس پنهان گرفت و دیگه اصلا شیر نخورد فقط تو خواب 

تا شش ماهگی شیر تو خواب میخورد اونم دو تا شماره و از شش ماه و نیم اصلا دیگه روز شیر نخورد فقط شب دو بار شیر میخوره اونم دو تا شماره 

یعنی شبی چهار تا شماره بیشتر نمیخوره شیر

از چهار ماهگی برا رفلاکسش اس امپرازول میخوره.

غذام از پنج ماهگی براش شروع کردم تا الان ک ده ماهش هست فقط غذاهاش باید آبکی باشه اصلا ی کم غلیظ باشه استفراغ میکنه میترسم ک ب همین جوری عادت کنه و غذاهای سفت نخوره

فعلا دو تا دندون داره و سینه خیز و چار دست و پا هم نمیره فقط رو شکم میره و یکی دو تا غلط میزنه

برا شما چی کوچولو چن ماهشه ؟؟

@نفسی835   برا شما چی بچتون شکرخدا خوبه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ای جونم هشتمین نفر ۵ به حق همین  روزای عزیز همه به زودی مامان میشیم 😍🙏

خدایی چقد لذت بخشه که یهو هشت نه نفر بیان تیتر بتای تپل بذارن. آخ خدا منفی شدن و باردار نشدن رو از این انتقالیای عزیز دور دور کن. بعد بشینن منتظر که ببینن چند تا ساک بارداری دارن هر کدوم

آمین آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام‌به همه‌عزیزان..بچه‌ها هرکی میدونه این سوالمو جواب بده..البته زینبی بابا جان.

@زینبی_بابا    من یه سوالمو ذهنمو مشغول کرده کسی ک بخواد انتقال با بیهوشی بده‌مواد بیهوشی ضرری برای جنین‌ها نداره؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
خدایی چقد لذت بخشه که یهو هشت نه نفر بیان تیتر بتای تپل بذارن. آخ خدا منفی شدن و باردار نشدن رو از ا ...

مرسی مامان لی لااا مهربون

براااااام خیلی خیلی دعا کن

من تا حالا پنج بار انتقال منفی داشتم

دعا کن دل هممون شاد بشه

خدایی چقد لذت بخشه که یهو هشت نه نفر بیان تیتر بتای تپل بذارن. آخ خدا منفی شدن و باردار نشدن رو از ا ...

مادر قشنگمون خدا از دهنت بشنوفه مرسی که روحیه میدی 😍🙏

والا نمیدونم شنبه چندم سیکل شما میشه🙈🙈🙈 ولی فکر کنم یه چیز تو همون مایه ها که نوشتی میشه

سوم هستش.تو پیام قبلی اشاره کردم.بازم شرمنده که کامل ننوشتم.باشه زینب جان.ممنونم.  

خدایا شکرت  
دیگه چاره ای نیست هر بچه ای یک قلقی داره سفید برفی هم ایشالا زوده زود خوب میشه. روی ماهشو ببوس

فدات عزیزم، دخترم دست بوس شماست 

نوشین جان الحمدلله از دیشب کارهایی که گفتی انجام دادم و خداروشکر مشکلی پیش نیومده، دعا کن همینجوری خوب پیش بره، بازم ممنونم از راهنماییت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرسی ممنون پس صبحانه بعد انتقال چی میخورید؟ رفتم به بخرم گفتند چند هفته بعد!

اتفاقا منم چندروز پیش گفتم به بخرم برای تشکیل قلب جنین خوبه هرچی گشتم پیدا نکردم

صبحانم معمولی بود یا تخم مرغ میخوردم یا نونو پنیر یا بیسکوییت

کلا من تغذیم زیادی معمولی بود😅 چون کسی نبود بخواد ازم مراقبت کنه...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خوبین؟من دوماه پیش پانکچر داشتم از وقتی پانکچر کردم سیکل هام ۲۱ روزه شدن.امروز صبحم پریود شدم لکه نبود ولی خب هنوز خیلی کمه.و اینکه سومین پریودمه.فردا برم سونو ؟؟یعنی امروزم یه روز حساب کنم؟

دلیل اینکه سیکل هام ۲۱ روزه شده چیه یعنی؟

ممکنه کیست باشه؟

@مامان_ماهک10    

@zizi92    

@زینبی_بابا    

@berenjak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍