2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اگه دردت قابل تحمله که طبیعیه  منم این دردهارو بعد پانکچر داشتم

آره قابل تحمله خداروشکر طرف سمت راست پهلوم حالت گرفتگی داره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
قربونت برم مهربون، من شیرازم، این داروخانه ای که میگی تهران هست درسته؟

عزیزم یه سر به داروخانه دکتر ناموران بزن اونجا اگر نداشته باشن هم پیگیری میکنن از جاهای دیگه. برای من یکبار از جای دیگه دارومو پیدا کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا کلا جنین پیشرفت میکنه ولی گاهی صلاح هست تو آزمایشگاه بیشتر تحت نظر باشه  یا گاهی تو سه رو ...

ممنونم عزیزم،از فکر و خیال درم آوردی 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دختر اشک منم درآوردی، خدایا ناباروری و فولیکول پوچ و تخمک کم و بی کیفیت رو از زندگی دوست عزیزمون وا ...

دورتون بگردم 

مرسی واقعا چقدرم دعای قشنگی کردی ممنونم. این روزا که همش چشمام پر اشکه، مدام برا تک تک تون و همه مامانای منتظر دعا میکنم اینقدر که کنار شما دعامون گره بخوره به روضه های امام حسین و دستای کوچیک آقازاده شش ماهه که به همتون بچه هایی بده که مرید و غلام و کنیز فاطمه زهرا و اقا ابا عبدالله الحسین علیهما السلام بشن

🌿مثل الگوی قرآنی ازخدابخوایم بچه هایی ونذر امام حسین(ع) وصاحب الزمان(ع)شون کنیم🌿

قربون این سفید برفی بشم که اینقدر ناز داره.کاش میشد مثل قنداق میبستیش که اینقدر تقلا نکنه . دکتر میگ ...

خدانکنه عزیزم، زنده باشی 

اتفاقاً نوشین جان موقع خواب قنداقش میکنم خودشم بدش نمیاد 

والا خواهر، من هرچیزی رو که به مریض هام تأکید میکردم انجام ندن، سفید برفی خانم کاری باهام کرده که همه اعتقاداتم رو زیر پا بزارم 😁😁😁

واقعاً میگن بچه سیستم زندگیتو عوض میکنه، به چشم خودم دیدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فدای تو. یه دخترکوچولو،دارم خاله جونش.ان شاالله شماهم نی نی دارشی با معجزه خدا،دل ما شادشه.من که سر ...

خدا برات حفظش کنه صحیح و سالم.فدات خواهری خیلی لطف کردی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره دادم عزیزم ...تقریبا یه روز بعدش دادم ۲۵۷۱ بود 

ماهرخ درست بالا رفته دیگه خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم فقط آروم و با احتیاط برو بالا ...منم نیم ساعت بعد از انتقالم اومدم خونه اومدم بالا ..الحمدا ...

مرسی عزیزم 😘 خداروشکر مبارکه عزیزم😍

استراحتت در چه حد بود عزیزم کارای خونه رو هم میکردی بیرونم میرفتی؟

بچه ها استرادیول بالا یعنی چی؟خطرناکه،اخه شنبه پانکچر دارم

نه عزیزم خیلیم خوبه...معنیش اینه که تخمکاتو پوچ نیستن و خوبه....منم قبل پانکچر دادم بالا بود ۳۶۰۰ که البته هایپر بودم من

اخه دکتر که نمیدونسته به ۴روز تعطیلی میخوره  فردام مه مطب باز نیست زنگ بزنم تازه داخل برگه که ...

عزیزم رویان که روز تاسوعا هم بازه...شاید مرکز شمام باز باشه شنبه زنگ بزن سوال کن خیالتون راحتشه

خانوما من پریروز تخمک کشی کردم مرکز مام امروز با گرفتگی زیرشکم از خواب پریدم صبح دیدم از گرفتگی ودرد ...

عزیزم درد و گرفتگی بعد پانکچر تا یک هفته طبیعیه ما هم این دردارو داشتیم البته ماهایی که هایپر شدیم دردمون خیلیی شدیدتر از شماهاست،من خودم باینکه داروی مسکن مصرف میکردم ول بازم درد داشتم...عوارض مصرف داروهاست که به تخمدانمون فشار آوردن