2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم داروخانه ولنجک هم زنگ بزن بپرس من از اون جا خریدم اگر گفت نداریم بهم بگو با خط خودم تماس بگیر ...

قربونت برم مهربون، من شیرازم، این داروخانه ای که میگی تهران هست درسته؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی اگه بلند باشه ال دی رو از شنبه که رفتم شروع میکنه.اگه کوتاه باشه و بخواد سیکل بعدی انتقال بده ا ...

والا نمیدونم شنبه چندم سیکل شما میشه🙈🙈🙈 ولی فکر کنم یه چیز تو همون مایه ها که نوشتی میشه

والا کلا جنین پیشرفت میکنه ولی گاهی صلاح هست تو آزمایشگاه بیشتر تحت نظر باشه  یا گاهی تو سه رو ...

سلام زینبی جان 

من امروز روز ۷انتقالم هست صبح بی بی چک گذاشتم حدودا ۲دقیقه بعد هاله کمرنگ افتاد 

دیروز هم گذاشته بودم اونم هاله افتاد ولی بیشتر از یه ساعت طول کشید 

به نظرت میشه بهش اطمینان کرد خیلی استرس گرفتم 😖

خدایا شکرت 
خانوما من پریروز تخمک کشی کردم مرکز مام امروز با گرفتگی زیرشکم از خواب پریدم صبح دیدم از گرفتگی ودرد ...

نمیدونم.من مواجه نشدم.تو نت سرچ کن.115 شاید زنگ بزنی راهنمایی کنن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
سلام زینبی جان  من امروز روز ۷انتقالم هست صبح بی بی چک گذاشتم حدودا ۲دقیقه بعد هاله کمرنگ افتا ...

سلام عزیزم خوبی‌ مامان عجول😍😍😍

عزیزم دیر بی بی چک گذاشتی باید یه هفته قبل از انتقال میزدی🤭🤭🤭🤭😁😁😁😁

نوشین جان گیرم نیومد، ولی دخترم رو توی کریر میزارم، خیلی راحته، چون هم جاش محدود نمیتونه تکون بخوره ...

قربون این سفید برفی بشم که اینقدر ناز داره.کاش میشد مثل قنداق میبستیش که اینقدر تقلا نکنه . دکتر میگفت هم خوابشون عمیق میشه هم رفلاکسشون کمتر

قربونت برم مهربون، من شیرازم، این داروخانه ای که میگی تهران هست درسته؟

آره عزیزم تهرانه . اگر خواستی زنگ بزن شاید الانم داشته باشه من برات بذارم تو کلمن یخ بدم ترمینال یا راه آهن برات بیارن

[QUOTE=151696076]والا نمیدونم شنبه چندم سیکل شما میشه🙈🙈🙈 ولی فکر کنم یه چیز تو همون مایه ها که نوشتی میشه[/QUOTE

بله خیلی عجله کردم😂😂

البته جنین ۵روزه گذاشته بودم

الان به نظرت میشه به بی بی چک اعتماد کرد

کی بتا بدم؟؟

خدایا شکرت 
شادن جان استرس نداشته باش احتمال زیاد بخاطر سونو هست. دکتر من میگه تا زمانی که لکه ها بصورت خون تازه ...

ممنون عزیزم، خداروشکر همون یه بار بود

باورت میشه خسته شدم از استرس داشتن؟ اولش ترسیدم ولی بعدش گفتم مگه کاری ازم میاد دیگه هرچی بخواد بشه میشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم الهی 😢 😢 😢 میفهمم منم لک دیدم کلی ترسیدم گلم لیست داروهاتو بگو؟ 

داروهام آمپول پروژسترون و شیافش، فولیک اسید، انوکساپارین،ویتامین ب6،آسپرین و گلوکوفاژ هستش

زینبی جون همون یه دونه لک بود خداروشکر از دیشب دیگه چیزی ندیدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها خوبین میشه بگین بعد از انتقال جنین بالا رفتن از پله ضرر داره ؟ اخه پله های خونمون خیلی ز ...

نه عزیزم فقط آروم و با احتیاط برو بالا ...منم نیم ساعت بعد از انتقالم اومدم خونه اومدم بالا ..الحمدالله مثبتم شدم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩