2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای راست میگی همش فکر میکردم یه چیز بده،خب هایپر شدم فردا انجام دادم خطرناک نیست برام؟چیکارا بکنم چی ...

نه خیلیم خوبه نگران نباش عدد استرادیولت چند بود؟؟؟

نگران نباش رژیم غذاییتو رعایت مثلا چیزای پروتئینی زیاد بخور مث کباب گوشت و مرغ و روزی یه ۸ تا ۱۰ لیوان دوغ شور بخور...روزی ۶ تا سفیده تخم مرغ به صورت آب پز بخور اگه دلتو زد میتونی املت درس کنی بخوری...آب میوه طبیعی خیلی بخور

و دیگه اینکه داروهایی که بهت میدن و سر وقت بخور...تا یک هفته این کارا رو انجام بدی زیاد اذیت نمیشی،،من داروهامو سروقت میخوردم تا اینکه یه روز اون شربت مسکنی که دکتر برام نوشت و نخوردم چون فکر کرده بودم دیگه خوب شدم وااای نمیدونی یه درد مرگی گرفتم که نگو فقط جیغ میزدم

تو حتما داروهاتو تا تموم بشه بخور

چی هست این قرص داستینکس برای چیه،،، به من ندادن

فقط بعد پانکچر به من قرص کابرگولین دادن با یه شربت مسکن که اسمش یادم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهرخ درست بالا رفته دیگه خداروشکر

آره بهفاصله یه روز درست رشد داشته .۱.۵  برابر شده

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
مرسی عزیزم 😘 خداروشکر مبارکه عزیزم😍 استراحتت در چه حد بود عزیزم کارای خونه رو هم میکردی بیرونم می ...

بیرون یبار روز دوم رفتم .یبار روز هشتم ..

کارامم فقط غذا میزاشتم و ظرف میشتم و کابینتا و گاز دستمال میکشیدم .از همون روز که اومدم خوته از مرکز 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خواهش میکنم عزیزم،،والا تکرر ادرار و یادمه روزای قبل پانکچر خیلییی داشتم ولی بعد از پانکچر اصلا یادم ...

نمی دونم واقعا🙊🙊 صبح بلند شدم دیدم زیر شکمم گرفته نمی تونم تکون بخورم یهو دیدم زیر شکمم خوب شده الان زد به سمت راست شکم دقیق بین شکم وپهلو 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم منم دقیقا همین درد پهلوی راست و چپ رو بعد از هایپر داشتم، درد تخمدان می زنه به پهلو،مال من بعد ...

وای عزیزم واقعا ممنون پس طبیعیه خداروشکررر خدا خیرت بده😘😘😘😘🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خداروهزارمرتبه شکررررررررر اینقدرخوشحال شدم ❤️😍😍😍😍😍ان شاالله بخیر خوشی بغل بگیری دوست گلم ار ته ...

ممنونم عزیز دلم. اگه اشتباه نکنم دوتا دسته گل داری خدا برات حفظشون کنه دوست مهربون ❤❤❤❤

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانم ها و مامانای قشنگ  برای دوستان انتقالی ( ۵نفر) موری۳۳ و نوشین جون و روژان (خودم) و تی ...

مرسی روژان جونم🤩🤩🤩

انشاالله که به حق عزای حسین هممون نتیجه بگیریم و مثبت بشیم

دوستان گلم هزینه PCR اگه بتازگی دادین چقدر شده براتون؟ و ضمنا اینکه تا دو روز دیگه که باید برای پان ...

سلام عزیزم من انجام دادم هزینش شد ۵۶۰ تومان

من خودم هنوز پانکچر نکردم ولی دکتر گفت سعی کن شب خوب بخوابی ۱۱تا ۶ صبح برای اینکه تخمک ها پوچ نباشن.

چقدر منتظرم که با خبر های خوب خوب و تخمک ها و جنین های تپل بیای عزیزم🙏🙏

نمی دونم واقعا🙊🙊 صبح بلند شدم دیدم زیر شکمم گرفته نمی تونم تکون بخورم یهو دیدم زیر شکمم خوب شده ال ...

همون عوارض داروهای پانکچره...اونارو به فیل بزنن از پا میفته بخدا نمیدونم ما چطور تحمل میکنیم اینارو🙉😨فقط به عشق بچه

انشاالله هرچه زودتر خوب میشی ما هم از این دردا داشتیم تازه هایپرم شدم نور علی نور،،،شمام تا چند روز دیگه دردات خوب میشه پریودم که بشی دیگه کاملا خوب میشی نگران نباش