2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
به سلامتی عزیزم، خیلی هم عالی 😍😍😍😍 سونو تو این سن بارداری از دقت کافی برخوردار نیست، واسه همین ...

مچکرم عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کار خوبی کردی عزیزم منم سه بار آزمایش دادم حالت تهوع خییییلی کم شاید چندروز یه بار اونم یه لحظه ولی ...

من هم سمت راستم درد میکنه هم چپ ☹گاهی چنان تیر میکشه نگران میشم همیشه ی درد کوچولو باهامه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نفسي جون ، ممنونم عزيزم خدا رو شكر خوبم ، خودت چطوري خانمي ؟ سونو كه نرفتم يكدفعه ١٠ شهريور با ...

قربونت عزیزم.خوبیم خداروشکر

عه سلفری دادی پس خداروشکر خیالت راحت شد 

ای جانم.داداشی هس سالم.باشه انشاءالله.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زینبی جان من متوجه شدم دخترم بعد از خوردن شربت بی قرار میشه و بشدت شیری که خورده رو بالا میاره، دیگه ...

پس گلم شربت رو قطع کن 

عزیزم تا 28 روزگی نوزاد هر موقع و هر چه قدر دلش خواست بهش شیر بده ولی بعد از اون زودتر از دوساعت نده 

این. فوق تخصص اطفال میگفت، منم اولش شوکه شدم ولی واقعا بهتر جواب داد و اینکه آروغ گرفتن رو گذاشتم کنار به توصیه دکتر، همیشه آروغ نمیگرفتم، خصوصا وقتی بدون هیجان شیر میخورد

عزیزم اگر 5 ساعت پشت هم میخوابه برو سجده شکر به جا بیار و خودت با هر دوساعت شیر دادن خوابش رو خراب نکن، اینو دکتر ظریفی میگه و راستم میگه، چون اگر الان دائم بیدارش کنی هورمون رشد ترشح نمیشه و بد خواب و بد قلق میشه و دیگه بعدا عادت میکنه دائم از خواب بیدار بشه و بیچاره میکنه آدمو 

فقط اگر نگران شدی وقتی خوای طولانی میره، به کتفش یا پاهاش دست بزن، اگر خودش رو جمع کرد یا عکس العمل نشون داد، دست از سر کچلش بردار و بیدارش نکن واسه شیر😁😁😁😁 

یا مثلا شبها ببرش حموم و بعدش شیر مفصل بده بهش و بذار تخت بخوابه 

دکتر ظریفی میگه بچه کولیکی رو هر شب ببرید حموم، هم برای دلدرش خوبه هم برای تنظیم خواب و هورمون رشد و حسابی هم تپل میشه 😍😍😍😍

ببین گلی اصلا نگران اون اسید نباش، اگر جوری باشه که از دماغ با جهش بزنه بیرون یا کل حجم معده اش خالی بشه اون موقع بده وگرنه یه اسیدی بیاد تو دهن و برگرده مهم نیست 😉 😉 😉 

والا اینا هیچی شون نیست، از جنینی میدونن نازکش زیاد دارن🥴🥴🥴 از جمله پسر خودم

ممنونم عزیزم از راهنماییت، منم رو دخترم امتحان میکنم باتوجه به اینکه کولیک هم داره، ان شاء الله که ت ...

موفق باشی عزيزم 💪💪💪💪

من صبح ها یکبار به خاطر ریفلاکس میدادم و دیگه بعدش هر وقت کولیک داشت موقع درد، تندی خوب میشد 

مچکرم عزیزم😙😙😙

پس همدردیم 😂😂😂😂

عاشق این چیز میزای نمدی و جینگولیم اما دریغ از یه ذره هنر و خلاقیت!! یه کیلو خمیر بازی رو یه هفته هم بدی دستم فقط کرم و مار میتونم درست کنم!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
۲۷ روز از انتقالم میگذره ۳۱۴۰ سه هزارو صدوچهل 

عزیزم بتا برای الان بالاتر باید باشه، ممکنه خطای آزمایشگاه باشه، ممکنه مدل بارداری شما مثل یکی از دوستانم باشه که هر سه تا بچه بتاش کم بود و الان هر سه سالم هستن

پس حتما باید بری سونو واژینال، همون شنبه برو عزیزم تا خیالمون راحت بشه

تبریک میگم عزیزم.ایشالا بارداری خوبی داشته باشی و 9 ماه دیگه به سلامتی بغلشون کنی.

ممنون عزیزم انشالله قسمت شما اگه دوس دارین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩