2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
هر چندتا انتقال بدن دو تومن .تعیین جنسیت هم هفت تومن شد عزیز دلم

ممنون که جواب دادی گلم انشالله کنجدات محکم بچسبن به دلت 😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه والا گلی، با خوردن امپرازول هنوز بالا می‌آورد، منم دیگه ندادم بهش ولی شاید برای دختر شما فرق داشت ...

زینبی جان من متوجه شدم دخترم بعد از خوردن شربت بی قرار میشه و بشدت شیری که خورده رو بالا میاره، دیگه نمیخوام بهش بدم، اتفاقاً من تو سطح شیبدار میخوابونم، حتماً آروغ میگیرم و تا 20 دقیقه بعد از خوردن شیر،رو شونمه، با رعایت این چیزها خیلی بهتره ولی من نگران اسیدی هستم که میاد تو دهنش و اذیتش میکنه و همون باعث گریه و بیدار شدنش میشه 

در مورد فواصل شیردهی میشه بهم بگید چجوری بود؟ هر چند ساعت چقدر شیر میخورد؟ آخه بعضی ها میگن فاصله کم با حجم کم بهتره 

زینبی جان دختر من وقتی مثلاً 4،5 ساعت خوابه، بیدار میشه، دیگه با شیر خودم و حتی 90 سی سی شیرخشک هم آروم نمیشه، بازم گرسنه شه، منم بخاطر همین وقتی خوابه هر دو ساعت بهش شیر میدم 

و اینکه از چند ماهگی غذای کمکی رو شروع کردید؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم. نه نگران نبتش اگر هم همسرت میتونه مرخصی بگیره بگو دو سه روز بگیره بعدش خودت آروم ...

مرسی عزیزم . نوشین جان دوستم ای وی اف کرده ،بسلامتی امروز زایمان میکنه . اون میگفت دو هفته باید تکون نخوری . والا تو شرایط کرونا سخته ک بیاد با اتوبوس یا هواپیما میترسم ک کرونا بگیره . بیماری زمینه ای داشته قبلا خدارو شکر الان‌خوبه . پس نگم بیاد ؟همسرم کافیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
روژان جون ایشالا که خدا بزودی جواب دل شکستت رو به بهترین شکل ممکن بده.من و خیلی های دیگه مثل شما فقط ...

قربونت برم عزیزم ایشالا که همگی به زودی مامان بشیم توکل به خدا  ممنون از همدردی

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرضیه جان من به جای امپرازول سگاگریپ دادم بهش آب روی آتیش بود، گیاهی هم هست و از داروخانه گرفتم، برا ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت، منم رو دخترم امتحان میکنم باتوجه به اینکه کولیک هم داره، ان شاء الله که تأثیر مثبت داشته باشه 

باشه خواهر عزیزم اگه لازم شد بهت میگم بفرستی برام، فعلاً برم تو کار سگاگریپ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرسی عزیزم . نوشین جان دوستم ای وی اف کرده ،بسلامتی امروز زایمان میکنه . اون میگفت دو هفته باید تکون ...

ایشالا که به سلامتی زایمان کنه.ایشالا قسمت ما

نه بابا کرونا هم هست خدایی نکرده چیزی بشه ادم یک عمر باید حسرت بخوره . همسرت هست خدا هم پشت و پناهته .

دیگه نه خیلی استراحت مطلق باشه نه خیلی هم مثل قبل ورجه وورجه

بچه ها من امروز رفتم سونو خداروهزارمرتبه شکر جنینم تشکیل شده بود هزار ماشاالله قلبشم تشکیل شده بود ف ...

مبارک باشه عزیزم.ایشالا 120سال قلبش برای مادر مهربونش با شادی بتپه....منم دعا کن شادن جون خیلی خیلییییی

ایشالا که به سلامتی زایمان کنه.ایشالا قسمت ما نه بابا کرونا هم هست خدایی نکرده چیزی بشه ادم یک عمر ...

مرسی گلم . اره عزیزم انشالله ک دردونه هاتو با دل خوش بغل کنی . تو رو خدا واسه دوستم دعا کنین بعد ده سال انشالله امروز زایمانشه . من امروز صلوات براش نذر کردم بچه رو سالم بغلش کنه .  مرسی فدات شم از راهنماییت . نوشین جان دکترت کی بوده ؟

مرسی گلم . اره عزیزم انشالله ک دردونه هاتو با دل خوش بغل کنی . تو رو خدا واسه دوستم دعا کنین بعد ده ...

حتما دعاگو هستیم.به ما خبر بده زایمان کرد.

مرسی از دعای قشنگت

دکتر بهناز عطار شاکری کارهارو هم بیمارستان پیامبران انجام میده. سیزدهم باید آز بارداری بدم

حتما دعاگو هستیم.به ما خبر بده زایمان کرد. مرسی از دعای قشنگت دکتر بهناز عطار شاکری کارهارو هم بیم ...

چشم حتما انشالله . نوشین خانوم دکترتون با بیمه قرارداد داره . ما بیمه نیروهای مسلح و بیمه تکمیلی داریم . ؟با چندمین انتقال مثبت شدی ؟

قربونت😙😙😙 اتفاقا دکترم امروز گفت چقدر فکر خوبی بود انتقال دو مرحله ای منتها یجوری گفت انگار نظر ...

سلام شادن جان خوبی عزیزم.حالت خوبه

چ خبر؟

انتقال دادی دوباره؟

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .