2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

سلام بچه ها 

خوبین همه ؟ تبریک به مامان های جدید . چقدر عضو جدید داشتیم . زینب جون و مابقی دوستان قدیمی منو میشناسن . یه سوال دارم . آزمایش دوم بتا حتما باید دوبرابر باشه ؟ اگر بیشتر از دوبرابر بود چی ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضی جون سگاگریپ رو دفعه‌های اول به دخترک میدی حواست بهش باشه. به پسر من نمیساخت به شدت بالا میاورد، ...

شیسا جان، دختر من با امپرازول اینجوری میشه، کلا به هر بچه ای یه دارویی ميسازه 

ممنونم که تذکر  دادی 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اخه من به ما ما گفتم بتا اینقده گفت خوبه باید الان چقد میبود؟

خب پس هر چی اون گفته درسته عزیزم، چون بهتر میدونه و تجربه داره 

اگر جنین بلاست بوده بعد از ظهر برو وگرنه همون شنبه چون چیزی نشون نمیده استرس میگیری

کلا یک ماه بعد از انتقال باید سونو رفت که شنبه میشه 29 روز و با یک ماه زیاد فرقی نداره عزیزم 

بعدم وقتی ماما میگه خوبه قبول کن و هی از من (نوعی) نپرس و نچرخ این ور و اون ور😉😉😉 

فعلا هم گوشی رو بذار کنار عزیزم وگرنه با ماهیتابه آنا میام ها 🍳🍳🍳🍳

سلام بچه ها  خوبین همه ؟ تبریک به مامان های جدید . چقدر عضو جدید داشتیم . زینب جون و مابقی دوس ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ مامان شدی😍😍😍😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 

عزیزم من بتا اولم 500 بود بتا دومم 1700 

اون که میگن حداقل 60 درصد یا دوبرابر، کف کف میزان افزایش هست 

اره نه ب اون اول که کم بود ن به حالا  منم دکتر بهم اول گفت خوبه بتا اما واسه خاطر جمعیت ی بتای ...

عزیزم من سینه هام تو دوران بارداری که هیچ، تو شیردهی هم سفت نشد🙈🙈🙈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ الان از شب تا صبح که نمیدوشم هم سفت نمیشه

ان شاالله بارداری بدون تهوع و ویار داشته باشی

خب پس هر چی اون گفته درسته عزیزم، چون بهتر میدونه و تجربه داره  اگر جنین بلاست بوده بعد از ظهر ...

من وقت گرفتم الان میرم به نطرتون چیزی نشون میده اخه شادن جون ی روز از من دیر تر بوده رفتن نشون داده 

مرسی عزیزدلم😘😘😘 دیروز رفتم سونو جوجم 6هفتش بود😍 چقدر خوبه سرگرمی من اینقدر بیکارمو حوصلم سرمیره ...

سلام عزیزم بسلامتی ایشالله خدانگهش داره واست ایشالله

قلبشم تشکیل شده؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من وقت گرفتم الان میرم به نطرتون چیزی نشون میده اخه شادن جون ی روز از من دیر تر بوده رفتن نشون داده& ...

عزیزم من یادم رفته بود بتا اولیه شما حدود 100 بوده، الان یادم اومد، با توجه به اون عاااااااااالیه، تو رو خدا منو ببخش عزیزم 

آغا چه جور بگم صبر کن همون نهایت شنبه، یکشنبه برو گلی

سلام دوستای عزیز یه سوال دارم من روز ۲۰ سیکلم هیسترو شدم همونروز خونریزی داشتم و از فرداش لکه بود خیلی کم شد اما امروز که روز ۲۳ هستم دل و کمرم درد میکنه و کمی خونریزی دارم میخام بدونم ممکنه پریود باشه؟ یا طول میکشه پریود بشم باید وقتی پریود شدم برم دارو بگیرم برای پانکچر بخاطر همین ررام مهمه

ممنون میشه تجربه هاتون رو بگید و راهنماییم کنید نمیخام یوقت سیکل از دست بدم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
گلم من استفاده نکردم ولی گویا دوستان نتیجه دیدن، ضرر هم نداره، استفاده کن من وقتی ضخامتم در حد مطلو ...

ممنونم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی‌؟ مامان شدی😍😍😍😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃  عزیزم من بتا اولم 500 بود بتا ...

قربونت عزیزم . گل پسرت خوبه ؟ من تقریبا یک سالی نمیومدم الان هم چراغ خاموشم چند روز . بتای منم یهو خیلی رفته بالا . استرس گرفتم

من هم سمت راستم درد میکنه هم چپ ☹گاهی چنان تیر میکشه نگران میشم همیشه ی درد کوچولو باهامه 

پس شاید دوقلو داری😍😍😍

منم دردو همیشه دارم فکر کنم طبیعی باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به روی ماهت. آره عزیزم رحمت خدا شامل حالم شد و انشالله شامل همه دوستای خوش قلب و مهربونم هم بشه ...

واااای لی لا جان.خیلییییی خوشحال شدم.مبارکت باشه.ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت بهترین خبری بود که تو این چند روز شنیدم😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍