2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
ای جااااااانم 😍 😍 😍 اینا هچینگ هم شدن قشنگ، من فکر کردم مرکز برات هچ کرده

زینبی جان انقدر حس خوبی دارم انگار رو ابرا هستم اصلا یک درصد به منفی شدن فکر نمیکنم . البته ورای هر چیز این اعتماد از توکل به خدا سرچشمه میگیره اگر لطف اون نبود با میلیاردها تومن هم نمیشه یک قدم برداشت

عزیزم یه چیزی، شیاف پروژسترون باید تا جاییکه میتونیم تا انتها ببریم؟    

گلم منظورم سونو واژینال بود 

شیافو والا من یکبار به زور گذاشتم افتادم رو لکه بینی، دیگه بعدش مقعدی گذاشتم و جرات نکردم واژینال بذارم، بس که بزرگه😖😖😖😖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم من بودم    

اونروز یه چیزی نصفه تایپ کردم کار پیش اومد نشد بگم. الان میگم

تقریبا یه ماه پیش منم رفتم موهامو کوتاه کردم خیلی بلند بود، پیش خودم خوش خیال تو دلم گفتم خب باردار شم که نمیتونم سه ساعت تو حموم وایستم اینارو بشورم، سختم میشه. اتفاقا خواهرام کلی دعوام کردن که چرا کوتاه کردی الکی گفتم خسته شده بودم

نمیدونستم قراره نیت قلبیم به واقعیت تبدیل شه. مطمئنم شمام مامانی حتما اینبار. فقط نمیدونم الان انتقال دادی یا هنوز نه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من امروز تخمک کشی کردم  توکل بر خدا

نیکان جان به سلامتی ایشالا دومین بارته پانکچر میکنی؟ این دفعه کدوم مرکز بودی؟

الان حالت خوبه؟ ایشالا زنگ بزنی بهت بگن کلی جنین خوشگل و سالم برات تشکیل شده. چندتا تخمک بود؟

گلم منظورم سونو واژینال بود  شیافو والا من یکبار به زور گذاشتم افتادم رو لکه بینی، دیگه بعدش م ...

آره میدونم.

گفتم شما ظاهرا دایرة المعارف اینجایی، ازتون بپرسم    چون من جدیدم زیاد بچه ها رو نمیشناسم.

دکترم نوشته واژینال. نمیدونم چیکار کنم.. احساس میکنم اینجوری زیاد نمیمونه

البته ببخشید کلا مبحث چندشی هستش.

زینبی جان انقدر حس خوبی دارم انگار رو ابرا هستم اصلا یک درصد به منفی شدن فکر نمیکنم . البته ورای هر ...

عزیزم ان شاالله به زودی جشن بتای شما هم میگیریم 😍😍😍فقط خدا کنه تا اون روز پسرم چرتهای روزانه اش رو کم نکرده باشه چون جدیدا خیلی داره تغییر میکنه عادات خوابیدنش

پریسا گلی شما بهتری خوبی؟؟ نی نی خوبه؟ 

مرسی دوست عزیزم از احوالپرسی، فشارم که با تغدیه و قرص همچنان بالاست ولی هر هفته تحت کنترل ، خداروشکر فعلا اوضاع خوبه، انقدر دیر میگذره این روزا فکر می کنم کل بارداریم تو همین یه ماه بوده!

اونروز یه چیزی نصفه تایپ کردم کار پیش اومد نشد بگم. الان میگم تقریبا یه ماه پیش منم رفتم موهامو کوت ...

عزیزمممممممممم

چقدر نوشته ات خوب بودددد   

آره انتقال دادم.. من فردای روزی که کوتاه کردم انتقال داشتم. منم ته دلم همین خواسته شما بود. اما الکی گفتم برای تنوع کوتاه کردم، یه عمر بلند بود..

خیلی حس خوبی بهم دادی عزیزم. خدا کنجد تو دلت رو به سلامتی حفظ کنه ایشالله       

نیکان جان به سلامتی ایشالا دومین بارته پانکچر میکنی؟ این دفعه کدوم مرکز بودی؟ الان حالت خوبه؟ ایشال ...

فدات بشم نوشین جان 

مهر بودم 

اره دومین بار 

بد نیستم اما گفتن هایپر شدی 

گفتن ۴شنبه دیگه حضوری بیا برای اطلاع از تعداد جنین و تخمک 

عزیزمممممممممم چقدر نوشته ات خوب بودددد     آره انتقال دادم.. من فردای روزی که کوتاه کر ...

فدااات عزیزم. با دعای شما دوست نازنین. پس لحظه شماری میکنم برای جواب آزمایشت عزیزم. انشالله با یه بتای عالی تاپیک رو میترکونی.     

مرسی دوست عزیزم از احوالپرسی، فشارم که با تغدیه و قرص همچنان بالاست ولی هر هفته تحت کنترل ، خداروشکر ...

ببین نمیدونم الان میشه اینی که میگم رو بخوری یا نه اما کدو ماست فکر کنم واسه پایین آوردن فشار خیلی خوبه

من امروز تخمک کشی کردم  توکل بر خدا

به امید خدا همه چیز برات عالی پیش میره😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...