2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدارس مگه بازم آنلاین نیست؟ البته سیکل میکرو از دور ترسناک تره. اونقدی اذیت نداره. فکر نمیکنم خیلی ...

برنامه ها غیر قابل پیش بینیه عزیزم شاید یهو برنامه عوض شه یا مثلا خدای نکرده تو پاییز هوا سرد میشه ممکنه بیماری عود کنه و مراکز تعطیل کنن کلا تابستون برام فرصت خوبی بود که نشد

توکل بخدا دیگه هر چی باشه مجبوریم قدم تو این راه بذاریم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم خیلی زود بی بی زدی، تو میکرو اعتبار نداره، چه برسه به iui عزیزم اگر حالا خدای نکرده منفی ...

باشه عزیزم حتما همین کارو میکنم ببینم دکترم چی میگه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
الهی بگردم..اشک منم درومد ..ان شاء الله که این دفعه نی نی های قشنگت سفت میچسبن به دلت و بعد نه ماه ب ...

ای جانم  قربونت برم من  مرسی عزیزم  که روحیه  میدی  دیگه توکلم به خداست و دعا شما عزیزانم 🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم ان شاالله به زودی جشن بتای شما هم میگیریم 😍😍😍فقط خدا کنه تا اون روز پسرم چرتهای روزانه اش ر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کی بشه همه بچه ها بیان از مسائل و راهکار های بچه داری اینجا حرف بزنن. میدونی زینبی جان خیلی سخته بچه داری اما ماهایی که به سختی مادر شدیم باید این روزها رو با صبوری طی کنیم. 

صبح ۶ به اتفاق همسر دلتون نخواد رفتیم کله پزی صبحانه  خوردیم و ساعت هفت و نیم رویان بودیم آماده شدیم  منو صدا کردن رفتم  اتاق عمل  جنین شناس اومد گفت یه جنین ۲روزه چشم آبی داری و ۲تا جنین توپول موپول ۵روزه خنده ام گرفته بود به دکتر گفتم هیسترو خراش انجام  دادم گفت بمب بارون کردی خودتی 😄 خلاصه انتقال تا اینجا با موفقیت  بود دو هفته  مرخصی گرفتم اومدم خونه  مادرم  داروها  امپول پروژسترون  امپون انوکسان و قرص آ اس آ و ۴تا استرادیول و اسید فولیک 

و در اخر شما عزیزان التماس دعا دارم 🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊