2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
خواهش میکنم عزیزم ممنون که جواب دادی لطف کردی خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم  ۲۶ سالمه ...

مدارس مگه بازم آنلاین نیست؟

البته سیکل میکرو از دور ترسناک تره. اونقدی اذیت نداره. فکر نمیکنم خیلی تداخل داشته باشه با کارت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من iuiکرده بودم که امروز روز ۱۴ بود بیبی زدم منفی شد میخوام پری که شدم برم تو سیکل می ...

سلام عزیزم خیلی زود بی بی زدی، تو میکرو اعتبار نداره، چه برسه به iui

عزیزم اگر حالا خدای نکرده منفی بود حتما یه استراحت بده تا داروهای میکرو بهتر اثر کنن

احتمال کیست هم ممکنه باشه ممکنه نباشه قابل پیش‌بینی نیست عزیزم، ولی من جات بودم حداقل یه سیکل استراحت میدادم 

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

واااای لی لا جووون، مبارکت باشه این معجزه خدا ، مطمعن بودم خدا دل پاکت بی جواب نمیزاره، تو این درگیری های این مدت من واقعا خبر خوبی بود، خداروشکر، ان شاالله ۹ ماه بدون دردسر پشت سر بزاری و نی نی ات بغل کنی  

واقعا  انگار همه تو خونه آنا جون تو صف هستیم که بریم نی نی هامونو تحویل بگیریم  با مثبت ...

ان شاالله عزیزم اون روز نزدیکه، ان شاء الله قسمت شما و مامان ثمین گل و اتریسا جان البته اگر تا حالا مامان نشده باشن🤲🤲🤲😍😍😍😍

نی نی تپل و بقیه دوستان هم که الان اسمشون تو ذهنم نیست، ان شاالله مامان بشن

واااای لی لا جووون، مبارکت باشه این معجزه خدا ، مطمعن بودم خدا دل پاکت بی جواب نمیزاره، تو این درگیر ...

فداااات پریساناز جون. ممنون عزیزم. لطف داری. انشالله به راحتی و دل خوشی زایمان کنی عزیزم 😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها چقدر سخته تزریق . کسایی که سرکار میرن چیکار میکنن. 

عزیزمم. کدومش سخته؟

البته من یه شانسی آوردم بیشتر روزها دورکار بودم. اون روزهایی هم که شرکت بودم موقع برگشت اول میرفتم آمپول میزدم بعد میومدم خونه.

یه سری که صبح باید میزدیم هم قبل شرکت میزدم.

کلا سخت نگرفتم، با اینکه قبلش میترسیدم.

تازه تو اون روزهای تعطیلی رفته بودم شمال، یه روستای ییلاقی هر روز صبح و عصر میرفتیم درمونگاه روستا، بنده های خدا سینال اف رو میدیدن میگرخیدن. کامل براشون توضیح میدادم برام تزریق میکردن    یکیشیون گفت شما انقد خوب بلدی چرا خودت نمیزنی   

ای جااااااانم 😍 😍 😍 اینا هچینگ هم شدن قشنگ، من فکر کردم مرکز برات هچ کرده

منم فکر کردم اول مرکز انجام داده زنگ زدم پرسیدم گفت نه لیزر هیچینگ هزینه اش جدا هستش . اینا خودشون شدن. البته گفت هم دختره هم پسره هردو . دختره کاملا مشخصه اما مال پسرم زیاد نه