2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
خدا رو شکرررر. تبریک میگم عزیزم. چقدر روز خوبی بود امروز 😍😍😍

مرسی مهربون 😘😘قسمت شما ایشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حتما عزیزممم😙😙😙 ماهیرخ جون من امروز سونوی ساک دارم دیگه توکل به خدا ...

عه چند وقتتونه؟؟ ایشالله دوتا جوجس

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزممم😙😙😙 ماهیرخ جون من امروز سونوی ساک دارم دیگه توکل به خدا ...

مم دیشب رفتم دارو بنویسه یه دکتری برام..بعد چون دوستمه بزور گفت میخوام سونو کنم ببینم چند تاس...شکمی کرد هیچی ندید .گفت واژینال کنیم ..من نذاشتم ترسیدم لک بیوفتم چون آنوکساپارینم خیلی وقته میگیرم نتونم  لکه بینی رو کنترلش کنم ...

ولی خب طبق پریود چهار هفته و پنج روزم .بتظرم خیلی زوده برای سونو شکمی که چیزی ببینه نه؟؟

عه چند وقتتونه؟؟ ایشالله دوتا جوجس

قربونت، به حساب پریودیمو اون فرموله که برای انتقال جنینه امروز پنج هفته و شش روزمه

میگم امروز فقط ساک خالی معلومه یا جنینم مشخصه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مم دیشب رفتم دارو بنویسه یه دکتری برام..بعد چون دوستمه بزور گفت میخوام سونو کنم ببینم چند تاس...شکمی ...

آره عزیزم چهارهفته خیلی زوده اونم شکمی، تازه میگن پنج هفته با سونوی واژینال معلومه فکر کنم دکترمنم واژینال انجام میده یعنی خطر داره😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت، به حساب پریودیمو اون فرموله که برای انتقال جنینه امروز پنج هفته و شش روزمه میگم امروز فقط س ...

انه واژینال شی احتمالا جنینم هست .ـولی خب نگرانی نداره باباخره مشخص میشه ..در هر صورت الانا برای سونو زوده که بگیم وای چرا نیست .پس هر چی دید و ندید بگو الهی شکر 

انه واژینال شی احتمالا جنینم هست .ـولی خب نگرانی نداره باباخره مشخص میشه ..در هر صورت الانا برای سون ...

پناه بر خدا عزیزم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم چهارهفته خیلی زوده اونم شکمی، تازه میگن پنج هفته با سونوی واژینال معلومه فکر کنم دکترمنم و ...

نه بابا خطر نداره..خیلیا انجام میدن ..من چون سابقه دارم بعدش به لکه بیتی میوفتم میترسم ...

من اینقد حساسم از تخت سونو میرم بالا میترسم .

تو ماشین میشینم میترسم ..

دیوونه شدم رفته هیچکی خبر نداره

فدات،منم می نی داری میکنم.دخترم هفت ماهش تموم شده

عزییییییزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 پس اون ازمایشا و غربالگری ها مال خودت بود ناقلا💃💃💃💃💃

خدایا شکرت😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم 

ان شاالله خدا برات نگهش داره 

خدا رو شکر دوستان قدیمی هم همه مامان شدن و دیگه هر کی غصه خورد میگیم همه قدیمی ها مامان شدن💪💪💪💪

قربونت، به حساب پریودیمو اون فرموله که برای انتقال جنینه امروز پنج هفته و شش روزمه میگم امروز فقط س ...

شادن جون چرا انقدر زود میخوای بری سونو بزار ۷هفته برو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزدلم بینهایت بهت تبریک میگم ایشالا با خیر و خوشی یادمه تو اون پیامت چقدر دلشکسته و ناراحت بودی . ...

ممنونم نوشین جان. و خداوند آنجا که عقل آدمی نمیرسد، راه میگشاید 😙😙😙

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم من مامان لیلا.دشمنت شرمنده..همیشه دعاگوتم بابت محبتهایی که تو دوران بارداریم بهم داشتی و ...

❤❤❤❤

چشم عزیز دلم. مهراد کوچولو و گل دختری رو ببوسشون عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قبل از میکرو سینه هات فیبروکیستیک بود؟بخاطر میکرو این کیست اومده؟مگر کیست خطرناکه؟

قبل میکرو‌نمیدونم

اما سال ۹۶همزمان با شروع میکرو سینه هام رو‌سونو کردم،فیبروکیستیک بود.فیبروکیستیک رو‌خیلیها دارن.

مشکل من کیست کمپلیکه هست که اگر مشکوک باشه باید نمونه برداری شه.

اینو سال ۹۶ نداشتم.اما امسال داشتم.

خدا بزرگه،منم خودمو سپردم بخدا