2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045095 بازدید | 684427 پست
خانومایی که پیش دکتر نصر پانکچر شدید چقدر زمان میبره این عمل تخمک کشی تا ساعت چند نگه میدارن مرخص می ...

عزیزم‌از خودت خبر بده امروز 

موفق باشی گلم 😘😘😘😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچم یه مدت این جوری میکرد تا این که سشوار روشن کردم ساکت شد خوابید 😁😁چند بار روشن مردم ساکت&nbs ...

بچه دخترخاله منم اینطوری بود دوتا سشوار سوخت ، بعد صداشو از اینترنت دانلود کردن دیگه با اون میخوابید . بچه دوستم هم با صدای جاروبرقی. 

بچه دخترخاله منم اینطوری بود دوتا سشوار سوخت ، بعد صداشو از اینترنت دانلود کردن دیگه با اون میخوابید ...

من واقعا سشوار یه مدت نجاتم داد مخصوصا شبا یهو جیغ میزد بی تابی میکرد تا روشن میکردم اروم میشد میخوابید 

همه میگفتن عادت میکنه روشن نکن اما خیلی راحتم گذاشتمش کنار وقتی گریه  هاش خوب شد 

خلاصه راضی بودم کمکم بود 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من شهریور پری شدم باید برم سونو برای کارای انتقال و گرفتن دارو...الان که دیگه فکر نکنم بشه کاری کرد ...

ایشالا.انتقالمون باهمه انگار.موعد شما کیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان من الان تقویم گوشیم و چک کردم اگه دورت ۲۷ روزه باشه روز اول پریودت میفته ۸ ام که عاشوراست و ...

خدا کنه همینجوری باشه و زودتر نشم.ممنون عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارجان،خوبی؟؟؟ فکر نکنم رویان سه روز پشت هم مرکز و تعطیل کنه من قبلا از دوستان شنیدم اینو.... ...

چجوری بادکش انجام میدی؟

من امروز رویان بودم گفت روز تاسوعا مرکز باز هست ولی برای اطمینان بیش تر زنگ بزن بپرس.

ممنونم عزیزم.

بسلامتی عزیزنمم بنظر من کپسول ژل رویال بخور _پیاده روی داشته باش_آب بخور زیاد_روغن سیاه دانه رو قسم ...

عزیزم ژل رویال رو از کی بخورم؟ 

به به مامان ماهیرخ خوشگل😍😍😍 دیدی گفتم مثبت میشی؟ خداروشکر عزیزم انشاالله جوجه هات صحیحو سالم میان ...

مرسی عزیز دلم ..خیلی نگران بودم.شادن جون برای خودت دعا میکنی دعا کن جوجه منم برام بمونه ..منم برای شما دعا میکنم عزیزم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیزم.خداروشکر😍😍😍😍چقدخوشحال شدم انشاءالله خداحفظش کنه برات 

مرسی خوشگلم ..😘😘😘😘

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزیز دلم خیلی خیلی مبارکه خدارو شکر انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو سالم بغل کنی 💙 ...

ممنون عزیزم  الهی آمین

.الهی نینی رو بسلامتی بغل بگیرین

مرسی عزیز دلم ..خیلی نگران بودم.شادن جون برای خودت دعا میکنی دعا کن جوجه منم برام بمونه ..منم برای ش ...

حتما عزیزممم😙😙😙

ماهیرخ جون من امروز سونوی ساک دارم دیگه توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 حتما خوشحال باش چرا که نه خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍  جای آنا جون س ...

مرسی فداتشم ...بخاطر تحربه های قبلیم نگرانم میترسم خوشحالی کنم راستش 

آره واقعا جای آنا حون خالیه این روزا و ماشالله این همه نثبتی