2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان من چندسالی هست در آرزوی بچه ام.و گاهی میام و تحربه های شما رو میخونم. سال ۹۶ پانکچر شد ...

سلام عزیز دلم انشاالله معجزه خدا شامل حالت بشه وبزودی بیای خبر بارداریت رو بدی 

گلم خیییییییلی استرس داری ...خودتو بسپار به خدا واین استرسهارو از خودت دور کن آروم باش 

اینهمه استرس از صدتا آمپول عوارضش بیشتر 

یعنی چی که به هورمونها حساسیت داری؟

وای سارا جون خیلی خیلی زیاد شرمنده ام کردی، به خدا زبونم بند اومده از اینهمه محبتی که بهم داری. چطور ...

قربونت برم من مامان لیلا.دشمنت شرمنده..همیشه دعاگوتم بابت محبتهایی که تو دوران بارداریم بهم داشتی و از خانوادم بیشتر دلسوزیمو کردی ...خیلی خیلی مراقب خودتون باش عزیزم👼🏻👼🏻💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی عزیزم نینیت خوبه😍😘

مرسی بهارجون.خوبیم خداروشکر...حواسم بهت هست ها..بی صبرانه منتظرم که بیای از بیخابی های بعد زایمان برامون تعریف کنی و غر بزنی که نی نی هات نمیخابن 😴😍😂👼🏻👼🏻 نه شوخی کردم.ان شاء الله که به زودی دوتا نی نی اروم و مهربون و سالم قسمتت بشه و از شیرینی هاشون تعریف کنی من کیف کنم 🤗😍😍👼🏻👼🏻

خانما من منفي شد ازمايش بارداريم  سه تاجنين با کيفيت بي و سي دارم  برم اين سه تا رو انتق ...

عزیزم حس خودت مهمه

بنظر من بگو جنین هارو برات هچینگ کنن و انتقال بده. توی میکرو هیچی قابل پیش بینی نیست تا حالا واسه خیلی ها پیش اومده ک با جنین بلاست گرید آ باردار نشدن و با جنین سی باردار شدن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ابروهامو رنگ کردم  لاک پاک کردم رفتم حموم دوش گرفتم اومدم  خونه  مادرشوهر چون مادرم ب ...

الهی بگردم..اشک منم درومد ..ان شاء الله که این دفعه نی نی های قشنگت سفت میچسبن به دلت و بعد نه ماه به خوبی وخوشی بغل میگیریشون...الهی آمین 👼🏻💖💙👼🏻

دوستای خوبم من فردا انتقال دارم...خیلی برام دعا کنین...اگر توصیه ایی هم دارین توی این مدت بهم بگین

به سلامتی عزیزم..به خوبی خوشی بغل بگیریشون😍😍

تنها توصیه من اینه که تو بارداری تا میتونی بخاب.بعد زایمان فسقلی هات نمیزارن یه چرت سنگین طور بزنی.چشم باز نشسته باید بخابی 😴 

سلام عزیزم،  بنظرتون لباس تو خونه سایز صفر و یک و دو باید چند تا از هرکدوم بگیرم؟؟ سایز ۲ تا چن ...

سلام عزیزم..منم از تجربم بگم.شاید به دردت خورد.

لباس بستگی به جثه نوزاد و وزن گیری بعدش داره.پسرمن ۳۲۰۰ دنیااومد تا یه ماه سایز صفر میپوشید.یه ماهگی ۵ کیلو شد تقریبا،سایز صفر تنش نشد دیگه.داره یک میپوشه از یه ماهگی .نهایت تا سه ماهگی سایز یک بپوشه چون داره تنگ میشه .به نظرم دو دست صفر بگیر.دو دست یک .دو دست دو.زیاد لباس نخر.بزار نی نی بیاد ببین چه جوریه جثه ش بعد بخر.دوستم به نی نی چهارماهش هنوز صفرو یک میپوشونه ولی من کلی لباس سایز صفر خریدم که بی استفاده موند. راستی سایز دو صفر و سه صفر هم اصلا نخر.

ان شاالله نی نیت تپلی باشه از همون اول یک بپوشونی بهش 😁😍

یعنی لعنت به مملکت ما، قحطی زده ایم  بخدا لیانا، دخترم یه ساعت خوبه، یه دفعه شروع میکنه 3 ساعت ...

عزیزم من از داروخونه  ۲۹ فروردین و اطراف میدون انقلاب  هم پرسیدم .نداشتن..۲۹ فروردین گفت بعید میدونم پیدا کنید.

امشب چطوره دخترت؟

پسرمن بازی میکنه یهو اسید معده میاد دهن و بینیش.میسوزونه.انقدر گریه میکنه.دلم میسوزه براش..وز وز گوشو منم دارم .دقت نکرده بودم که از جیغای این فسقل خانِ😁

فدات،منم می نی داری میکنم.دخترم هفت ماهش تموم شده

مامان سهیلا مبارک باشه عزیزم..خیلی خیلی خوشحال شدم 💖💖 ببین من خیلی وقته میدونم مامان شدی ها 😍😁 هی منتظر بودم خودت بگی..شانس اوردی.به خاطرت گل دخترت چیزی بهت نمیگم وگرنه 😒😒👊👊🔪

ان شاء الله خدا حفظ کنه گل دخترتو واستون 😍😍 ان شاء الله عروسیش😍😍

مرضی جان‌چیشد عزیزم من امروز انتقال بودم . با داروخانه صحبت کردی؟

عزيزم ببخشید دیر جوابتو دادم، ان شاء الله به حق امام حسین که دو هفته دیگه با یه بتای خوشکل، خوشحالمون کنی عزیزم 

نوشین جان اینقدر درگیر سفید برفی هستم که وقت نکردم زنگ بزنم، ممنونم از لطفت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم من از داروخونه  ۲۹ فروردین و اطراف میدون انقلاب  هم پرسیدم .نداشتن..۲۹ فروردین گفت ب ...

آره میدونم بسختی گیر میاد 

دقیقاً دختر منم همین حالت رو داره 

اصلاً دوس ندارم ساعت 4 صبح بشه، چون دیگه بدبختی های منم شروع میشه، خدا به هممون رحم کنه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آره میدونم بسختی گیر میاد  دقیقاً دختر منم همین حالت رو داره  اصلاً دوس ندارم ساعت 4 صبح ...

عزیزم این سایت رو دیدی برای دارویی که دنبالش هستی؟ به ۱۴۹۰ زنگ زدی؟ 

https://www.darooyab.ir/G-2582/Esomeprazole 

دکتر برای رفلاکس پسر من امپرازول داده، البته من هنوز بهش ندادم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزيزم ببخشید دیر جوابتو دادم، ان شاء الله به حق امام حسین که دو هفته دیگه با یه بتای خوشکل، خوشحالمو ...

قربونت برم عزیز دلم منم دعا میکنم هرچی زودتر سفیدبرفی آروم بشه بچه اینطوری همش کلافه هستش.

در هر صورت هر وقت زنگ زدی بگو که منم پیگیر باشم