2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
دوستای خوبم من فردا انتقال دارم...خیلی برام دعا کنین...اگر توصیه ایی هم دارین توی این مدت بهم بگین

ان شاله که مثبت میشی،  توصیه من اینه که فقط آرامش و انرژی مثبت داشته باش و سنگین هم بلند نکن،  به هیچی فکر نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی،  منم نظرم همینه ولی از بس همسرم گفته داری خسیس بازی درمیاری به ...

بهترین کار رو میکنی عزیزم 

کم رو نهایتا دوباره میخری اما زیادش واقعا دیگه به کارت  نمیاد 

من کلا سر بچه اولم خیلی خریدا اضافه کردم تو هر چیزی 

الان میگم اگه دوباره حامله شم هیچی نمیگیرم جز چند تا لباس اولیه اونم کم مخصوصا الان که رفت و امد ها کمه 

یادمه رفته بودم سیسمونی بخرم یه جوری مغازه دار بهم جو داد که الان همه این وسیله هارو لازم داری باید بخری نصفش هم به کارم نیومد همه فانتزی الکی بود 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بهترین کار رو میکنی عزیزم  کم رو نهایتا دوباره میخری اما زیادش واقعا دیگه به کارت  نمیاد& ...

منم این تجربیات رو میخونم یا میشنوم میخوام کاربردی خرید کنم ولی امان از این مردا همش به من میگه هرچی میبینی میگی لازم نیست، خب چکار کنم وقتی میشنوم یه جیزهایی واقعا به مار هیچ کس نیومده چرا الکی بخرم حداقل پولشو بدم بابت چیز دیگه، والا پولدار هم نیستم بعدا بگم بیخیال،  بازم ممنونم از راهنماییتون عزیزم

دیروز ازمایش دادن الحمدلله مثبت بودن امروز اومدم تکرار...

عزیز دلم خیلی خیلی مبارکه خدارو شکر انشاالله یه بارداری سالم رو تجربه کنی و نی نی رو سالم بغل کنی 💙💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم این تجربیات رو میخونم یا میشنوم میخوام کاربردی خرید کنم ولی امان از این مردا همش به من میگه هرچی ...

عزیزم ذوق داره همسرت انشالله به سلامتی بچتون بیاد 

من فقط یه صندلی بچه الان خیلی استفاده میکنم تو سیسمونی یکی تب سنج دیجیتالی که دقیقه

یکی تختش بود یکی هم کالسکه ،شیشه شیرم که بعد ۶ ماه استفاده کرد مارک dr brown عالیه 

من پیجر خریده بودم سنسور حساس تنفس زیر تخت خریده بودم ......اصلا نگم چه چیزا اضافی که خریدم الکی اتاق پر شد 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

سلام دوستان

من چندسالی هست در آرزوی بچه ام.و گاهی میام و تحربه های شما رو میخونم.

سال ۹۶ پانکچر شدم و هایپر!وکلا بیخیال تا سال ۹۷ که اولین انتقالم منفی شد.بخاطراینکه به آمپولهای هورمونی و پروژسترون حساسیت داشتم دیگه سمت میکرو‌نرفتم.

تا اینکه امسال فهمیدم کیست دارم و آندومتریوز!

و از طرفی سینه هام هم فیبروکیستیک و یه کیست کمپلیکه داره!

دکتر با عمل آندومتریوز برام خراش آندومترهم داد.

بخاطر درمان آندومتریوز باید باردار بشم.وگرنه از رفتن به دکتر و اون همه آمپول هورمونی بیزارم!!!😭😭😭

از حرف دیگران و ترحم های بیجاشون خسته شدم(البته به همه گفتیم خودمون بچه نمیخوایم،ولی بعد ۷سال ...!!)

چند روز دیگه انتقال دارم

نمیخوام به کسی بگم چون سوال و نگرانی دیگران منو بهم میریزه!

اما شما فرق دارید.درکم میکنید!

برام دعا کنید

از اثرات این آمپولها روی سینه و رحمم میترسم!از اینکه خدای نکرده نشه و‌مجبور بشم دوباره دانکچر و هایپر شم😭😭😭😭😭!!

با قلبهای پاکتون برای منم دعا کنید

بخدا از روی ناچاری دارم اقدام میکنم.دعاکنید اینبار باردار بشم و بیماری هام با بارداری و شیردهی درمان بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭

ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی،  منم نظرم همینه ولی از بس همسرم گفته داری خسیس بازی درمیاری به ...

تیارا جون الان مارک bcc تخفیف گذاشته برو تو سایتش ببین 

سایز صفر یدونه کافیه نگیر دیگه هر چی میگیری یک به بالا اونم زیاد نگیر چون بچه همش درحال رشد اینو چند نفر بهم گفتن 

بعدم نی نیت ایشالا پاییز دنیا میاد که کروناست 🙄 جاییم نمیتونی بری فقط یه دورپیچ خوب براش بگیر واسه بیرونش کاپشن هم یدونه بگیر به نظرم سایز یک باید بگیری حالا باز اونو بپرس 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من چندسالی هست در آرزوی بچه ام.و گاهی میام و تحربه های شما رو میخونم. سال ۹۶ پانکچر شد ...

عزیز دلم انشاالله انتقالت عالی باشه زود زود مامان بشی من واست صلوات میفرستم استرس رو بزار کنار شاد باش به چیزای قشنگ فکر کن به مادر شدنت انشاالله 💓💙

سلام عزیزم بله رفتم ممنون از احوالپرسیت. عکسشون رو هم گذاشتم😍😍😍😍😍

نوشین جون  انشاالله ۱۴روز دیگه خوش خبری  و برات جشن میگیریم با یه بتای خوب 

🌷🌷

نوشین جون من از بیمارستان پیامبران پرسیدم گفتن که اسمه جنین شناس دکتر صالحیه ...ایشون جنین شناسه مرک ...

آره عزیزم امروز برای انتقال اومد بالاسرم متوجه شدم فامیلیش رو صدا کردن جنین شناس فوق العاده ایه