2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045096 بازدید | 684427 پست

[QUOTE=151375233]سلام عزیز دلم انشاالله معجزه خدا شامل حالت بشه وبزودی بیای خبر بارداریت رو بدی  گلم خیییییییلی ...[/QUOT

من حای با قرص ال دی کهیر میزنم

با مصرف پروژسترون تا حدود دو ماه کهیر میزدم!

با آمپول هایی که برای آندومتریوز میدادن که یکماه چرخه قاعدگی متوقف بشه چنان کهیری زدم که در چند روز پیاپی آمپول ضدحساسیت میزدم!

من پارسال کاملا بیخیال بچه و همه چی بودم،امسال با دیدن سونوی سینه ام ،که حتی فیبروکیستیکم بهتر نشده،بلکه کیست کمپلیکه هم در سینه ام بوجود اومده،نگران شدم.

من بیشتر از بچه دار نشدن،نگران سلامتی خودمم!انشالله خدا با دادن یه معجزه،سلامتی رو از هیچکدوممون نگیره🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر نوشین جون دکتر به من گفته اول تا سوم پریودی برم برایه شروع این تغذیه رو که گفتین چند وقت با ...

راستش بچه ها معمولا از چند ماه قبل شروع میکنن به گرمیجات خوردن اما من و همسرم از روز اول پریود من شروع کردیم.

البته ما خر دومون طبعمون به شدت سرده و تغذیه هامون اشتباه چون یکسره یا برنج بود یا سردیجات و نوشابه و غذای بیرون و فست فود . منظورم اینه که سابقه خوبی نداشتیم که بگی پایه تغذیمون درست باشه

اما همسرم از بیست و پنج سالگی بدون یک لحظه وقفه درحال مصرف ویتامین ها بوده تا الان البته به خاطر موهاش که نریزه😊😊😊😊به طور تخصصی از ۳ ماه قبل قرص فرتیل اید میخورد ۳ ماه هم قبل این قرص داروهای دکتر اورولوژ رو مصرف میکرد

اما من تو زمینه مکمل و ویتامین هم سابقه خوبی نداشتم . و فقط دوماه قبل پودر اینوفولیک شروع کردم روزی یک ساشه

باقیش توجه و لطف خدا بوده و که همیشه منو شرمنده کرده

راستی توی مواردی که من گفتم برای تغذیه بعدا متوجه شدم سیاهدانه و عسل پرولاکتین رو بالا میبره و برای بارداری سمه اما تعجب میکنم این همه درموردش تعریف میکنن که هورمون هارو تنظیم میکنه.

حالا دکتر بعد انتقال به من بخاطر پرولاکتین قرص داد که هفته ای دوبار بخورم 

الهیی😍😍این عکسو کجا بهتون دادن

دکتر جنین شناس که اومد بالای سرم که به دکتر خودم تو انتقال کمک کنه این عکس رو نشون دکتر داد داشت وضعیت رو توضبح میداد منم گفتم برام پرینت گرفتم . یک حس عجییه 

عزیزم عالیه هچینگ، برای منم انجام داده بودن یعنی یه خراش نازک روی پوسته جنین با لیزر میزنن تا راحت ...

قربونت برم عزیزم خداروشکر که نشونه خوبیه. بچه هام هول بودن تند تند خودشون دست به کار شدن😂😂😂 

آره عزیزم بتاشم ۱۸۰۰ اینا بود. واقعا خدارو شکر

عزیزدلم بینهایت بهت تبریک میگم ایشالا با خیر و خوشی یادمه تو اون پیامت چقدر دلشکسته و ناراحت بودی . خدا هیچ وقت بنده رو رها نمیکنه ماییم که صبور نیستیم

یعنی لعنت به مملکت ما، قحطی زده ایم  بخدا لیانا، دخترم یه ساعت خوبه، یه دفعه شروع میکنه 3 ساعت ...

من بچم یه مدت این جوری میکرد تا این که سشوار روشن کردم ساکت شد خوابید 😁😁چند بار روشن مردم ساکت شد اروم شد سشوار صدای مانند تو شکم مادره براشون 

گاهی میشه ازش استفاده کرد امتحان کن 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺