2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
زينب جان من منفي شدم دلم گرفته برام دعاکن  حس ميکنم خدامنو نميبينه

عزیزم انشاالله خدا به دلت آرامش بده 

خدا معجزه کنه و طبیعی مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ذوق داره همسرت انشالله به سلامتی بچتون بیاد  من فقط یه صندلی بچه الان خیلی استفاده میکنم ...

واقعا شما همه چیز رو کامل خریده بودیدا،،  اره ذوق داره و البته بی تجربه هم هست ولی من دارم سعی میکنم تو این گرونی ها از تجربه شما دوستان استفاده کنم

عزیزم فدااات بابت تبریک و آرزوهای خوبت. دکتر ها وسیله هستن، انشالله خدا چنان امیدوارت کنه که خود دکت ...

ممنون عزيزدلم الهي🙏🙏

خدا تودليت رو صحيح و سلامت حفظ كنه دلت هميشه شاد باشه🌸🌸

دوستای خوبم من فردا انتقال دارم...خیلی برام دعا کنین...اگر توصیه ایی هم دارین توی این مدت بهم بگین

انشاالله انتقالت موفقیت امیز باشه و دو هفته دیگه بیای و خبر مامان شدنتو بهمون بدی تی تی جان...

برات دعا میکنم...

فقط آرامش تو حفظ کن و یادت نره بعد انتقال سرتو بلند نکنی اصلا...موفق باشی🙏🙏🙏

مرضی جون زایمان کردی به سلامتی عزیزم؟قدم پرنسست مبارک باشه

آره عزیزم 29 تیر سفید برفی دنیا اومد، ان شاء الله به حق امام حسین روزی خودت باشه گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
پروژسترون ایرانی خیلی داغونه؟؟؟ داروخونه این سینا به همسرم ایرانی داد 😔😔

والا نمی دونم ولی چون گفتن خارجیش خوبه منم از اول خارجی گذاشتم‌

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم من از چندتا داروخانه اطرافمون پرسیدم متاسفانه هیچکدوم نداشتن گفتن شاید داروخانه های مرکزی تهرا ...

عزيزم دستت درد نکنه ممنونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏