2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
اره من به بدبختی پروژسترون پیدا کردم خداروشکر دیروز رفتم دکتر گفت بکن شبی یکی بعد سونو ان تی هم همه ...

اره دقیقا خدا ازشون نگذره 

انشاالله همه چی نرمال باشه قطعش کنه دکتر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداااات عزیز دلم. دیروز موعدم بود اما همیشه از دوسه روز قبلش لک میدیدم، هی هم منتظر بودم پریود شم بر ...

آفرین دختر خوب از مادر شدنت لذت ببر 

خدا سوپرایزت کرده ❤️❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون این سونوگرافیم ببخشید عزیز دلم خیلی مزاحمت میشم

عزیزم به خاطر pco بودن تخمدانهات پریود نشدی، ولی آزمایش بتا بهتر از بی بی هست 

مجدد برو دکتر زنان کاری میکنه پریود بشی و ضخامتت بالا تر نره

اینم ازمایش اسپرم چون دیروز عکس نمیومد الان فرستادم

گلم شرایط برای iui خیلی عالیه چون تعداد خیلی بالا هست، اگر نشد میکرو

حداقل ارزش یکی دو بار iui  رو داره،

علت اینکه iui میگم با وجود شانس بارداری 20 درصد، عوارض خیلی کمش هست و اگر بشه انگار طبیعی حامله شدی خیلی بهتره 

بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

لی لا جونم😍😍😍😍 چی میبینم😍😍😍😢😢😢😢 از خوشحالی اشکم داره در میاد 

همیشه خدا وقتی دل آدم خیلی شکسته و مو رسیده میاد و میگه من هستم 

عزیزم باور کن مامان شدی، چون کلی داروی تحریک تخمدان هم گرفته بودی احتمالش بالاتر رفته بوده برای طبیعی

❤️❤️❤️❤️💃💃💃💃💃💃🎊🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎊🎉🎊🎉🎈🎈🎈🎈

قربونت برم الهی عزیزدلم ممنونم راستی امروز موقع انتقال جنین شناس گفت دوتا جنین هات هیچینگ کردن منم ...

عزیزم عالیه هچینگ، برای منم انجام داده بودن

یعنی یه خراش نازک روی پوسته جنین با لیزر میزنن تا راحت تر لانه گزینی کنه 😍 😍 😍 😍 

ان شاالله مامان شدی 😍 😍 😍 🤲🤲🤲

لی لا جونم😍😍😍😍 چی میبینم😍😍😍😢😢😢😢 از خوشحالی اشکم داره در میاد  همیشه خدا وقتی دل آدم ...

فدااات عزیز دلم. راستش باورم نشده هنوز. انگار تو خلا هستم 😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم به خاطر pco بودن تخمدانهات پریود نشدی، ولی آزمایش بتا بهتر از بی بی هست  مجدد برو دکتر ز ...

زينب جان من منفي شدم دلم گرفته برام دعاکن 

حس ميکنم خدامنو نميبينه

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
زينب جان من منفي شدم دلم گرفته برام دعاکن  حس ميکنم خدامنو نميبينه

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 میدونم هیچ حرفی دلت رو آروم نمیکنه 

میدونم چه حسی داری، بعد از کلی آمپول و عوارض و برو بیا و معطلی... ولی شک نکن خدا الان داره نگاهت میکنه، از نارحتی تو ناراحته ولی حتما قسمت شما هم میشه، یه روز خیلی زود 

میدونم تا تجربه نکنی باورت نمیشه، خیلی از دوستان که امروز مامان شدن از جمله خودم یه روزی فکر می کردیم یعنی ممکنه ما هم مامان بشیم ولی شدیم 

روز شما هم میرسه عزیزم شک نکن