2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
مرضی جون هنوز خودت قرص رو پیدا نکردی ؟ سمت خونمون چند تا داروخانه رفتم نداشتن چه وضع بدی شده مگه چیه ...

اره من به بدبختی پروژسترون پیدا کردم خداروشکر دیروز رفتم دکتر گفت بکن شبی یکی بعد سونو ان تی هم همه چی خوب بود قطعش می کنم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بله رفتم ممنون از احوالپرسیت. عکسشون رو هم گذاشتم😍😍😍😍😍

مبارکت باشه عزیزممم ایشالا میای و همرو از داشتن نی نی هات خوشحال می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون چی میبینم 😍😍😍😍😍😍😍😍 چند  روز گذشته از پریود 😍😍😍 وای خیلی خوشحالم عزیز دلم ...

فداااات عزیز دلم. دیروز موعدم بود اما همیشه از دوسه روز قبلش لک میدیدم، هی هم منتظر بودم پریود شم برم داروهای پانکچرم رو شروع کنم. چشم عزیز دلم، دیگه بهش فکر نمیکنم 😙😙😙😙😙

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
واااای خدایا 😍😍😍😍لی لا جون چطور شد ؟طبیعی ؟خدایا شکررررررت ،معلومه که باید خوشحال باشی ،ترو خدا ...

فداااات عزیز دلم. آره طبیعی شد خدا خواست که انشالله روزی شما و همه عزیزای دلم. من دوستای این تاپیک رو از واقعی هم واقعی تر میدونم عزیز دلم. 😍😍😍😍😍

عزيزدلم خيلي خيلي مبارك باشه چقدر دلم گرفته بود اون روز كه نوشتت رو خوندم.خدا واقعا مهربان و بخشندست ...

عزیزم فدااات بابت تبریک و آرزوهای خوبت. دکتر ها وسیله هستن، انشالله خدا چنان امیدوارت کنه که خود دکترا متعجب بمونن عزیز دلم. امیدوارم خیلی زود تیکر بارداریت اینجا روزشمار بذاره 😘😘😘

لیلا‌جون‌مبارک‌باشه‌مامان‌شدنت خداروهزارمرتبه‌شکر خیلی‌خوشحال‌شدم ازذوقم‌دارم‌گریه‌میکنم بروآزما ...

فداااات صاحل جون چشم حتما عزیزم. به زودی زود قسمت شما عزیزم 😗😗😗