2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
فدااات عزیزم. بی تعارف میگم همیشه خیلی بیشتر از همدلی به هممون کمک کردی و کلی اطلاعات خوب و راهنمایی ...

ان شاالله شما هم در کنار عزیزانت همیشه شاد و خوشحال باشی و کلی نی نی قد و نیم هی بگن مامان، مامان، ندونی به کدومشون برسی جواب بدی😍😍😍😍

عزیزم کلا برا ناباروی و التهاب میدن بعضی از دکترا یه نوع کورتونه من چند بار سقط داشتم دکتر بهم داد گ ...

ببخشید پزشکت چطور فهمید رحمت التهاب داره؟درد یا علائم خاصی داشتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی ش ...

ایشالا همین دوتایی که انتقال دادی مثل برف وسط مرداد غافلگیرت میکنن و آزمایشت مثبت میشه باران جان. الان استرس برای لانه گزینی این دوتا نی نیت مثل سم هستش.سعی کن با کتاب و فیلم خودتو سرگرم کنی بهش فکر نکن 

منم ای ماه زدم روز 14 شدم البته زعفرون دم کردم خوردم > شیر گرم کردم با زرد چوبه خوردم دیگه قاطی پ ...

آمپول پروژسترون چیکار میکنه که بعضی ها استفاده میکن تا پریود شن، بعضی ها استفاده میکنن که بچه سقط نشه. اینا در تناقض با هم نیستن؟؟

بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی ش ...

عزیزم انشاالله همین دوتا جوجت رو خدا برات حفظ میکنه😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام به روی ماهت عزیزم  ان شاء الله  عزيزم ممنونم از محبتت، خدا خیرت بده گلم  فقط ...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مرضی‌جون‌این‌دارو‌تقریبا‌دوسال‌پیش‌دکتر‌براهمسرم‌داده‌بود

برافتخ‌وزخم‌‌اثنیه‌شر

گپسول‌هم‌نیس...مثل‌قرص‌آزیترومایسین هس

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ایشالا همین دوتایی که انتقال دادی مثل برف وسط مرداد غافلگیرت میکنن و آزمایشت مثبت میشه باران جان. ال ...

راستی نوشین جان شما میخوای بری مثلا خونه مامانت، یا کسی بیاد کمکت برای بعد انتقال؟

آخه دیروز دیدم فقط من دارم انقد راحت میگیرم از بین ده بیست نفری که رفته بودیم برای انتقال. برعکس دکترم هم ساده گیره. میگه اصلا چیز خاصی نیست که بخوای فقط استراحت کنی

ببخشید پزشکت چطور فهمید رحمت التهاب داره؟درد یا علائم خاصی داشتی؟

نه عزیزم درد ک نداشتم یکی اینکه تمام ازمایشات ک مربوط به سقط و ژنتیک هست رو ازم گرفت سالم بود دوم اینکه دائم عفونت زنان داشتم تشخیص دکتر زرنانی این بود ک از لحاظ ژنی و کروموزومی ایمنی و انعقادی همچی سالمه فقط میمونه رحم ک گفتن رحمت التهاب داره و نمیزاره لانه گزینی موفق بشه

چرا نگرانی؟ ان شالله همون دو تا میگیرن و دیگه مشکلی نیست. من خودم نگرانم اگه ان شالله کارم به انتقال بکشه و مثبت بشه با جنین های فریز چه کار کنم؟ اصلا" دلم نمیاد اهدا کنم یا فریز بمونن یا از بین برن. دلم پیششون میمونه 

راستی نوشین جان شما میخوای بری مثلا خونه مامانت، یا کسی بیاد کمکت برای بعد انتقال؟ آخه دیروز دیدم ف ...

عزیزم 24 ساعت استراحت نسبی کافیه و بعدش با رعایت سبک سنگین نکردن برگردی به زندگی عادی بهتر جواب میگیری چون باید به رحم خونرسانی بشه البته اگر مشکل دیگه ای نباشه که دکتر به خاطر اون استراحت مطلق بده 

چرا نگرانی؟ ان شالله همون دو تا میگیرن و دیگه مشکلی نیست. من خودم نگرانم اگه ان شالله کارم به انتقال ...

آخی.عزیزدلم.ایشالله مثبت میشی.بعدشم به نظرم اهدا کن یک سری بنده خدایی که مثل همه ماها هستن از داشتنشون لذت ببرن و شاد باشن و به زندگی با این بچه ها امید بیشتری پیدا کنن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........