2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام به روی ماهت عزیزم  ان شاء الله  عزيزم ممنونم از محبتت، خدا خیرت بده گلم  فقط ...

مرضی جان 

من چندین جا رفتم گفت اگر خارجیش پیدا نشد با توجه به شربت کپسولش روبهش میدیم ، توی کپسول رو خالی کنین با اب رقیق بشه بدین بچه. گفت این از شربت ایرانیش خیلی خیلی بهتر جواب میده. حالا بازم جاهای دیگه در تماس هستم 

سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

داروخانه شهلا شفیعی تو شریعتی اگه تونستی تماس بگیر. خیلی دکتر با انصافیه اگرم نداشته باشه میگرده برات پیدا میکنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم سلام صبحت بخیر  من چندین جا تماس گرفتم گفت شربتش پیدا نمیشه نکسیوم خارجیه یرانیش با ی ...

چه راه حل عجیبی. حل کردن کپسول تو محلول برای هیچ دارویی توصیه نمیشه، چون پوشش کپسول برای اینه که دارو تو معده اثر بذاره نه از توی دهن! تازه بچه هم که هست، حساسیت بیشتره.

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 شما هم میگفتی کاش قبل پزشک شدن یک مشاوره سلامت روان میگرفتی شما

واقعا" حقش همین بود فقط گفتم مهم نبود من حتی اگر این جواب آزمایش رو هم میدیدم تاثیری توی تصمیم نداشت. بعدش هم چند دفعه همسرم رو برد آورد که مثلا بررسی های قبل عمله انگار عمل قلب باز میخواست بشه دیگه یه واریکوسل این همه بررسی نداره که مثلا" یه دفعه آزمایش قند خون و این ها نوشت دفعه بعد که رفتیم گفت چست ریه هم بده بعد وقت عمل بذارم خب همون دفعه این هم میگفتی دیگه بعد دفعه آخر که همسرم تنها رفت انقدر بهش توهین کرد که کلا بنده خدا مات و مبهوت از مطب اومد بیرون به من زنگ زد گفته بود پول بده برات نوبت عمل بذارم همسرم گفته بود باشه الان کارت میکشم گفته بود نه کارتخون نداریم باید نقد بدی. همسرم گفته بود آخه من پنج شنبه ساعت 2 بعدازظهر نمی تونم پول نقد جور کنم که شماره کارت بدید براتون بریزم گفته بود نه تو کلاهبرداری که میخوای شماره کارت من رو داشته باشی بعد هم بهش گفته بود برو از مطب من بیرون کلاهبردار   برای یک عمل واریکوسل که اون موقع هزینه بیمارستان 4 میلیون بود 3300 هم میخواست زیرمیزی بگیره. البته که عدو شد سبب خیر رفتیم پیش دکتر جنتی که خیلی هم بهتر بود هم از نظر اخلاق هم هزینه 

خانوما دکتر نصر برام آزمایش crpنوشته آزمایش خون باید برم گفت مربوط به کروناست

crp  یا pcr عزیزم؟ 

crp آزمایش خونه که نشون دهنده التهاب ناشی از عفونته توی بعضی از بیماران کرونایی میره بالا  ولی خیلی با قطعیت نمیشه گفت نشون دهنده کروناست 

pcr تست حلق کروناست 

عزییییزم، این چیزها رو به خنده بگذرون. ما هنوزم به اون مثالش میخندیم.  البته خوب باید درست حرف ...

آخه ما تازه فهمیده بودیم مشکل رو و هنوز تو شوک بودیم ولی باز اون حرفش نسبت به رفتارهای زشت بعدیش اصلا" قابل تامل نبود. 

واقعا" حقش همین بود فقط گفتم مهم نبود من حتی اگر این جواب آزمایش رو هم میدیدم تاثیری توی تصمیم نداشت ...

خدا رو شکر که خدا  مسیر بهتری رو پیش روتون گذاشت. بلاخره ما تو این راه قدم گذاشتیم و قراره چیزهای مختلفی  رو تجربه کنیم گاهی آدم های عجیب باعث میشن زن و شوهر تو این راه بیشتر پشتیبان هم باشن و بهم تکیه کنن . نگاهت به نوک قله باشه همون جایی که میدن بغلت و میگن مامان شدی مبارکه🤗🤗🤗🤗🤗

خدا رو شکر که خدا  مسیر بهتری رو پیش روتون گذاشت. بلاخره ما تو این راه قدم گذاشتیم و قراره چیزه ...

وای چقدر قشنگ گفتی یطوری شدم. داستان ما دیگه میشه مثنوی هفتاد من. این همه میدویم تا برسیم به راهی که خیلی ها از اول میرن و میگن سخته آی وی اف. ما بعد کلی عمل و دارو باز دیدیم اسپرم نیست رفتیم اردکان با طب سوزنی اسپرم اومد کلی خوشحال که بالاخره یه راهی پیدا شد همسرم کرونا گرفت و دیگه اون رو هم نتونستیم ادامه بدیم. 

سلام سلام سلام صبح همه مامانا بخیر

من فردا انتقال دارم اول که بیدار شدم همسرمو راهی کردم بعد برای مرضی جون نشستم به تماس گرفتن برای داروی نی نی که ایشالا زود پیدا بشه.

الان میخوام خونه رو جارو کنم گرد گیری کنم کلی لباس اتو بزنم  . یکم به خودم برسم .که ایشالا فردا مخوام با نی نی ها بیام خونه همه چی مهیا باشه . 

تیکر بارداریمو گذاشتم ، تقویم بانوان گوشیم رو هم گذاشتم  رو حالت بارداری . خلاصه اینکه من با انرژی میرم جلو و مطمئنم خدا تو این راه به من و همسرم کمک میکنه . 

در آخر هم کلی انرژی خوب برای شما دوستان فرستادم که به امید خدا حال دلتون مثل من شاد باشه. الهی آمین

خانوما دکتر نصر برام آزمایش crpنوشته آزمایش خون باید برم گفت مربوط به کروناست

اخ جون یعنی اون بینی و حلق نیست خونه 😁😷

منم دادم قبلا 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺