2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
ایشالا همین دوتایی که انتقال دادی مثل برف وسط مرداد غافلگیرت میکنن و آزمایشت مثبت میشه باران جان. ال ...

نوشین جون الهی آمین عزیزم.ایشالله.دارم سعی میکنم خودمو آروم کنم و فکرای بد رو از خودم دور کنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من فردا تخمک کشی دارم.

دیروز سونو شدم و دیشب هاش سی جی زدم

سمت چپ یه ۱۸ و یه ۱۷  سمت راست یه ۱۷ و دو ۱۶ !

بعد از هاش سی جی رشد فولی ها متوقف میشه یا توی اون ۳۶ ساعت بعد از هاش سی جی رشدشون ادامه داره؟

تا فردا چه کنم بزرگ بشن؟؟؟؟!!!

خانما من فردا تخمک کشی دارم. دیروز سونو شدم و دیشب هاش سی جی زدم سمت چپ یه ۱۸ و یه ۱۷  سمت را ...

همین پنج تا عالین. من نمیدونم بازم بزرگتر میشن یا نه، اما من سه روز قبل پانکچر همین سایزها رو داشتم که شکر خدا جنین شدن   

مرسی که امروز برام دعا کردید دوستان مهربونم

مبارکه عزیزم. انشالله با یه بتای عالی سورپرایزمون میکنی. فقط یه سوال؟ چطوری ۳ تا انتقال داد؟ آخه منم مریضشم یه بار پرسیدم گفت از دوتا بیشتر انتقال نمیدیم. منم دلم میخواد ۳ تا انتقال بدم راستش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما من فردا تخمک کشی دارم. دیروز سونو شدم و دیشب هاش سی جی زدم سمت چپ یه ۱۸ و یه ۱۷  سمت را ...

تا فردا رشدشون ادامه داره و مطمئنا همشون بالای ۱۸ خواهند بود اصلا نگران نباش...زدن اچ سی جی رشد رو متوقف نمیکنه

هیچ کاری نمیتونی برای بزرگ شدنشون بکنی چون اونا خودشون به طور طبیعی به رشدشون ادامه میدن

دوستان امروز سه تا جنین بلاست انتقال دادم با دکتر نصر براااام دعا کنید که بمونن میوه های گرم مثل ا ...

میوه های گرم فکر نمیکنم برای الان توصیه شه. اما انجیر بخور که یه وقت خدایی نکرده یبوست نگیری.

راستی نوشین جان شما میخوای بری مثلا خونه مامانت، یا کسی بیاد کمکت برای بعد انتقال؟ آخه دیروز دیدم ف ...

راستش من نه خواهر دارم نه جاری نه زن داداش نه خواهر شوهر😞😞😞😞مادرشوهرم از جریان خبر نداره مادرم هم هم دانشجوهستش هم کارمند. عملا دست تنهام . با این حال تصمیم گرفتم نه خیلی برم تو فاز استراحت مطلق نه خیلی ساده بگیرم . سه شنبه بعد انتقال میرم خونه مامانم اینا تا سه روز استراحت میکنم بعد میام خونه و کارای روزمره رو از سر میگیرم البته کارای سنگین نه

عزیزم مطمئنم با خبرهای خوب برمیگردی. ایشالله همه شون تخمک های خوشگل موشگل و جنین های تپل مپلی میشن ...

ان شاءالله عزیزم مرسییی

ممنون از دعات

الهی خدا دل همه رو شاد کنه شمام هر آرزویی داری برسی بهش😍