2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

دوستان یه دعا رو توی تاپیکی دیدم گفتم بد نیس براتون بذارم

• شیخ کفعمی در کتاب «بلدالامین» از حضرت زین‌العابدین(علیه‌السلام) دعایی نقل کرده و فرموده: این دعا را مقاتل بن سلیمان از آن حضرت روایت کرده و گفته: هرکه این دعا را «صد مرتبه» بخواند و دعایش اجابت نشود پس مقاتل را لعنت کند؛

• و آن دعا این است:

• إِلٰهِى كَيْفَ أَدْعُوكَ وَأَنَا أَنَا ؟ وَكَيْفَ أَقْطَعُ رَجائِى مِنْكَ وَأَنْتَ أَنْتَ ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِى ، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَدْعُوكَ فَتَسْتَجِيبَ لِى ، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِى ؟ إِلٰهِى إِذا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِى ، فَمَنْ ذَا الَّذِى أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِى ؟

• خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌جانب او زاری کنم تا به من مهر آورد،

• إِلٰهِى فَكَما فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسىٰ عَلَيْهِ السَّلامُ وَنَجَّيْتَهُ ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تُنَجِّيَنِى مِمَّا أَنَا فِيهِ وَتُفَرِّجَ عَنِّى فَرَجاً عاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ ، بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.

• خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو درخواست می‌کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان

• امروز دوشنبه است و این دعا روز دوشنبه بهتره خونده بشه

صدبار  وسطش ام حرف نزنی.تو تاپیکای قدیمی دیدم حاجت خیلی هارو داده

• برای شما گذاشتم که انشالله بواسطه این دعا و دعای شما خدا تمام  اونایی ک نی نی میخوان رو چشمشونو روشن کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسط سیکلم بود ۴تاچپ یکی راست

به نظرشما كمه براي من ؟ من سر در نميارم البته وسط سيكل هم سونو دادم گفتن تخمك گذاري داري اين ماه طبيعي اقدام كن نشد روز دوم پريودت بيا با همسرت براي شروع مراحل ivf كه من امروز پريود شدم و فردا بابد برم

بچه هامن ماه بعد میرم براپانکچر ولی عادت هامو نمیتونم‌ترک کنم مثلا تا نزدیک ظهر میخوابم صبحونه نمیخو ...

دقيقاً منم مثل شمام ظهر بيدار ميشم نه ناهار ميخورم نه صبحانه نه ورزش ، فقط شام ميخورم 

ذخيره ام ٣.٢هست كه تو خود آزمايشگاه گفتن نرماله ، سنم هم ٣٢هست الان مشكلم اينه كه نميدونم به حرف كدو ...

ڋخیرتون که پایین نیست عزیرم ...اگه خیلی وقته طبیعی اقدام کردین و نشده خب طبیعتا ای وی اف کنین بهتره ..انشالله وقت زیاده دومی طبیعی باردارشین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من اصفهانم دکتر رضوانی دکتر شوهرم معرفی کرد

تو تهران دكتر خوب ميشناسي ؟ من از دكتر نصر به خاطر اينكه اصلاً وقت نميذاره و خوب جواب نمبده راضي نيستم همه كارا رو ماماها انجام ميدن دكتر حيدري كهن هم خيلي خيلي بد اخلاقه اما يكي از آشناهامون تو سن ٥٥سالگي بعد از ٧بار ivfمنفي پيش دكتراي ديگه با ايشون دفعه دفعه دوم ivfمثبت شد