آره هر وقت که وقتش باشه، اسباب کار خودشونو میکنن؛ چه خوب دکتر پاکروش دکتر حاذقیه به دلم انعکاسی افتاده که حسم بارداری شماست. الان و کی اش رو نمیدونم ولی حسم همینه و این بسم الله که گفتم واسه برکت روندی بود که شروع کردین و ان شا الله ختم به خیر و نعمت خدا واسه شما بشه و قلبتونو مملو از شادی و خوشحالی کنه.
ادم خیلی مذهبی متعصبی نیستم ولی زیاد مطالعه می کنم. چندجای قرآن گفته که از پدر یا مادر حتی پیر هم خواست خدا تولد فرزند بوده. حالا خدا رو شکر که ما دیگه اونقدری پیر نیستیم. مثل حضرت یحیی و اسحاق از ساره علیهماالسلام و ایه ۸ مریم ع: زکریا (از فرط شوق و شگفتی و برای حصول اطمینان) عرض کرد: الها، مرا از کجا پسری تواند بود در صورتی که زوجه من نازاست و من هم از شدت پیری خشک و فرتوت شدهام؟!
توی قران هست بعضی زمینها بارورند و بعضی گیاهی در اون رویا نیست. ما میل و عطش داشتن خیلی چیزا رو داریم. و نگاه درست رو هیچوقت بما یاد ندادن تا راضی و پویا باشیم و از گنج زندگیامون بهره و لذت ببریم؛ مثل بچگیامون که با آموز ش غلط و سوداگرانه رسانه، همه آرزو و حسرت سیندرلا شدن و زندگی مثل اون از خیالاتمون بود
ولی همه چیزایی که ما میخوایم واقعا شدنیه؟ و عقلانیه؟ ولی ما گاهی باز بچگانه فقط میل و طلب داریم بی اونکه بدونیم تنها یک قادرمطلق بالای همه توانهاست و ابزار در مقابلش هیچم حساب نمیشه. درباره آدمها هم همینو فرمودن که به بعضی اولاد میده و بعضی رو صاحب فرزندی نمیکنه و این هم از حکمتشه که ما چیزی درباره اش نمیدونیم.
اون چیزی که باید بدونیم اینه که در سنت خدا گرفتنی در کار نیست چون خدا بخشنده و کریمه. ولی ما اینو نمیتونیم درک کنیم. و نمیتونیم یا نمیخوایم بدونیم که خواست با حکمت اون که آفریننده ماست برای ما بهتره تا میل و طلب نا آگاهانه ما. دعا می کنم که خواست خدا برای همه مون لبخند خدا یعنی شیرینی لبخند فرشته های قشنگش باشه