2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045698 بازدید | 684478 پست
دکتر نصر واقعا حرف نداره خیالت راحت .انشاءالله یه عالمه تخمک خوب و جنین باکیفیت برات تشکیل میشه .انش ...

شما انجام دادین باهاش؟؟؟؟ دخیرتون چند بود چند تا جنین شد؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
واقعا نصر عدد ۳.۲رو کم میدونه؟؟؟ اصلا این ذخیره کم نیست و نگران نباشید.اگر بیشتر از دو سال هست که ا ...

وقتي رفتم پيش دكتر نصر هنوز آزمايش amh نداده بودم دكتر نصر از روي سونوي واژينال گفتن ذخيرت كمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی خدا کمکمون کنه واقعا هم همینطوره یه بار تو مطب دکتر یه خانم و آقای مسن رو دیدم واقعا آقاهه مسن ...

آره هر وقت که وقتش باشه، اسباب کار خودشونو میکنن؛ چه خوب دکتر پاکروش دکتر حاذقیه به دلم انعکاسی افتاده که حسم بارداری شماست. الان و کی اش رو نمیدونم ولی حسم همینه و این بسم الله که گفتم واسه برکت روندی بود که شروع کردین و ان شا الله ختم به خیر و نعمت خدا واسه شما بشه و قلبتونو مملو از شادی و خوشحالی کنه.

ادم خیلی مذهبی متعصبی نیستم ولی زیاد مطالعه می کنم. چندجای قرآن گفته که از پدر یا مادر حتی پیر هم خواست خدا تولد فرزند بوده. حالا خدا رو شکر که ما دیگه اونقدری پیر نیستیم.  مثل حضرت یحیی و اسحاق از ساره علیهماالسلام و  ایه ۸ مریم ع: زکریا (از فرط شوق و شگفتی و برای حصول اطمینان) عرض کرد: الها، مرا از کجا پسری تواند بود در صورتی که زوجه من نازاست و من هم از شدت پیری خشک و فرتوت شده‌ام؟!

توی قران هست بعضی زمینها بارورند   و بعضی گیاهی در اون رویا نیست. ما میل و عطش داشتن خیلی چیزا رو داریم. و نگاه درست رو هیچوقت بما یاد ندادن تا راضی و پویا باشیم و از گنج زندگیامون بهره و لذت ببریم؛ مثل بچگیامون که با آموز ش غلط و سوداگرانه رسانه، همه آرزو و حسرت سیندرلا شدن و زندگی مثل اون از خیالاتمون بود

ولی همه چیزایی که ما میخوایم واقعا شدنیه؟ و عقلانیه؟ ولی ما گاهی باز بچگانه فقط میل و طلب داریم بی اونکه بدونیم تنها    یک قادرمطلق   بالای همه توانهاست و ابزار در مقابلش هیچم حساب نمیشه. درباره آدمها هم همینو فرمودن که به بعضی اولاد میده و بعضی رو صاحب فرزندی نمیکنه و این هم از حکمتشه که ما چیزی درباره اش نمیدونیم.

اون چیزی که باید بدونیم اینه که در سنت خدا گرفتنی در کار نیست چون خدا بخشنده و کریمه. ولی ما اینو نمیتونیم درک کنیم. و نمیتونیم یا نمیخوایم بدونیم که خواست با حکمت اون که آفریننده ماست برای ما بهتره تا میل و طلب نا آگاهانه ما. دعا می کنم که خواست خدا برای همه مون لبخند خدا یعنی شیرینی لبخند فرشته های قشنگش باشه

مطبی که شما میرید اومده بودن؟ چند نفر رو دیدید؟ شما پیش کدوم دکتر میرید؟  دکتر من پاکروشه😔

ببین اگه بهش اعتمادداری ادامه بده انشاله مثبت میشی

من پیش قوامی میرم

دوتا خانم بودن یکیشون دوبارانتقال داده بود گفت توآبان جنین دارم اومده بود قوامی جنین هاروانتقال بده 

یه خانمی هم بارداربود شش ماهه گفت سه بارانتقال منفی پیشش داشتم بااولین انتقال پیش قوامی مثبت شدم

ازمریضاش بازسوال کن اگه اعتماداری ادامه بده اگه میبینی اونام تاییدمیکنن امارانتقالش پایینه همون بیمارستان که جنین داری قوامی یادکتردیگه میتونه انتقال بده

اما هردوشون تاییدمیکردن که تشخیصش وتخمک کشیش خیلی خوبه

خدایابه امیدخودت🌺
۸ ماه کمه ولی شروع کن و همه آزمایش های تشخیصی هم خودت و هم همسرت رو تو آزمایش گاه معتبر که در زمینه ...

مرسي عزيزم از اينكه بهم اميد دادين ، من بعد از دكتر نصر رفتم پيش دكتر فريبا حيدري كهن كه ايشون هم تخصصشون نازايي و ivf هست ايشون گفتن amh٣.٢كم نيست اما نسبت به سنت زيادم خوب نيست و بهتره زودتر اقدام كني براي iuiيا ivf كه من تميخوام iui كنم 

الان دارم قرص اچ دی می خورم بعد که پریود شدم روز دوم باید آمپول النوا بزنم بعد روز ۵ برم برای سونو . ...

انشاله که مثبتی توکل به خداکن همه دکترا امارمثبت ومنفی دارن 

خدایابه امیدخودت🌺

بچه هامن ماه بعد میرم براپانکچر ولی عادت هامو نمیتونم‌ترک کنم مثلا تا نزدیک ظهر میخوابم صبحونه نمیخورم .کی مثل منه؟

بنظرتون خیلی تاثیر منفی داره؟غذا درست حسابی نمیخورم ولی میوه زیادمیخورم

یا رب العالمین
دكتر به شما نگفت بايد چيكار كني؟

نه چیزی نگفت گفت هروقت خواستی دوم‌پریودبیا تاداروهای پانکچر راشروع کنیم ازمایش پیش ازبارداری نوشت ذخیره تخمدان هم توش نبود.من از اول برامیکروپیشش رفته بود کاردیکه ای نمیشه بکنه شوهرم آزواسپرمه

یا رب العالمین