2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
استرس نگیردت، بعنوان یه کار روتین عادی در نظرش بگیر و فوری انجام بده و ازش بگذر انگار که هیچ چیزی نی ...

آره درسته اونی که آمادست خودکاری هستو راحت میزنم ولی hmgبرام سخته خودم باید آمادش کنم ممنون از راهنماییت عزیزممم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما میدنید این ذخیره روی چی تاثیر میذاره کیفیت تخمک تعداد تخمک یا چی  کسی جواب سوالمو ند ...

عزیز جانم این ذخیره بررسی ترشحاتیه که میزان فولیکول های درون تخمدان رو بطور تقریبی معلوم میکنه. یجور تخمین میزان تخمک هاست

چراکه تخمک از زمان بدنیا اومدن در تخمدان نوزاد دختر یه تعداد مشخصه که هر ساله میزان زیادیش رو از دست میده.

و از میزان این ذخیره کم میشه. ربطی به کیفیت تخمک هم نداره ممکنه فولیکول باشه ولی تخمک به تعداد فولیکولها نباشه

راستش.... خودم دکتری کردم بر اساس پرتکل های تقویتی ای وی اف اونور اب که دیدم ملاتونین هم کنار مکمل ه ...

ملاتونین چی هست همه می تونن استفاده کنن؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستای عزیزم ذخیره تخمدان ب چی ربط داره کیفیت تخمک یا تعداد تخمک؟مثلا وقتی ذخیرم خوبه باعث چی م ...

ذخیره تخمک تقریبا در بدن طبیعی با سن تناسب داره، هرچه سن بالاتر میره، ذخیره هم کمتر میشه

وقتی ازمایش نشون میده که شما ذخیره خوبی داری، یعنی بهترین آیتم بارداری که داشتن تخمک هست رو دارید و بعد سایر ایتم ها بررسی میشه

کسی که ذخیره تخمکش صفر شده باشه، معنیش اینه که دیگه از خودش صاحب فرزند نمیشه و اینجاست که میگن تخمک اهدا باید بگیره.

عزیز جانم این ذخیره بررسی ترشحاتیه که میزان فولیکول های درون تخمدان رو بطور تقریبی معلوم میکنه. یجور ...

مرسی ک ایقد خوب جواب دادید واقعا ممنونم من ذخیرم 4/8 هست ،،،همسرم ازواسپرمه دکتر گفته هرچی تعداد تخمک ها بیشتر باشه احتمال اینکه چون اسپرم ضعیفه قادر ب بارور کردن خیلی از تخمک ها شاید نشه بیشتر میشه 

بنظرت با این ذخیره چقد امید داشته باشم؟

@زینبی_بابا     دوستان سلام  اینجا کسی هست تخمک حباب دار یا واکوعل دار داشته باشه؟ ...

یه نفر از بچه ها این ماه تهران تحت درمان بود متاسفانه این مشکل براش پیش اومده بود و اخر هفته ی قبل بود ک میگفت فقط یکی از تخمکا کیفیتش متوسط بوده ک شنبه نتیجه لقاحش رو بهم میگن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مشایخی چطوره؟ اصلا با من حرف نمیزنه من مسئله ایی نداشتم همسرم آزو بود. الان رفتم تو سیکل انتقال. کلا ...

شما اطلاع دارید ب جز دوشنبه ها چ روزی دکتر مشایخی رویان هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوست عزیزم نمیشه که بخاطر dfi بالا دست رو دست بذاریم خود خدا هم میگه از شما حرکت از من برکت ببین د ...

ب شوهر من گفتن چون تعداد اسپرم زیر یک میلیون هست نباید تسه بشه چون ممکنه آسیب بزنه و تعداد صفر بشه. واسه شما ک پیشنهاد تسه دادن تعداد خوبه؟

عزیزم من انجام دادم کیتش ۲۰۰تومن بود.دو روزقبل انتقال انجام میدن یه مقدار خون میگیرن وپلاسماروجدامیک ...

مرسی از توضیحت عزیزم ایشالا اینسری بچسبه بهت ولت نکنه 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم شرایط همسرتون چطور بود ؟همسر منم ازواسپرمه  براتون چند تا جنین تشکیل شد و خودتون مشکلی ا ...

هیج دارویی نداشت چون مشکلی نبود دستور پیوسی دادن از بیضه اسپرم گرفتن . خودم هیچ مشکلی نداشتم ۸ تا جنین تشکیل شد از ۱۴ تا تخمک

خدایا شکرت
توکل به خدا... امیدوار باش... خانمی تو این تاپیک بود ظاهرا میگفت بی بی زدم منفی شد بی خیال بارداری ...

الهی دورت بگردم.ممنونم بخاطر دعات عزیز دلم.انشالله خدا برای شما بهترینا رو در نظر گرفته. به حرمت قلب مهربونت

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.