2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
واااای من میخوام😫😫 برای من هم دعا کن و قبول باشه...

دعاکردم عزیزدلم جلوی دیگ قران خوندم 

البته من روسیاهم انشاله خدابه دل خودتون نگاه کنه ونینی بده🌹🌹

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ الهی بمیرم درکت میکنم. منم همین مشکلو داشتم ختم بارداری زدن عزیزم هفته 32 هم نی ن ...

مرسی زیبنی عزیز، اینارو دیشب انجام دادن، ولی گفتن برو خونه و بستری نکردن، دفع پروتیین نداشتم، نمیدونم چرا منو بستری نکردن، آخه نی نی خیلی کوچولو هس زنده میمونه؟!

گفتن علایم داشتی بیا ولی بستری نکردن چرا موندم

نجمیه رفتم

درسته عزیزم مرسی 😘روش کلی همینه ولی من تجربه میخواستم کسی که خودش انجام داده😅

عزیزم من انجام دادم کیتش ۲۰۰تومن بود.دو روزقبل انتقال انجام میدن یه مقدار خون میگیرن وپلاسماروجدامیکنن.مثل انتقال میریزن داخل رحم.خیلی هم اسونه.درد وبیهوشی هم ندارم.لوله ی انتقالشم نازکه.داخل پلاسما چون فاکتورهای رشد داره میگن باعث مثبت شدن میشه.من مثبت شدم ولی سقط شد

ذخیره شما چنده عزیزم؟؟؟ دکتر بهتون دارو چیا داده 

سلام،

من ۱/۲ ذخیره ام هست

دکتر تقویتی بهم  one a day woman,s  و کیوتن قرمز داده. 

یه دوره ۴۰ واحد سینا فکت هم ده روز تا سوم پریود تزریقی داشتم بعد از روز سوم اون کم کرد و۱۵ واحدش کرد و آمپول    الون وا   هم دوتا تزریقی برای  همین روز سوم نسخه کرد که زدم

با توصیه زینب جان هم اسید فولیک ۵ رو هم از امروز روزانه اضافه کردم

۷ روز دیگه ام معاینه دارم و با دعای شما امیدم به خداست

خانوما من ساعت زدن آمپولام میرسه استرس می گیرم 🥺

استرس نگیردت، بعنوان یه کار روتین عادی در نظرش بگیر و فوری انجام بده و ازش بگذر انگار که هیچ چیزی نیس.

ماها باید خیلی با بی خیالی از سر خیلی چیزا رد شیم

الان لازمه که اینطور باشیم

سلام عزیزم عیدتون مبارک باشه خودتون تزریق کردین؟ ایشالله تو سونو نتیجه عالی رو می بینید. دیگه توک ...

ممنونم

ان شا الله خبرای خوب برای شما و همگی. امیدواریم دیگه

زدنش هیچ کار خاصی نداره دور نافیه، به همسرم گفتم برام بزنه گفت داریم بیرون میریم همونجا درمانگاه سر راهه بزن، نشدم که خودم میزنم.

همونطور نیشگون میگیری ۱۵ سانتی اطراف ناف رو و عمود میزنی، سر سوزنش کوتاهه بعد ول می کنی و اروم تزریق می کنی

اصلا ناراحتی نداشت.

الانم که بیشتر از ۳۰ ساعت گذشته هیچ عوارضی رو احساس نکردم برام داشته باشه.

اما کلا از روز تزریق سینافکت برعکس همیشه، کمی خوابالو شدم.

سلام، من ۱/۲ ذخیره ام هست دکتر تقویتی بهم  one a day woman,s  و کیوتن قرمز داده.  ...

عزیزم شما میدنید این ذخیره روی چی تاثیر میذاره کیفیت تخمک تعداد تخمک یا چی 

کسی جواب سوالمو نداد شما راجبه ذخیره نوشته بودید گفتم شاید بدونین

عزیزم خب آسپرين هم ضد انعقاد حساب میشه، دکترت تجویز کرده ملاتونین رو؟؟ اگر آره حواسش بوده محض احتیاط ...

راستش.... خودم دکتری کردم بر اساس پرتکل های تقویتی ای وی اف اونور اب که دیدم ملاتونین هم کنار مکمل ها تجویز شده. 🤤🧚‍♀️