2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
یاخدا❤❤❤ سریای قبل جنین داشتم یجورایی انگار پشتم گرم بود الان ندارم اینجوری شدم ولی بازم هرجور خدا ص ...

خواهش میکنم عزیزم.

دوست خوبم اصلا به منفی شدن فکر نکن. انشالله که مثبتی اما اگر خدای نکرده منفی هم شد بازم تلاش میکنی. روحیتو بالا ببر و بگو من حتمااااا مامان میشم. اگر زمانش الان بود که خیلی هم خوب اگر هم نبود من انقدررررر تلاش می‌کنم تا بلاخره موفق بشم.

از روز اول انتقال دل درد پری رو دارم انتقالای قبلیمم داشتم ولی سریای قبل پروژسترونمو قطع میکردم 4-5ر ...

شادن جووون خب شاید لک لانه گزینیه...امروز روز چندمته عزیرم ...؟؟ خیلیا لک دارن و مثبت میشن خیلیا کلا خونریزب روون دارن و بازم مثبت میشن گل دختر

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادن جووون خب شاید لک لانه گزینیه...امروز روز چندمته عزیرم ...؟؟ خیلیا لک دارن و مثبت میشن خیلیا کلا ...

روز دهممه عزیزم، دیر نیست الان؟

اینقدر کمرنگه تشخیص نمیدم صورتیه یا قهوه ای ولی اون اولش صورتی بود خون خییلی روشن ولی لکه های بعدش نه، الانم دستمال میکشم خیلی خیلی کم هست هنوز

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نصر خودش گفت میگیرن؟؟ حرفی نزدن 

آره عزیزم. دیدم اونجا کسایی که تاریخ پانکچرشون مشخص شده بود یعنی سونوی آخری که اومده بودن براشون تست هم نوشته بود گفته بود روز پانکچر ببرن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
روز دهممه عزیزم، دیر نیست الان؟ اینقدر کمرنگه تشخیص نمیدم صورتیه یا قهوه ای ولی اون اولش صورتی بود ...

سلام وقتی اینقدر کمه حساس نشو 

بگذر بی تفاوت چیز مهمی نیست

سلام وقتی اینقدر کمه حساس نشو  بگذر بی تفاوت چیز مهمی نیست

آخه میگم شاید اون ته پررنگ تر باشه کم کم پیداشون بشه😕😕😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اونهم یک مکمله برای کیفیت تخمک خوبه بیشتر وقتها dha و امگا۳ توی یک کپسول هستند

عزیزم ملاتونین ۳ mg گرفتم 

l argining ۵۰۰ ml 

از هر کدوم چندتا در روز بخورم؟؟؟؟ بقیه رو نداشتن امگا 3 هم میخورم 

شما دخیرتون چنده؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
آره عزیزم. دیدم اونجا کسایی که تاریخ پانکچرشون مشخص شده بود یعنی سونوی آخری که اومده بودن براشون تست ...

مرسی عزیزم 😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
مامان سوفی جون ببخش عزیزم نمیتونم تگت کنم نتم ضعیفه من این دوز مکملارو نفهمیدم مخصوصا کیوتن الان این ...

بله ۳ تا  خوبه، 

این مقدار زیاد این ویتامینها شاید برای همیشه خوب نباشه دکتر من برای قبل از پانکچر گفته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستانم من الان باید برم آمپول الون وا رو بزنم کسی درباره این دارو چیزی میدونه؟

عزيزم دكتر به من هم داده.البته هنوز موقع تزريقش نشده.فقط ميدونم داروي خوبيه و كمك مي كنه تعداد تخمك بيشتري داشته باشيم و فكر مي كنم براي كسايي كه ذخيره پايين دارن تجويز ميشه.ايشالله خيلي براتون موثر باشه.لطفا بعد از تزريق بهم بگين چطور بود

@زینبی_بابا     عزیزم یه خانوم تو یه تاپیک دیگه فردا عمل پانکچر داره بعد یه هفته بیشتره ...

من یکبار همین اشتباه رو کردم

بعد فهمیدم باید ۳ روز قبلش تخلیه انجام بشه

از ۱۰ تا تخمک فقط ۴ تا جنین تشکیل شد

اما دفعه بعدش که رعایت کردیم از ۱۰ تا تخمک ۷ تا جنین تشکیل شد

اما الان دیگه کاریش نمیتونه بکنه دوستتون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️