2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم چرا بیشتراز دوتا انتقال بده؟ اخه من فک میکنم هرچی بیشتر انتقال بدن امکان گرفتن حداقل یک جنین ب ...

اونجوری ریسک بارداری چند قلویی بیشتر میشه 

بارداری های چند قلویی کلا جزو بارداری پرخطر  

تو‌هر انتقال شانس بارداری فقط ۴۶ درصد 

من رفتم پیش دکتر طاهری نظر اونم این بود که بکی یکی باید انتقال داد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره ابن سینا هم اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز میکنن من از مام هم پرسیدم همین کارو میکنن

چه خوب مرسی عزیزم

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا بیشتراز دوتا انتقال بده؟ اخه من فک میکنم هرچی بیشتر انتقال بدن امکان گرفتن حداقل یک جنین ب ...

یکی از دوستام ۴تا واسش انتقال دادن که ۴تاش گرفت ولی اونا تو ۶هفتت متوقف شدن یکیشون رشد کرد تا ۱۲هفته بادم اون ۳تا باعث شدن که اونم سقط بشه و بیفته 

به خاطر همین میگم ریسک 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وقتی نیس نصر هم مجبوره ک بگه خوبه شما سوال کن ازش کدوم بهتره میگ پیدا کردی گوناال اصلا بحث اثرشم نیس ...

حتما خارجی بهتره دیگه مجبوریم با این ایرانی ها بسازیم هر چی که هست حالا تهران شاید به زور خارجی پیدا بشه شهرستان که اصلا نیست 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم همینو میگم من اشتباه کردم مکمل نخوردم ولی بچه هایی ک هنوز مهلت دارین و پانکچر نشدین بخورید اینهم ...

چی بخوریم عزیزم میشه بمن بگی من حدود دوماه دیگه پانکچر دارم این ماه میخوام شروع کنم رویان سیکل بلند انجلم میدن

یعنی هرچه تعداد جنین بذارن همون 46 درصد شانسه عزیزم؟

اینو نمیدونم  

فقط میدونم هر بار انتقال فقط ۴۶ درصد امکان بارداری هستش 

خیلیا سه تا انتقال دادن نشده ولی بعدش یکی انتقال دادن باردار شدن برعکسشم داشتیم 

خب هر چی دکترت میگه گوش کن ایشالا که قطع بشه و مامان شده باشی  تو ای وی اف خون و لک هست دیگه ...

قربونت، امیدوارم منم ازاونایی باشم که لک دارنو مثبتن😶😶😶

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت، امیدوارم منم ازاونایی باشم که لک دارنو مثبتن😶😶😶

انشاالله عزیزم 

ایشالا با به بتای خوب واست جشن بگیریم 😘😘😘

من خودم ایرانی گرفتم نمیدونم عزیزم 

فدات شم من اسپرم همسرم خیلی داغونه کلا صفره میخوان از بیصه نمونع برداری کنن بگیرن همونام خیلی ضعیفن بخاطر هنین خیلی دلم میخواس خودم تخمکای خوب و قوی داشته باشم اخه دکتر گفت یه تهمک خوب میتونه تا حدوودی ضعفای اسپرم برطرف کنه همینجورم برعکس

شما میدونی من چی مکمل بخورم ؟ 

مرسی عزیزم میشه بگی کدوم داروخانه ها معمولا میارن؟ و اینکه باید نسخه داشته باشی ؟

داروخانه خاصی ک نمیدونم ولی میدونم ک هرجا مطب نازایی و مراکز ناباروری هس اون داروخانه های اطراف دارن 

هلال احمر تهران داره 

اون شماره استعلام دارو رو ک میگیری منطقه ای ک هستی رو میگی ادرس داروخونه هایی ک داره و نزدیکته میگه

ن نسخه واجب نیس فقط دوزش رو باید دکتر تعیین کنه بعضیاشونم ک وجدان دارن با بیمه رد میکنن تو سیستم ثبت میشه و خب هزینه اش کمتره

چی بخوریم عزیزم میشه بمن بگی من حدود دوماه دیگه پانکچر دارم این ماه میخوام شروع کنم رویان سیکل بلند ...

من خیلی خیلی تحقیق کردم و حضورا و مجازی با خیلیا مشورت کردم چیزی ک واقعا رو همه تاثیر مثبت داشته اینا ثابت بوده حالا خیلیا بیشتر خیلیا کمتر ولی اینا ک من میگم ذمتحان خودشو پس داده 

اووبوست +کیوتن+رویال ژلی(قرصش یا خود ماده اش)