2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ایشالا شما هم دوقلوهات به سلامت میگیری بغلت عزیزم😍

دوقلوهامو از دست دادم 

انشاالله هیچکس تجربه نکنه 

انشاالله شما هم زود تر به خواستتون برسی ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دوقلوهامو از دست دادم  انشاالله هیچکس تجربه نکنه  انشاالله شما هم زود تر به خواستتون برس ...

ای وای 😔😔😔😔چرا؟ببخش عزیزم من نمیدونستم ...ناراحتت کردم😔الهی به حقه این شب عزیز به حاجت دلت برسی و زود مامان شی🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضی جون بهتری عزیزم ؟ قرنطینه تموم شد ؟ 

خداروشکر خوبم عزیزم، نه ان شاء الله سه شنبه تمام میشه، ممنونم از احوالپرسیت خواهر گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
دوستان عزیز، لطفاً هرکس قرص شیرافزا که واقعاً مطمئن باشه خوبه، بهم معرفی کنه ممنون میشم 

دکتر دخترم به من قرص متوپروکلامید داد.اگر اشتباه نکنم روزی سه تا میخوردم. دکتر میگفت عوارضی نداره. برای خواهرم عالی بود اما برای من اثرش متوسط بود اما تخم ریحان میخوردم شیرم خیییلی زیاد میشد. چه حیف که من نهایتا ناچار شدم شیر خشک بدم 

خواهرم ۵شنبه هفته پیش رفت یه جایی در حد ۱ ربع بعد با کسایی که تو ماشین بودن امروز فهمید اونا کرونا گرفتن 

۳شنبه بوتاکس زد از فرداش گفت تو صورتم یه حالت سرما خوردگی دارم امروزم گفت یکم گلوم التهاب داره حالا نمی دونیم برای بوتاکسه یا خدایی نکرده کرونا داره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای وای 😔😔😔😔چرا؟ببخش عزیزم من نمیدونستم ...ناراحتت کردم😔الهی به حقه این شب عزیز به حاجت دلت برسی ...

خواهش میکنم عزیزم 😘

الان باردارم ممنون ❤️💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهرم ۵شنبه هفته پیش رفت یه جایی در حد ۱ ربع بعد با کسایی که تو ماشین بودن امروز فهمید اونا کرونا گ ...

توكل به خدا عزيزم ان شا الله كه كرونا نيست ، سوپ گرم و مايعات و دمنوش بخوره ان شا الله كه زود حالتهاش برطرف ميشه .

خداروشکر خوبم عزیزم، نه ان شاء الله سه شنبه تمام میشه، ممنونم از احوالپرسیت خواهر گلم 

خدارو شکر عزیزم پس دیگه چیزی نمونده دختر نازت رو میبینی 🌷😍😍😘😘😘

خواهرم ۵شنبه هفته پیش رفت یه جایی در حد ۱ ربع بعد با کسایی که تو ماشین بودن امروز فهمید اونا کرونا گ ...

ماهک جون انشاالله که کرونا نیست حالا بهش بگو تو خونه نزدیک کسی نباشه فعلا