2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
گلدون های جدیدایجادکن خیلی انرژی دارندجوانه هایی که میزنند.وقتی میرم دکتربعضیارومیبینم تو40سالگینددر ...

این ماه تصمیم گرفتم ی کم حالمو عوض کنم..ایشالا بتونم...مرسی از راهنماییت و همدردیت عزیزم😘

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من توکمالی انجام دادم که دومین انتقال مثبت شدم امامتاسفانه تو۲۲هفتگی به خاطرپاره شدن کیسه اب بچه ...

عزیزم 🥺 ایشالا خدا بهت طبیعی نی نی بده 

دلیلش رو دکتر نگفت ؟ که چرا پاره شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام خانما یا سوال داشتم من میخام برایه تعیین جنسیت ای وی اف کنم روز دوم و دوازدهم پریودی رفتم گفت همه چیز خوبه برو ماه بعد پریود شدی بیا دارو هم فقط تقویتی داد سوالم این بود که این پریودی که گفته بیا سیکل شروع میشه یا باز میگه برو پریودی بعدی بیا

سلام خانما یا سوال داشتم من میخام برایه تعیین جنسیت ای وی اف کنم روز دوم و دوازدهم پریودی رفتم گفت ه ...

بله داروهاتو شروع میکنه تقویتی بهتون چی داده کجا میخوایی انجام بدی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بله حتما هر دو سه ما برو ازمایش من یک ماه قبل انتقالم ازمایش تیروئید دادم بدون مصرف قرص یک بود تیروئ ...

من حدود ده ساله تیروئید کم کار دارم و هر بار که توی این مدت برای چکاپ پیش متخصص غدد رفتم دکترم میگفت به محض اینکه باردار شدی آزمایش تیروئید بده و جواب رو برام بیار. هر دو باری که باردار شدم همزمان با آزمایش دوم تیتر بتا آزمایش تیروئید هم انجام می‌دادم و هر بار عددش چند برابر ماکزیمم حد نرمال میشد درصورتیکه کمتر از یک ماه قبلش که آزمایش داده بودم توی رنج نرمال بود. دکترم همیشه میگه بارداری بشدت هورمون های مربوط به تیروئید رو به هم میریزه و لازمه که تا چند برابر روزهای عادی قرص مصرف کنی.

شما هم انشالله هر موقع باردار شدی به محض اطلاع آزمایش تیروئید هم انجام بده و با متخصص غدد مشورت کن 

دکتر مشایخی، رویان بودم گلم

ممنون عزیزم❤❤❤دکتر همسرت کی بود؟دارو برا همسرت چیا نوشتن؟ من دکتر برا همسرم اسپریژن و کیوتن و اسید فولیک نوشته ...به نظرت وایسم تمام شصتا قرصش تموم شه بعد سیکل رو شروع کنم؟؟؟

سلام عزیزدلم خوبم خداروشکر ، نی نی هم خوبه خداروشکر ، نه خداروشکر فعلا همه چی خوبه ، برام دعا کن ان ...

اره درکت میکنم کاملا..

توکل کن به خدا و مطمئن باش نی نی سالم و خوشگلی در انتظارته😊⚘⚘